Şimdi Ara

Neler yapıyoruz? Cafe-Bar-Fast Food-Bistro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu bölümde birçok tanıdığım kişiler var. Neler yapıyorlar, ne ediyorlar bilmiyorum. Üniversite falan?
    Oynadığınız oyunuda söyleyebilirsiniz.

Kısacası stres atma konusu olsun bu

- Bende yeni bir private servera başladım. Hayatımda değişen birşey yok. İşsizim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Irvine/California'da ikamet ediyorum , Universite ogrencisiyim , iSro RedSea serverinda oynuyorum 120 Rogue/Warrior olarak.

SilkRoad disinda DotA 2 oynuyorum profesyonel olarak , turnuvalara hazirlaniyoruz , geciyor gidiyor gunler..
  • Hocam sen ağzının tadını biliyorsun valla. Adına seviyorum. Ve birazda kıskanıyorum kaldığın yere.

Bende Diyarbakır/KAYAPINAR ikamet ediyorum. Diyarbakırda herhangi ayaküstü işi olanlar bana çekinmeden pm ile ulaşabilir.
  • Hocam gorundugu kadar guzel olsa keske ..
  • Adım Kaan , Oyun ne olursa olsun benim için hobidir. Hayat düzenini bir oyuna göre düzenleyen birisi degilim. Kimseyede tavsiye etmem hayat dışarda

22 Yaşındayım Yeditepe Üniversitesinde okuyorum , istanbulda gayrimenkul yatırımı ile - kısacası alım satımla ilgileniyorum.

Silkroadı Seviyorum 30 yaşına gelsemde oynayacagım sanırım. Fakat ergen yaşlarımdaki tadını bir daha bulamayacagıma eminim.

Forumun serverı tutmamışta olsa , forumca şu yeni acılacak Forgotten a başlamayı tavsiye ediyorum 60 capte olsa bizbize oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Irvine/California'da ikamet ediyorum , Universite ogrencisiyim , iSro RedSea serverinda oynuyorum 120 Rogue/Warrior olarak.

SilkRoad disinda DotA 2 oynuyorum profesyonel olarak , turnuvalara hazirlaniyoruz , geciyor gidiyor gunler..

kronus 120 lvlmisin sen üstün falan nasıl bi kaç bişi soracam bende warrior/rogue yim :)

Bende istanbul/pendikteyim
    Malazgirtte oynuyorum
    Diablo3 bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Hocam sen ağzının tadını biliyorsun valla. Adına seviyorum. Ve birazda kıskanıyorum kaldığın yere.

Bende Diyarbakır/KAYAPINAR ikamet ediyorum. Diyarbakırda herhangi ayaküstü işi olanlar bana çekinmeden pm ile ulaşabilir.

Abim askerlige oraya geliyor . 2 hafta sonra oraya geliyor bende gidicem galiba onunla :)

Bende izmir de okuyorum Gediz universitesi. Mimarlik bolumunde okuyorum bos buldukcada oste oyuna giriyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

Hocam sen ağzının tadını biliyorsun valla. Adına seviyorum. Ve birazda kıskanıyorum kaldığın yere.

Abim askerlige oraya geliyor . 2 hafta sonra oraya geliyor bende gidicem galiba onunla :)

Bende izmir de okuyorum Gediz universitesi. Mimarlik bolumunde okuyorum bos buldukcada oste oyuna giriyorum :)

oo ciddimisin? ilçe mi olacak merkez mi ? askerlik neresi tam olarak

- Buluşuruz, yardıma ihtiyacınız varsa ilgilenebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

oo ciddimisin? ilçe mi olacak merkez mi ? askerlik neresi tam olarak

- Buluşuruz, yardıma ihtiyacınız varsa ilgilenebilirim.

Suan hatay.serinyolda ustalik da Diyarbakirda iste jandarma olarak yapicak askerligi %90merkezde bakalim ne olcak.

