En güzel ve devamlı gelir imalat işlerinde. Al-sat yapmak ve hizmet sektörü üretim kadar garantili bir iş deyil.Küçük bir atelyede başlayıp işlerini büyüten birçok insan var.Sabırla el emeği ve göz nuruyla çalışmak ve kendi işinde çalışmak. Bir işadamı şöyle diyordu: Başkasının işinde çalışanla, kendi işinde çalışan arasında çok fark vardır, kendine çalışan daha çok kazanmak, ilerlemek ve büyümek için devamlı araştırır, geliştirir. (Başkasının işinde çalışan salla başı,al maaşı yapar)
adam haklı beyler
@uzay Komikmisin lan p
evet
Piyasada az bulunan bir ürüne rakip olarak daha kaliteli bir ürün çıkarabilirsin. Evinizde çok kullanılan ve aldığınız tek markayı düşün.
ne yazıktırki fikir üretmek yerine laf üreten bir toplum olduk
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Piyasada az bulunan bir ürüne rakip olarak daha kaliteli bir ürün çıkarabilirsin. Evinizde çok kullanılan ve aldığınız tek markayı düşün.
zeka gerekiyorsa kim niye zekasını paylaşsın ki kendin düşün kendin yap.
Türkiye de üretim yapmak ithal etmekten pahalıya geliyor bir çok sektör için.
Bence zahmetli ve riskli. bu yüzden de hiç bir şey üretemiyor olduk. Ne sanayide ne tarımda.
Para kazanmak istiyorsan komisyonculuk ya da al sat yapacaksın
Kendi sektörümden örnek vermek gerekirse;
ben turizmciyim otel ve seyahat acentası benim konum yıllardır.
otelde hizmet üretmektense seyahat acentesinde oteli pazarlayıp komisyon almak çok daha kazançlı ve kolay...
türkiyede üretmek artık bitti. ucuz çin malları ve şuanki piyasa ticareti mahvetti. o yuzden al sat yapmak daha karlı
İmalatta önemli olan kaliteyi koruyarak, yurtiçinde üretilmeyen bir ürünü imal etmek. Tabii bu ürünün yurtdışından ithalinin ve talebinin yoğun olması da gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: uzay
türkiyede üretmek artık bitti. ucuz çin malları ve şuanki piyasa ticareti mahvetti. o yuzden al sat yapmak daha karlı
quote:
Orijinalden alıntı: kyran
İmalatta önemli olan kaliteyi koruyarak, yurtiçinde üretilmeyen bir ürünü imal etmek. Tabii bu ürünün yurtdışından ithalinin ve talebinin yoğun olması da gerekir.
Üretimi azaltıp herşeyi hazır almak şimdi iyi gibi gözüküyor ama bunun sonu nereye varacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme