şu anda 0dan 9kyu yum ve nerde kascam bilmiom yardım domuzlarda kasana kdr canım çıktı lütfen yardımmmmm
quote:
Orjinalden alıntı: ErAsEr__
şu anda 0dan 9kyu yum ve nerde kascam bilmiom yardım domuzlarda kasana kdr canım çıktı lütfen yardımmmmm
Highlands a git.Bellibir lvla kadar da orda kasarsın.Ama bu arada görevleri de ihmal etme..Beni dinlersen tabi
9 lvl e kadar domuzlar da mı kastın ??? ciddi olamazsın yaw :(
domuzları geç düz ilerle haritanın sol tarafında highland e giden yolu bul.. ( mezarlığın içinden geçiceksin hatta ) 13 14 lvl e kadar highlande aztek inde dediği gibi görevlerle beraber çok rahat lvl alırsın eğer cidden 9 lvl i domuzlarda aldıysan highland çok daha basit olucak demektir senin için
15 ten sonra da venom swamp a gidersin.. orda 25 e kadar kasan var
quote:
Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos
9 lvl e kadar domuzlar da mı kastın ??? ciddi olamazsın yaw :(
domuzları geç düz ilerle haritanın sol tarafında highland e giden yolu bul.. ( mezarlığın içinden geçiceksin hatta ) 13 14 lvl e kadar highlande aztek inde dediği gibi görevlerle beraber çok rahat lvl alırsın eğer cidden 9 lvl i domuzlarda aldıysan highland çok daha basit olucak demektir senin için
15 ten sonra da venom swamp a gidersin.. orda 25 e kadar kasan var
9 'a kadar domuzlarda ha
bu knıght onlınede 30 lvl 'e kadar maradonda kasmak gıbı bısey
bu oyunda lvl in ne olursa olsun kendinden hep 5-6 lvl ustleri rahat kesebilirsin oyun buna imkan tanıyor ama gorev yapıcaksan zoraki olarak düşük exp alıcağın kendi lvl indeki enemy ile kasmak zorunda kalıcaksın bence git haldır haldır senden buyuk enemy yi kes en aşağıda 5-6 lvl fark olsun rahat rahat lvl atla belli bir seviyeye gelincede pet kasmaya ve gorev yapmaya başlarsın...
ben 17 lvlde 20 lvl kesıyorudum ark larrr oyunda bana pm attarsanız seve seve kasarım arklar TAARUZ addım ok vallah sarı cızgıler en az olanda kesın ben varım sakın vede sesız yerlerı sevıyorum ondan :D