Şimdi Ara

NERDE O ESKİ ŞARJ CANAVARI V31.101 5800 HÜSRAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim telefonumda kesinlikle problem var. Ozellikle 3g ile takilinca sarj catir catir dusuyor batarya da acayip isiniyor. 3g kapali olsa da en fazla 2 gun gidiyor cok asiri kullanmiyorum zorlamiyorum telefonu. V31 de boyle olmadigini bildigim icin sorun oldugunu soyluyorum. Rahat rahat gidiyordu youtube da takiliyordum yada surf ayni anda muzik falan hic problem yoktu
  • arkadaşlar galiba v60 çıkmayacakmış :S kötü olur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XandP
    arkadaşlar galiba v60 çıkmayacakmış :S kötü olur bu

Nokia soylemeden bunu bilemeyiz. Ben v51 kusurlu bir versiyon bekliyorum, sarj ve radyo sorunlarinin duzeltildigi bir versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Bazi arkadaslar var olan bu sorunu niye yokmus gibi gostermeye calisiyor anlamiyorum. Evet v40 ve v50 de ciddi bir sarj sorunu var

Sende bir sorun olmasın V50de bir şarj sorunu yok.Sadece güncellemeyi yanlış yapıyorsunuz yaptıktan sonra hard format atmıyorsunuz 5 kez telefonun şarjı tamamen bittikten sonra şarj etmiyorsunuz sizin hatalarınız sayesinde şarjınız az gidiyor.%10 şarj sorunu yaşayan varsa %90 şarjı 2-3 gün giden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 30 Mayıs 2010; 20:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    quote:

Bazi arkadaslar var olan bu sorunu niye yokmus gibi gostermeye calisiyor anlamiyorum. Evet v40 ve v50 de ciddi bir sarj sorunu var

Sende bir sorun olmasın V50de bir şarj sorunu yok.Sadece güncellemeyi yanlış yapıyorsunuz yaptıktan sonra hard format atmıyorsunuz 5 kez telefonun şarjı tamamen bittikten sonra şarj etmiyorsunuz sizin hatalarınız sayesinde şarjınız az gidiyor.%10 şarj sorunu yaşayan varsa %90 şarjı 2-3 gün giden var.

Guncellemeyi nokia nin soyledigi sekilde yapiyorum. Hard format ta attim. Ayrica nokia hard format atin falan demiyor. Yillardir nokia kullaniyorum ilk defa bunda bir problem oldu. Hack mack de yapmam oyle illegal seylerle ugrasmam. Bilgin olsun diye soyliyim v40i nokia shop ta attirdim yine sarj problemi vardi. Ama v31 de yoktu yani donanimsal sorun yok. Dedigim gibi formatida attim emin ol ilk aldigimda doldur bosalt yaptim 2 hafta. Belki sende yoktur sorun yada farkinda degilsindir. AMA SORUN VAR ANLAYIN ARTIK AYNI SEYI SOYLEMEKTEN CANIM CIKTI BU FORUMDA AYLARDIR

Gercekten sorunu gormek isteyen arkadaslar 3.5g kullanarak 20 dk nette surf yapmayi denesin. Sarjin nasil bir anda dustugunu ve bataryanin simsicak oldugunu gorebilirsiniz. Bu bir ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 30 Mayıs 2010; 18:43:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

Orijinalden alıntı: D.A.B.9

quote:

Belki de var olmadığındandır.

Kardeş Sana Burada Kımse Yalan Soglemez. Olan Şeye Var Derler.! Bnde Telefonu 800 Küsürad TL Ye Alan Biriyim.
    Telefon v50'de ve Hiç 1Sorun Yok. Şarjı 3Gün Gidiyor Bütün Ayarları Sonda. Yanı Herkezde Yok Bu Sorun.

Ben kimseye yalan söylüyor demiyorum. Sorun var ama v40 veya v50'den kaynaklanmıyor. v40 ilk yüklediğimde bende de şarj sorunu vardı ama sonradan öğrendimki her fw yüklemesinin ardından bataryanın dengelenmesi için telefonun en az üç kere kapalı bir biçimde sonuna kadar şarj edilmesi gerekiyormuş. Şarjı tamamaen bitmeden şarj edilmeyecekmiş. Modifiyeli v40 kurarken bunu gördüm ve sorun kalmadı. Anlayacağınız üzere sorun v40 da değil v40'ı sorunsuz kullanırken farklı bir v40 yada v50 yükleyip bu sorunu yaşayabilirsiniz. Bu sorunun yaşanması ihtimâlini ortadan kaldırmak için pil dengeleme işlemini mutlaka yapmalısınız!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

quote:

Belki de var olmadığındandır.

