Arkadaşlar, internetten arcade romları indirdim. "Art Of Fighting, Street Fighter V.S..." Bunları çalıştıracak emulatör aradım ve yüz tane emülatör indirdim. " winkwaks, neoragex, mame, nebula, Vs.."
sorun şu; indirdiğim HİÇBİR emulatör romları görmüyor. sadece street fighter çalışıyor, diğerlerini çalıştıramıyorum. Rom Path lerini ayarlıyorum. olmuyor. belki romlar bozuktur diye aynı romları yüz farklı siteden belki 10 kez indirdim. 1 haftadır 15-20 tane romun farklı sitelerden inmiş 5GB ! lık clonu var.. :( hiç biri çalışmaz mı yaw?
ACİL YARDIM BEKLİYORUM.. KAFAYI YİYCEM YAA..!!
boş yere kafayı yeme mame plus ın son versiyonunu indir mame biosları içine koy oynamaya başla bu bölümde amigamanın topiği var ordan gerekli herşeyi bulabilirsin olmadı pm at yardımcı olayım
NeorageX de indiridgin romlari roms klasörünün içine at. Programi calistir IMPORT de. Umarim ise yarar.
Sağol Dostum ilgine;
Mesajımda Rom pathleri (hedef klasör) ayarladım demiştim.. olmuyor.. birde mame in son versiyonu ile deneyeceğim. o da olmazsa gözümü karartıp silicem hepsini.!!
Mame nin son versiyonunu indirdim. Romları (*.zip) dosyalarını Rom klasörüne koydum. Buda Görmedi romları.!!!!!
NE İŞ YAAA??!!
sakın silme onların hepsi çalışır takıldığın yeri sor ama sakın silme
biosları indirdinmi ufak bi dosya
nerden indirebilirim biosları?
google da " mame bios" şeklinde yaz tırnak işaretleride olsun rahat bulursun mame bioslarını da zipli halde roms klasörüne atacaksın sonra mame yi aç soldaki menüde avaible var onu tıkla F5 ebas oyunlar gözükecektir çift tıkla oyunu gelen siyah ekranı o ve k tuşlarına basarak geç 5 jeton 1 start ayarsız hali böyle sen istediği gibi ayarlayabilirsin tuşları
Çok sağol hemen deniyorum :)
ARKADAŞLAR HEPİNİZE İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SORUN TAMAMEN BIOS LAR MIŞ.. BIOSLARI İNDİRDİM ŞİMDİ HEPSİ ÇALIŞIYOR. :)))))
ÖZELLİKLE "SARS" ARKADAŞIM ÇOK SAĞOL..
Bu arada aynı oyunları birden fazla indirdiğim için birsürü rom oldu elimde. bari onları ayıklayayım.
sevindim... iyi oyunlar
NeoRageX bu konuda en çok kullanılan emülatördür. Kuruluma ait bilgiyi ve indirme linkini içeren siteyi aşağıda belirttiğim linkten ulaşabilirsiniz.