Şimdi Ara

Nerde O Eski Esnaf...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel3031 -- 3 Haziran 2017; 10:4:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel3031

Geçenlerde olan bir anımı sizlerle paylaşmak isterim.

Geçenlerde Antakya'da (Hatay) yürüyoruz,nereye baksak cafeler dopdolu.Arkadaşlara dedik ki gelin bir kahve falan içelim falan..Kafenin içine baktık yerli yabancı herkes künefe yiyor.Bi' arkadaşa dedim ki:''Yahu köprübaşında bu kadar künefeci var,halk burdan künefe yiyor.Bir insan doğduğu toprağı bu kadar mı tanımaz?''
    Arkadaş hak verdi.40 yıldır künefe yapılır aynı yerde.Ulu Cami'nin yanı başında Antakya Künefe,Ferah Künefe vardır.Kendimi bildim bileli köyden şehre gittiğimizde babam hep bi güzellik yapardı bana,künefeciye götürürdü.O zamanlar bize bulunmaz bir nimetti.Ayakkabıyı bile karışla alırdı bize.Şimdi koca koca kişileriz,esnafı düşünmeden edemiyoruz.Hani Erdal Bakkal'ın bir sözü vardır:''Alışverişini süpermarketten yaparsın ama,cenazene mahalle bakkalı gelir.''Aynen böyle.Umarım amacıma ulaşabilmişimdir.Öz ve öz soydaşlarımız bulunurken,ismi bile belirsiz olan yerlere gitmekten kaçınalım.Biz eğer yerli sermayeyi kalkındırmazsak,nasıl kalkınır bilemiyorum.Saygılarımla.

Mahallede kahve yok muydu siz de orada içseydiniz kahveyi... :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nerde o eski ramazanlar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.