Şimdi Ara

Nejdet Hoca Kac net Yaptırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mat 1 de temeli olmayan biri için kac net yaptırır arkadaslar sizce? benm temel berbat

• up
  • Ben dinlerim 5 net yaparım sen dinlersin 10 yaparsın.Bu kişiden kişiye değişir.Sadece bir kişiye de bağlı kalmamak lazım.Nejdeti izlemekle yetinme al konu anlatımlı kitap onu da dinle,dershaneye gidiyosan hocadan da dinle.Farklı soru tipleri,çözüm yolları görürsün.
  • up
  • nejdet felan bilmemde behzat hocayı iyi dinlersen ve üstüne ekleyerek çalışırsan yaparsın bişiler.
  • 41 yaptı arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

41 yaptı arkadaş

temelı olmayıp nejdet hocadan calısıp lysde 41 mi yaptı?

quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

aceleye getirmezsen ve üzerine kaliteli sorular çözersen full yapma şansın var.

nejdet hoca pdflerini indirip yazıcıdan cıkardım ordan calısacagım ve ustunede fem ilk adım +femset + konu özetli fem cözmeyi düsünüyorum temelım berbat 20 tane yapsam kafı ygsde sizce olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 20 Eylül 2013; 0:11:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Adam tüm soru tiplerini mümkün olduğunca çözmeye çalışıyor.Konu anlatımı da gayet iyi.Sanırsam OBEB-OKEK konusu anlatırken kendisi demişti benim videolarımı adam akıllı çalışın başka kaynak çözmeden direk sınava girin diye.

Tabi ben katılmıyorum yanında 2-3 soru bankası bitirmek çok çok faydası olur ki ÖSYM her yıl 2-3 tane kaçamak soru serpiştiriyor her bölüme.O yüzden konunun mantığını kavramak daha mantıklı.
  • zenixxo6 kullanıcısına yanıt
    nejdet hoca pdflerini indirip yazıcıdan cıkardım ordan calısacagım ve ustunede fem ilk adım +femset + konu özetli fem cözmeyi düsünüyorum temelım berbat 20 tane yapsam kafı ygs de sizce olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 20 Eylül 2013; 0:11:40 >
  • 40 bile yaptırır sana baglı inatla calısman gerek ...

Konu özetliyi en son coz 3.testlerden sonra zorlasıyor moralin bozulur fem ilk adım set coz en son konu özet cozersin

@serhat400
  • pdf leri paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflakvebogdan

pdf leri paylaşabilir misin?

Evet benimde ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat400

nejdet hoca pdflerini indirip yazıcıdan cıkardım ordan calısacagım ve ustunede fem ilk adım +femset + konu özetli fem cözmeyi düsünüyorum temelım berbat 20 tane yapsam kafı ygs de sizce olurmu ?

Bende aynı şekilde tüm pdf'leri çıkartarak çalıştım.Hocam niye olmasın ve neden 20 net?Büyüt hedefini.Güven kendine inanki olur.Mattan 3-4 tane çok çok zorlayıcı sorular var onlarda yorum.Çözümü yapılınca da ana böyleymiş felan diyeceğimiz soru tarzlarından.Bilgi önemli tabi bilgilere yorum eklemek daha da önemli.O yüzden yanında birey b'de çözmeni tavsiye ederim.

• zenixxo6 kullanıcısına yanıt
    tşkrler hocam yorum ıcın Tavsiyenize uyacağım
  • nejdet dediğin nejdet kirpi hoca mı?
    ben de dün keşfettim onu.ücretsiz olan 4 dersi dinledim gayet de güzel anlattı hatta ekol hocadan daha iyi geldi bana.
    ücretli kayıt yaptırmayı da düşünüyorum.
    Öneriyor musunuz??
    tabi bahsettiğiniz oysa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.