Şimdi Ara

Neoklasik İktisat Teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neoklasik İktisat Teorisi hakkında bilgisi olan veya bilgi bulabileceğim biyer bilen bi link olursa çok daha iyi olur bana söylerse çok makbule geçer çok lazım şimdeden yardım edenlere teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 25 Ekim 2011; 12:30:41 >

• up!
  • Bu tür araştırma konularına kütüphanelerden bakmalısın, internet üzerinde ki bilgiler eksik, yanlış ve yetersiz olabiliyor.
  • Klasik iktisadi düşüncenin sayısallaştırılmasıdır. Çoğu şeyi analizi grafik yardımıyla yaparlar.
    Defterimden alıntı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Bu tür araştırma konularına kütüphanelerden bakmalısın, internet üzerinde ki bilgiler eksik, yanlış ve yetersiz olabiliyor.

Onlarca siteden bulduğum en iyi kaynak bu oldu
    http://www.belgeler.com/blg/18vt/neoklasik-iktisat-teorisine-metodolojik-acidan-elestirel-bir-yaklasim-a-critical-methodological-approach-to-neoclassical-economictheory

• yardımlarınız için saolun işimi gördü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Klasik iktisadi düşüncenin sayısallaştırılmasıdır. Çoğu şeyi analizi grafik yardımıyla yaparlar.

açıklamanın sonuna kısaca böyle denir desem olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Klasik iktisadi düşüncenin sayısallaştırılmasıdır. Çoğu şeyi analizi grafik yardımıyla yaparlar.

açıklamanın sonuna kısaca böyle denir desem olurmu ?

Hocanız ne derece üzerinde durdu bilmiyorum. Biz sadece bunu yazıp geçtik. Normalde yeter yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 25 Ekim 2011; 13:34:20 >
  • Neoklasik iktisat teori deyince ''marjinal devrim''den bahsetmemek olmaz. Bu marjinalist akıma ve öncülerine (Jevons, Menger, Walras) kesinlikle yer vermelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.