Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajanblue

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=147126&uk=302099011

MIUI 4 FOR NEO N02-M

Hocam malesef neo hakkında sar değeri bulamadım.
    Ama dikkatimi çekti, Jiayu g3 heryerde karşıma çıktı onunda sar değeri 0.32 imiş, ne kadar doğru bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 10 Aralık 2012; 0:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

quote:

MIUI 4 FOR NEO N02-M

Hocam malesef neo hakkında sar değeri bulamadım.
    Ama dikkatimi çekti, Jiayu g3 heryerde karşıma çıktı onunda sar değeri 0.32 imiş, ne kadar doğru bilinmez.

Alıntıları Göster
    http://www.gizmochina.com/2012/08/03/neo-mourinho-no2-android-smartphone-android-from-qian-yuanji/

BİZİM NEO LAR ÇAKMA GALİBA ..1.2GHZ MALİ 400 3 MP ÖN KAMERA VSVS

• quote:

http://www.gizmochina.com/2012/08/03/neo-mourinho-no2-android-smartphone-android-from-qian-yuanji/

O telefon henüz piyasaya çıkmadı. Neo Mourinho modeli zaten. Ne zaman çıkacağı da belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

quote:

O telefon henüz piyasaya çıkmadı. Neo Mourinho modeli zaten. Ne zaman çıkacağı da belli değil.

Alıntıları Göster
    http://www.aliexpress.com/item/BEDOVE-I5-Android-4-0-9-MTK6577-Cortex-A9-512MB-4GB-1-2GHz-4-02-FWVGA/674341587.html

Bu telefona ne diyorsunuz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

http://www.aliexpress.com/item/BEDOVE-I5-Android-4-0-9-MTK6577-Cortex-A9-512MB-4GB-1-2GHz-4-02-FWVGA/674341587.html

512 RAM YETERSİZ
  • quote:

quote:

512 RAM YETERSİZ

Evet haklısınız fakat alacağım kişi teli günlük kullanım için kullanacak yani fazla kurcalama yok telefon,mesaj,müzik vs vs
    Ama yinede aldımı artık 1gb ramlı olanı almak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 10 Aralık 2012; 0:59:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: celo06

Telefonu ayın 4'nde aldım hala takip kodu verilmedi." Collecting Products Now (via RairMail) "yazıyor. Galiba Lightake biraz yavaş çalışıyor.

hangi kargo ile geliyor ?

Kargoyla ilgili bilgi gelmedi, siparisler hala işlemde gozukuyor 5 gundur hicbir degisiklik yok. Daha once de cin den alisceris yapmistim. En yavasi lightake oldu.
  • quote:

MIUI 4 FOR NEO N02-M

Alıntıları Göster
    Daha önce sordum cevap gelmedi. Telefonda zaten recovery menü yüklü değil mi? Neden recovery yüklememiz gerekiyor? Örneğin Aurora II tablette recovery yükleme diye bir şey yok. Zaten var.

• quote:

Orijinalden alıntı: andırgalsın

Daha önce sordum cevap gelmedi. Telefonda zaten recovery menü yüklü değil mi? Neden recovery yüklememiz gerekiyor? Örneğin Aurora II tablette recovery yükleme diye bir şey yok. Zaten var.

Alıntıları Göster
    recovery yüklü değil....son yazılımda gömülü sanırım
  • quote:

son çıkan rom ile gelmeyeceğine göre mecburen recovery yükleyeceğiz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 10 Aralık 2012; 1:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andırgalsın

quote:

son çıkan rom ile gelmeyeceğine göre mecburen recovery yükleyeceğiz o zaman.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ayın 4'nde lightake'den sipariş verdim hala işlemede gözüküyor. Lightake kaç günde kargoya veriyor. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• quote:

Arkadaşlar ayın 4'nde lightake'den sipariş verdim hala işlemede gözüküyor. Lightake kaç günde kargoya veriyor. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

En az 8 gün dostum bende sipaiş verdim beklemedeyım. Noel arefesı bıde dahada uzun sürebılır. Ben 1 aydan önce beklemıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

En az 8 gün dostum bende sipaiş verdim beklemedeyım. Noel arefesı bıde dahada uzun sürebılır. Ben 1 aydan önce beklemıyorum.

Çin'den daha önce yaptığım alışverişlerde kargonun gelmesi 20-30 günü buluyordu fakat kargo takip numarasını en geç 4 gün içinde veriyorlardı. Sanırım lightake biraz daha ağır çalışıyor diğer sitelere göre. Bekleyelim bakalım....

• Ben telefonu aldığımda yanlış hatırlamıyorsam. Aynı gün veya 1 gün sonra takip numarasi vermişlerdi ve telefon 13-14 günde elime ulasmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Ben telefonu aldığımda yanlış hatırlamıyorsam. Aynı gün veya 1 gün sonra takip numarasi vermişlerdi ve telefon 13-14 günde elime ulasmisti

Ürünü hangi kargoile istediniz singapur postmu yoksa hongkongmu?Aliexpressdenmi aldınız?
  • quote:

quote:

Ben telefonu aldığımda yanlış hatırlamıyorsam. Aynı gün veya 1 gün sonra takip numarasi vermişlerdi ve telefon 13-14 günde elime ulasmisti

Ürünü hangi kargoile istediniz singapur postmu yoksa hongkongmu?Aliexpressdenmi aldınız?

Lightakeden aldım hongkong postla geldi
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bu telefondan almak istiyorum
    ancak daha önce internetten alışveriş yapmadım kredi kartım var
    bu telefonu almak istiyorum 300 liraya çok iyi diye düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var bunları cevaplayabileceğini umuyorum :)
    1)ekran kalitesi nasıl piyasadaki türevleri olan ips ekranlara göre çokmu kötü
    2)batarya performansı nasıl ne kadar gidiyo ağır kullanımda
    3)oyun performansı nasıl piyasadaki çıkan en son oyunları çalıştırabiliyormu(gta3,gta vice city,nova 3 vs)
    4)güncelleme alma ihtimali varmı yada rom desteği diyim
    5)kutu içeriği nasıl neler çıkıyor vs

ve son sorum sizce alınabilecek bir telefonmu ve ben almaya karar verirsem bana burdan yardım olabilicek arkadaşlar vardım eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmebak -- 10 Aralık 2012; 17:59:43 >

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar sürede geldi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar sürede geldi?
    Sorduğun soru içinde cevapta var :) Yukarı renkli yazıya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: adki

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne kadar sürede geldi?
    Sorduğun soru içinde cevapta var :) Yukarı renkli yazıya bak

Alıntıları Göster
    Şu anda kargolarda gecikme oldukça normal Noel zamanı .Benim teli gören akraba ve arkadaşlardan enaz 5-6 adet sipariş veren var onlarında durumlarıda sizin gibi beklemedeler.Biz daha önce aldığımız için 12-13 günde geldi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.