Saolasin bir sey olcak olursa telefon acarim sana Gerci telefon numaran yok ama

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yib -- 8 Mayıs 2012; 12:11:29 >

• Peki hocam, özelden telefon numarasını gönderdim. Gelmeden önce ararsınız

@ Konuyu altta tutmayalım yahu. Konuşun bakem
  • İzmirdeyim bir anadolu lisesinde 10. Sinifa gidiyorum sosyal cevrem var kendimi oyunlara baglamiyorum bos vaktim oldukca oynuyorum yada ders calisirken falan bota koyuyorum sanirim seneye oyunlara elveda diyecegim cunku onceligim iyi bir universite kazanmak olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Irvine/California'da ikamet ediyorum , Universite ogrencisiyim , iSro RedSea serverinda oynuyorum 120 Rogue/Warrior olarak.

kronus 120 lvlmisin sen üstün falan nasıl bi kaç bişi soracam bende warrior/rogue yim :)

Bende istanbul/pendikteyim
    Malazgirtte oynuyorum
    Diablo3 bekliyorum

Tabi sorabilirsin.

• 1-stun arkasına prick vurabiliyormusun 120lvl lere
    2-mortal wounds tan sonra yani takladan sonra scorn basabiliyormusun karşı taraf healing cycle basmadan önce.

Bende warrior/rogue yim 118 lvlim.120lerle pvp attiğim zaman bunları yediremiyorum ama kendi lvlime denk yada daha düşüklere yapiyorum.Yediremiyorum derken adam stundan ayılıyor prick vurana kadar ama aynı lvldeki adamlar ayılamıyor.
  • quote:

Peki hocam, özelden telefon numarasını gönderdim. Gelmeden önce ararsınız

@ Konuyu altta tutmayalım yahu. Konuşun bakem

Tamamdir aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

1-stun arkasına prick vurabiliyormusun 120lvl lere
    2-mortal wounds tan sonra yani takladan sonra scorn basabiliyormusun karşı taraf healing cycle basmadan önce.

Bende warrior/rogue yim 118 lvlim.120lerle pvp attiğim zaman bunları yediremiyorum ama kendi lvlime denk yada daha düşüklere yapiyorum.Yediremiyorum derken adam stundan ayılıyor prick vurana kadar ama aynı lvldeki adamlar ayılamıyor.

1 - Evet vurabiliyorum. Axe stundan sonra dagger prick vuruyorum. Sprint assault'tan sonra genelde 2H turn rising kullaniyorum.
    2 - Kiminle PvP yaptigina bagli. Ama genelde kullaniyorum ve ise yariyor.
  • Çerezler ve arkadaşlar tamam. Bu gece 21:45 tv başındayız. Malüm uefa finali var.
  • bu bölümle alakam yok aslında dolaşırken kendimi burda buldum

Lol oynuyorum paso 9 sene öncesinde sro oynardım 2 3 sene oynadım sonra bozdu çok bozdu daha fazla bozmaz dedik dahada bozdu bizde bıraktık malesef.

Bizde hatay iskenderunda oturuyoz 24 yaşındayım rizede otomotiv okudum simdi iş kur kurslarında surunuyoruz iş bulana kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

bu bölümle alakam yok aslında dolaşırken kendimi burda buldum

Lol oynuyorum paso 9 sene öncesinde sro oynardım 2 3 sene oynadım sonra bozdu çok bozdu daha fazla bozmaz dedik dahada bozdu bizde bıraktık malesef.

Bizde hatay iskenderunda oturuyoz 24 yaşındayım rizede otomotiv okudum simdi iş kur kurslarında surunuyoruz iş bulana kadar :)

Lost çok bozdu. Bozdu, bozdu bozdu, bi ara bozmaz dedik yine bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

bu bölümle alakam yok aslında dolaşırken kendimi burda buldum

Yalnız oyun 2005'te çıktı muhtemelen 6 yerine 9'a bastınız

ayrıca katılıyorum max 40 50 60 ken güzeldi bot falanda yoktu
    ismimi abuzettin koymuştum girdiğim her partide ismin gerçekten abuzettin mi diye soruyorlardı aegede o zaman ünlü olmuştum tabi 40 max gelince bu str int full olmanın önemli o zaman anlaşıldı
    30 lv int adam 40 lv intten daha fazla vuruyordu 40 bendim tabi bir str bir int verdiğimiz içn güme gitmişti

• Bendeniz Fatih. İstanbul' da oturuyorum-çalışıyorum (İhlas Haber Ajansı), 90' lıyım. iSro oynardım ancak sıkmıştı ben de bıraktım ama benim charı arkadaşlar kullanıyorlarmış hala Alps serverinde. Şu an Atomixro oynuyorum. 5-6 ay oldu herhalde orda oynayalı hatta kendi oyun videolarımın olduğu bir konu var ordan izleyebilirsiniz beni. Felan filan işte...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.