Şimdi Ara

Nerde kamu personelisiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
7.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cro@oan

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

cevabı müstear adımda saklı ;)

Yüksek Seçim Kurulunun alçak bir personeliyim ;)

alçak demeyin üstat yav; iki anlama geliyor :D Hangisini anlayalım :D

Benim kurum da Adalet (!) Bakanlığı

Adalet ? Tam olarak görev nedir üstat ? ...

İcra müdürü,icra müdür yardımcılarını arıyorum

İcra müdür ve yardımcısı ünvanına sahip değilim; konu neydi ?

Atama nakil durumu ile ilgili.Başka forumlarda bazı yazılar var ama nasıl desem, olumlu durumlarda mevcut, insanı korkutan yorumlarda ... Şimdi durum kısaca şudur. SSK lı eş ile kamu çalışanı eş durumu . Aile birliği yasasından faydalanma durumu her alanda farklı uygulanıyor. Yani öğretmenin farklı, polisin farklı, hukuk adalet çalışanlarının farklı diye biliyorum. Temelde aranan nitelik bildiğim kadarıyla geçmişe yönelikde 4 yıllık sigorta bunun son 2 yılı kesintisiz olması gerekiyor.. Anca bu durumda kamu çalışanı ssk lın yanına atanıyor .Yada nakil olabiliyor. Fakat bu durumu sağlayıpda 4 yıl 5 yıl ataması olmayan çalışanlara denk geldim forumlarda .. Eşiyle 4 yıldır ayrı yaşamak zorunda kalan bireyler. Kimiside çok kısa sürede işi görülüyor ve eşiyle aynı ilde birisi ssk lıyken diğeri kamu personeli olarak çalışıyor. Bunun net bir yanı yok mudur ? Bu konuda yazılı kanun belli fakat dediğim gibi uygulamada farklılıklar görülüyor..

Üstat, Adalet Bakanlığı'da eş durumlarında çok masum bir bakanlık değildir. Yakın zamanda öğrenim durumundan dolayı eğitim mazeretini kaldırdı. Eş durumlarında genelde sıkıntı olmuyor;ama icra müdür ve müdür yardımcılarının atamaları bakanlıkça yapılıyor. Personel Genel Müdürlüğü kararnamesi ile atamaları yapılmakta oluyor.

Tşkler Hocam ilgin için . Bakalım artık nasıl olacak . Hayırlısı olsun şu an için yapacak bir şey yok .

üstat rica ederim, bu icra müdür ve yardımcısı olan kişi veya kişiler kimler ? sizin yakınınız mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cevabı müstear adımda saklı ;)

Yüksek Seçim Kurulunun alçak bir personeliyim ;)

alçak demeyin üstat yav; iki anlama geliyor :D Hangisini anlayalım :D

Benim kurum da Adalet (!) Bakanlığı

Adalet ? Tam olarak görev nedir üstat ? ...

İcra müdürü,icra müdür yardımcılarını arıyorum

İcra müdür ve yardımcısı ünvanına sahip değilim; konu neydi ?

Atama nakil durumu ile ilgili.Başka forumlarda bazı yazılar var ama nasıl desem, olumlu durumlarda mevcut, insanı korkutan yorumlarda ... Şimdi durum kısaca şudur. SSK lı eş ile kamu çalışanı eş durumu . Aile birliği yasasından faydalanma durumu her alanda farklı uygulanıyor. Yani öğretmenin farklı, polisin farklı, hukuk adalet çalışanlarının farklı diye biliyorum. Temelde aranan nitelik bildiğim kadarıyla geçmişe yönelikde 4 yıllık sigorta bunun son 2 yılı kesintisiz olması gerekiyor.. Anca bu durumda kamu çalışanı ssk lın yanına atanıyor .Yada nakil olabiliyor. Fakat bu durumu sağlayıpda 4 yıl 5 yıl ataması olmayan çalışanlara denk geldim forumlarda .. Eşiyle 4 yıldır ayrı yaşamak zorunda kalan bireyler. Kimiside çok kısa sürede işi görülüyor ve eşiyle aynı ilde birisi ssk lıyken diğeri kamu personeli olarak çalışıyor. Bunun net bir yanı yok mudur ? Bu konuda yazılı kanun belli fakat dediğim gibi uygulamada farklılıklar görülüyor..

