Şimdi Ara

NEONODE N2 ACİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü kullanan yada inceleme fırsatı olan arkadaş varmı 2.telefon olarak kullanmak istiyorum..
    Kullanımı ve ses kalitesi nasıl ?

Fakat sar oranı kafamı karıştırdı...

NEONODE N2 ACİL YARDIM

Sar oranını buldum fakat testlerden pass demesine rağmen bana çok yüksek geldi...
    Acaba hangi değeri referans alacağız bu sar değerinde .....?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/univers.cfm?cat_id=12&type_produit_id=46&m=-1&pmin=0&search=neonode

Fiyat 200 ytl..

• açıkcası görmen lazım, arkadaşlar çok küçük bu nedenle dokunmatik işleyişinin zor oldugunu sıcak fırsatlarda yazmışlardı. bence darty gidip kendin incele.

sar için ise bir tane bluettoth kulaklık al , telefonu kulağına dayama
  • Parmaklarin buyukse,sahsen tecrubeyle sabittir,kullanimi cok zor.Zamaninda bende heves etmistim alip kullanmak icin ama avuca alinca birkac kullanimdan sonra bana gore olmadigini anladim.
    Ses kalitesi guzel,telefon boyutlarini dusununce kamerasi,bircok telefondan daha guzel sonuclar veriyor.
    Kotu tarafi hafiza genisletme secenegi 1gb ile kisitli.

Tum bunlara ragmen,neredeyse kibrit kutusu kadar olan bu cihazi alip, kullanmakta zorlanacak olsamda, fiyati 450 euro lardan ,suan epey ucuzlamis durumda [ 150 euro ] tekrar aklima soktun bu cihazi.
  • Kullanımı bahsedildigi gibi zor değil, arayüzü bana çok kolay geldi.hafızayı 1gb değil 32gb genişletebiliyorsunuzki buda müthiş birşey.bu fiyata ve bu boyuta değer bir telefon.
  • Kullanimi zor derken,Arayuzune bagli kullanimi kastetmedim ben.Elleri veya parmaklari buyuk olan biri icin,boyutuna bagli kullanim zorlugundan bahsediyorum.
    Hafiza konusunda ise,Haklisin.Benim 1gb dan azlasini desteklemedigi aklimda kalmis.
    Fakat 16GB SDHC neysede,ki bu kapasitede SDHC bile bulmak zorken,32 lik hafiza kartini bu cihazda suan icin kullanmak hayal gibi birsey.Zira piyasada 32 gb lik kart oldugunu sanmiyorum suan.Olsa bile hemen hemen ,telefonun suanki fiyatina esdeger bir fiyat ile satilacagi kesin.

Ancak 16 gb lik bir SDHC kart ile N2 ayni zamanda iyi bir muzik player vazifesi gorebilecegi muhakkak.

Bir diger husus,3G neysede EDGE yi desteklememesi kotu.

Bunun disinda sirf kullanmis olmak icin bile bu fiyata alinabilinecek , teknolojik bir oyuncak.
  • Arkadaşım ben tavsiye ediyorum 2 tane aldım biri kız arkadaşıma biri kendime. Ayrıca 2 iş arkadaşımda kendilerine aldı. Aşağıdaki linkten yorumları ,inceleyebilirsin sadece fotoğraftan yorum yapanlara değil telefonu alıpta kullananları dikkate almanı tavsiye ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_30082074/mpage_2/key_//tm.htm#30505621

Ek olarak cihaza 32gb kadar kart takılabiliyor. Yukarıdaki bir arkadaş yanılıyor.

Edit: Bilgi ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desvelado -- 19 Mart 2009; 12:36:43 >
  • SAR değeri olarak 2'nin altını güvenilir olarak kabul etmiş fakat yine de SAR değerleri yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lancia delta acil yardım
    11 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al kullan on numara cihaz... iphone misali windows ce 6 işletim sistemi daha ne olsun ? micro sd wifi kart desteği var... Ben çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUiSTiMaL

Al kullan on numara cihaz... iphone misali windows ce 6 işletim sistemi daha ne olsun ? micro sd wifi kart desteği var... Ben çok memnunum

28 Şubatta açılan konuya cevap yazmışsınız.
  • arkadaşlar yeni konu açmak istemedi.bir sorun olucam telefonda sim karttaki numaraları nası ortaya çıkartıcaz?
  • aslında kullanımı ve boyutu il güzel bir telefon. dokunmatik kullanım şekli çok eğlenceli. ama ekranı çok titreşim yapıyor.
  • ben yanlışlıkla format attım karta ilk geldiği zamanki dosyaları upload edebilecek veya bi yol gösterecek ark varmı ..
  • sim karttaki numaralara ulaşamadım , bilen arkadas var mı acaba ?
  • bende size birkaç bişey sorabilirmiyim? ya bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama beni tek korkutan bu sar değeri. çünki ben günde en az 1-2 saat konusan adamım. ne yapsam ya? kulaklıkla mı konuşsam daha çok? kulaklıklada konusmus adam değilim. bu telde kulaklıkla rahat konusuluyormu, karsıdakinin sesi YÜKSEK geliyormu? Ayrıca daha önce dokunmatik tel kullanmadım! ve bu telde mesaj yazmak başarılı diyorlar? yani ben biraz tez canlıyımdır, hızlı hızlı takır takır yazmaya alıştım. telefon beni geriden takip edecekse bi anlamı yok. işte 2 soru sordum

1ncisi kulaklıkla konusmayla ilgili
    2ncisi mesaj yazmayla

cevabınız için şimdiden sağolun.
  • Radyasyondan Her gün ağrı çekmek istiyorsan Doğru tercih
  • Sim için simcard manager gibi bir yazılım yüklü olarak gelmiş olması lazım telefonda,diğer windows sürümlerinde o şekilde.

Radyasyonu çok çok abartmanın anlamı yok , eğer avea ile kullanırsanız bu değer 0,8w olması lazım.
  • neonode kullananlardan yardım rica edeceğim. telefon benim elime yeni geçti ve şarj etmek için fişe taktığımda şarj adaptöründen bir uğultu geliyor. çok yüksek bir ses olmamakla beraber ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.. bilgisi olanlardan yardım rica edeceğim...
  • bu telefondan aldım biraz önce elime geçti ama bir türlü açamadım kaç saat şarzda kalması alzım açılıyor ekran ışığı geliyor hemen kapanıyor
  • bu telefondan aldım biraz önce elime geçti ama bir türlü açamadım kaç saat şarzda kalması alzım açılıyor ekran ışığı geliyor hemen kapanıyor
  • ugun aldım darty den kırmızı kalmış son 2 tane birini aldım dokunmatik ekranı çok hızlı ve güzel kolay kullanılıyor iphone gibi sürüklemeler felan var chine iphone alıcaktım direk bunu deneyince vazgeçtim cin malı üründen tavsiye ederim ama yükseltme yapmak istiyorum sürüm yükseltmek yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.