Şimdi Ara

Neodymium Mıknatıs (216/100/64/27)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neodymium amerikada çıkarılan çinde işlenen bir elementtir. mıknatıs olarak kullanılmaktadır. ticari olarak, elektrik üretmek amaçlı vs de kullanılıyor ancak bizim ilgi alanımız şu an onlar değil

Neodymium Mıknatıs (216/100/64/27)

bizi ilgilendiren bu resimdeki minik(0,5 cm çaplı) yuvarlak keratalar

bunlarla en temelinde bir zincir bir küp yapabileceğiniz gibi tamamen sayı ile doğru orantılı olarak önünüzdeki tek sınır hayalgücünüz olucak.

gelelim fiyatlara:

216 tane --> 40 TL
    125 tane --> 30 TL
    64 tane --> 16 TL
    27 tane --> 8 TL

sahibindenden de kontrol edebilirsiniz fiyatlarım gayet uygundur.

kargo ücreti alıcıya aittir. istenilen şirket ile yollanır. aksi halde PTT ile 5,5 tl.
    kapıda ödeme seçeneği eklendi. kargo ücreti 7 tl kesinti bedeli 2 tl şeklinde çalışıyor PTT

kafanıza takılanlar ne yapıcam bunu tarzında sorular için buraya da yazabilirsiniz pm de atabilirsiniz.
    stok mevcuttur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 2 Mayıs 2012; 2:34:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Videoyu izleyemedim hocam, ben de mi sorun var acaba..

Edit: Youtube linkine tıklayıp izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feiter -- 27 Şubat 2012; 20:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Videoyu izleyemedim hocam, ben de mi sorun var acaba..

Edit: Youtube linkine tıklayıp izleyin

sorun çözüldü sanırım di mi

bu videodakiler sadece temel şekiller.
    mesela benim en sevdiğim "buckyball" modeli. youtubeda anlatımları var. aynı şekilde
    bir rahat dönemim olunca ben de çekicem bir anlatım

• eğlenceli birşeyebenziyor hayırlı satışlar
  • Neodymium Çinde çıkarılmıyor maliyet açısından orada üretiliyor bilginize,Amerika en büyük üretici olup yılda 600 ton üretir,en büyük üretici Amerikadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsusho

Neodymium Çinde çıkarılmıyor maliyet açısından orada üretiliyor bilginize,Amerika en büyük üretici olup yılda 600 ton üretir,en büyük üretici Amerikadır.

Vikipedi'nin yalancısıyım

ama şimdiye kadar hep Çin diye duydum demek ki üretim orda olduğu icin cogu kisi bunu atlamış.

teşekkürler bilgilendirme için

• pm
  • Pm attım.
    EDİT: 64 tane almış bulunmaktayım tavsiye ederim keyifli ve hızlı bir alışveriş oldu.Mıknatıslar da güzel ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil Astronot -- 20 Nisan 2012; 15:47:56 >
  • demir para şeklinde olanlardan(5mm*1mm gibi) varsa elinde pm atarmısın, buzdolabı süsü yapıyorum hobi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

demir para şeklinde olanlardan(5mm*1mm gibi) varsa elinde pm atarmısın, buzdolabı süsü yapıyorum hobi olarak.

pm ile cevaplandı.

• çok eğlenceli bir şey bunlar. hayal gücünüz genişse 216 tane yetmez daha fazla almanız gerekir. az alırsanız bir süre sonra yapacaklarınız kısıtlanır ve sıkılır bir kenara atarsınız. almışken fazla fazla alın derim. fiyat uygun, hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.