Üstat, Adalet Bakanlığı'da eş durumlarında çok masum bir bakanlık değildir. Yakın zamanda öğrenim durumundan dolayı eğitim mazeretini kaldırdı. Eş durumlarında genelde sıkıntı olmuyor;ama icra müdür ve müdür yardımcılarının atamaları bakanlıkça yapılıyor. Personel Genel Müdürlüğü kararnamesi ile atamaları yapılmakta oluyor.

Tşkler Hocam ilgin için . Bakalım artık nasıl olacak . Hayırlısı olsun şu an için yapacak bir şey yok .

üstat rica ederim, bu icra müdür ve yardımcısı olan kişi veya kişiler kimler ? sizin yakınınız mı ?

Nişanlım

• :)

Üstat, onun sizin yanınıza gelmesi çok zor ihtimal :) çünkü bakanlık tarafından kararnameleri yayımlanıyor, zaten şu sıralar bütün icra müdür ve yardımcıları kararnameleri bekliyorlar. :)
  • quote:

:)

Üstat, onun sizin yanınıza gelmesi çok zor ihtimal :) çünkü bakanlık tarafından kararnameleri yayımlanıyor, zaten şu sıralar bütün icra müdür ve yardımcıları kararnameleri bekliyorlar. :)

Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz artık Hocam .. tşkler ilgin için tekrar
  • quote:

quote:

Üstat halen icra müdürlüğünün ve yardımcılarının kararnamesi açıklanmadı, evli olunduğunda kararnamelerde bu konular dikkat ealınır diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Üstat halen icra müdürlüğünün ve yardımcılarının kararnamesi açıklanmadı, evli olunduğunda kararnamelerde bu konular dikkat ealınır diye düşünüyorum.

Anladım Hocam.. tşkler ilgin için .

• Adliyedeyim, katip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş
  • quote:

quote:

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş

Alıntıları Göster
    Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı-İzmir

• Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam, ben de 4 yıllık Adliye personeliyim ve Eğitim Fakültesi mezunuyum. Kurumlararasından mı geçiş yaptınız. Şu anda kalktı kurumlararası bildiğim kadarıyla. @Erbaa82
  • quote:

quote:

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş

4 yıllık Mübaşirim ben de:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyChevy

quote:

quote:

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş

4 yıllık Mübaşirim ben de:)

sen de hoşgeldin camiadaş ;)
  • quote:

Merhaba Hocam, ben de 4 yıllık Adliye personeliyim ve Eğitim Fakültesi mezunuyum. Kurumlararasından mı geçiş yaptınız. Şu anda kalktı kurumlararası bildiğim kadarıyla. @Erbaa82

Dostum puansız geçme kalktı. Artık kpss ye girmeniz gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Kurumlarası geçiş her zaman mevcuttur. Birincisi kpss'den girip üst eğitim (örn:lise>önlisans ,öl>lisans gibi) aracılığı ile atanarak.

veya ankarada bir adet dayı bulundurularak istediğiniz kuruma geçebilirsiniz. (etrafımda birçok örneği mevcuttur)
  • quote:

quote:

Hocam zamanınınzı çalmak istemem ama bir sorum daha olacak. Kpss'den yeterli puanı alırsak direk geçiş yapabilecekmiyiz. İstifa edip altı ay bekleme zorunluluğu yok mu artık.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam zamanınınzı çalmak istemem ama bir sorum daha olacak. Kpss'den yeterli puanı alırsak direk geçiş yapabilecekmiyiz. İstifa edip altı ay bekleme zorunluluğu yok mu artık.

Dostum kurumundan muvafakat alıp geçebilirsin istifa etmene gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı-İzmir

hayırlı uğurlu olsun muhammed abi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum kurumundan muvafakat alıp geçebilirsin istifa etmene gerek yok.

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş

hoşbulduk, hangi adliyede görevlisin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Adliyedeyim, katip

hoşgeldin camiadaş

hoşbulduk, hangi adliyede görevlisin hocam

gebze hocam, sen ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.