Kardeş Sana Burada Kımse Yalan Soglemez. Olan Şeye Var Derler.! Bnde Telefonu 800 Küsürad TL Ye Alan Biriyim.
    Telefon v50'de ve Hiç 1Sorun Yok. Şarjı 3Gün Gidiyor Bütün Ayarları Sonda. Yanı Herkezde Yok Bu Sorun.

Ben kimseye yalan söylüyor demiyorum. Sorun var ama v40 veya v50'den kaynaklanmıyor. v40 ilk yüklediğimde bende de şarj sorunu vardı ama sonradan öğrendimki her fw yüklemesinin ardından bataryanın dengelenmesi için telefonun en az üç kere kapalı bir biçimde sonuna kadar şarj edilmesi gerekiyormuş. Şarjı tamamaen bitmeden şarj edilmeyecekmiş. Modifiyeli v40 kurarken bunu gördüm ve sorun kalmadı. Anlayacağınız üzere sorun v40 da değil v40'ı sorunsuz kullanırken farklı bir v40 yada v50 yükleyip bu sorunu yaşayabilirsiniz. Bu sorunun yaşanması ihtimâlini ortadan kaldırmak için pil dengeleme işlemini mutlaka yapmalısınız!

Kim uyduruyo bunu arkadasim yaa. Nokia nin sitesine bak var mi boyle birsey. E63 ve n78 kullanirken de fw guncelledim kac defa senin pil dengeleme dedigin seye hic ihtiyacim olmadi. Belki sende sorun olmamasi modifiyeli v40 kullanmandan kaynaklaniyor olabilir bu konuda cok bilgim yok. Ama o pil dengeleme falan yalan

• arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum sırf müzik için 35 saat kesintisiz müzik vaad ediyo nokia ama o kadar şarj dayanır mı deneyen var mı bana 20 saat çalsa yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan_d

arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum sırf müzik için 35 saat kesintisiz müzik vaad ediyo nokia ama o kadar şarj dayanır mı deneyen var mı bana 20 saat çalsa yeter

çalar çalar rahat ol. ama sonra şarjı biter.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum sırf müzik için 35 saat kesintisiz müzik vaad ediyo nokia ama o kadar şarj dayanır mı deneyen var mı bana 20 saat çalsa yeter

zaten 20 saat hiç durmadan müzik dinlicek halim yok da bana tek şarjda 5 saat müzik çalsın şarjıda en az 2 gün gitsin yeter de yapabilir mi? birde şarj konusunda hoparlörden yada kulaklıktan müzik dinlemek fark edermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_d -- 1 Haziran 2010; 18:42:31 >

• Bende her gün sarja takanlardanım ama ben normal buluyorum, telefon hiç elimden düşmüyor ki, sürekli ya internet ya mesaj ya müzik:)
  • bi yardımcı olun hala alıp almamakta kararsızım
  • quote:

quote:

quote:

zaten 20 saat hiç durmadan müzik dinlicek halim yok da bana tek şarjda 5 saat müzik çalsın şarjıda en az 2 gün gitsin yeter de yapabilir mi? birde şarj konusunda hoparlörden yada kulaklıktan müzik dinlemek fark edermi?

Hem de nasıl fark eder.Hoparlörden şarjı 1.30 taş çatlasa 2 saatte biter.Aklıma bir örnek geldi ama söylenirsem banlanırım

• Telefonu ben NSU ile normal Update ettim V50 oldu...
    Fakat şarjım 3-4 gün gidiyor...

Şebeke GSM
    Ekran Titreşimi KAPALI
    Ekran ışığı orta
    Günde 30dk Tel görüşmesi
    5-10 mesaj ile normal normal yaşıyorum :D
  • ahahadh arkadaşlar bir gün bile gitmeyen şarjım, bugün itibari ile 2 günü buldu. daha 4 çubuğu var smslerim bitmişti, atmayınca sadece müzik oyun falan, 3 günü bulacak. bol bol mesaj atanlar için 1 günden biraz fazla dayanıyor. alacak arkadaşlar için
  • quote:

bi yardımcı olun hala alıp almamakta kararsızım

Al kardeş şarjı o kadar da kötü değil.Ortalama 2 gün gider.
  • almakta kararsizdim. aldim simdi guncellemede kararsizim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.