Şimdi Ara

Neo V Custom Rom Kuramıyorum - Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa dh üyeleri, çok uğraştım ama telefonuma custom rom kuramıyorum. ICS'ye güncelledikten sonra root yetkisi aldım, clockworkmod falan yükledim. BURADAKİ linkten bu romu yüklemeye çalıştım. ICS'den geçtiğim için o baseband dediği dosya haricinde dediği her şeyi yaptım. Buna rağmen sonuç aynı, her şey düzgün gidiyor, img dosyasını flashladım, clockworkmoddan miui dosyasını şeyaptım ama aynı şekilde oluyor. Telefonu açmaya çalışınca SONY yazısı geliyor ve öyle kalıyor. saatlerce beklediğim oldu, yok. en son pc compainon'dan telefonumu onar deyip ICS'ye güncelliyorum. Sizce ne yapmalıyım neo v'ye ICS tabanlı custom rom yükleyebilen oldu mu?

• önce farklı bir rom dene
    sonuç yine aynı ise kenel dosyası ile alakalı bir sorun var.
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • root ve cwm sadece araçtır, asıl yükleyeminizin sebebi, okuduğum kadarıyla "Bootloader: Unlock" değil. Unlock edip , cwm den romu kolay bulunur yere atacaksınız. Önce kernel sonra romu kuracaksınız ki kerneli kurduktan sonra wipe serilerini yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Color OS Rom Acil Yardım !!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.