Şimdi Ara

Nemlendirici Şampuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim saçlar biraz dalgalı , sık. Bu yüzden kurudukça sertleşiyor. Bu yüzden kafayı yıkayıp kurutuyorum, Sonraki 3-4 dakika nemli kalıyor . Ama ben hayatta her an nemli olmasını istiyorum .Bunun için bildiğininiz, bitkisel veya normal şampuanlar varmı ?

• Head&Shoulders Nemlendirici Bakım.
  • saol arkadaşım birazdan nasıl bişi
    olduğu hakkında araştırıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Head&Shoulders Nemlendirici Bakım.

cok güsel =)
  • quote:

Kullanıyomusun ? nasıl ? memnunmusun..benim saçlar da kuru ve çalı gibi genelde... engel olamıyorum ..
  • İşe Yarıyomu ßari ßu Şampuan ?
  • quote:

Yok ya yararı olmuyor yalan hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morfose Saç Spreyleri
    11 ay önce açıldı
    Şampuan ve saç kremi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

quote:

KuLLandınmı ? Nerden ßiLiyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

Orjinalden alıntı: M£L!H

quote:

KuLLandınmı ? Nerden ßiLiyosun ?

Evet kullandımHiç bir yararınıda görmedim

• Ne Kadar Süre KuLLandınki ?
  • Ya bu şampuanlar faso fiso hic biri bir ise yaramıyor en azından ben gormedim..yine ne varsa bitkisel ürünlerde var kuru saçlar icin genelde menekşe yağı ve ceviz yağı tavsiye ederler bunlar doğal nemlendiricidir ve haftada bir kere kullanmak bile yetiyor.bunu aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsiniz zaten onlara sorgudugunuzda da yeterli bilgi verecektir size.kullanımıda cok basit sadece saç diplerine uygulayıp bir iki saat bekledikten sonra yıkayacaksınız.

artı bilgi saç dokulmesi varsa "hint yağı" öneriyorum ben sadece bir kez kullandım ve bir haftadan beri toplasan 5 tel anca dokulmustur..canlılık parlaklık ve sac cıkartma ozelligide mevcuttur diğer bir adıyla adeta iksir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birce -- 8 Şubat 2008; 0:16:20 >
  • Head&Shoulders Nemlendirici bakım kullandım. Düzenli olarak kullanırsanız gerçekten işe yarıyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam, ferahlatıcı etkili bir türü var. O insanın kafa derisini gerçekten çok rahatlatıyor. Kesinlikle öneririm.

@ Darkchild

Saçları bayağı yumuşatıyor. Gerçekten çok etkili bir şampuan. 3 gün boyunca hergün onla duş al. Gerçekten etkisini göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 8 Şubat 2008; 9:53:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Ya bu şampuanlar faso fiso hic biri bir ise yaramıyor en azından ben gormedim..yine ne varsa bitkisel ürünlerde var kuru saçlar icin genelde menekşe yağı ve ceviz yağı tavsiye ederler bunlar doğal nemlendiricidir ve haftada bir kere kullanmak bile yetiyor.bunu aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsiniz zaten onlara sorgudugunuzda da yeterli bilgi verecektir size.kullanımıda cok basit sadece saç diplerine uygulayıp bir iki saat bekledikten sonra yıkayacaksınız.

artı bilgi saç dokulmesi varsa "hint yağı" öneriyorum ben sadece bir kez kullandım ve bir haftadan beri toplasan 5 tel anca dokulmustur..canlılık parlaklık ve sac cıkartma ozelligide mevcuttur diğer bir adıyla adeta iksir :D

• Israrla öneriyorum, bu Head&Shoulders gerçekten işe yarıyor.
  • Şampuanın saçı nemlendirdiğine inanmam.Çünkü şampuan temizlik maddesidir tüm şampuanların içindekiler aşagı yukarı aynı maddelerdir.Temizleme ve yağdan arındırma özelliği olmayan şampuan dışında bir krem varsa işe yarayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.