Şimdi Ara

Nefret Etmek Sevmekten Daha Samimi Bir Duygudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nefret etmek en basit tabiriyle hazzın engellenmesine sebep olan şeye karşı kin duymaktır.
    Toplumsal bir algı olarak bir şeyden nefret etmek zorundaysa-mış-ız gibi davranabiliriz örneğin;hitler deyince otomatik olarak herkesin ondan nefret ettiğini ve bizimde nefret etmememiz gerektiğini düşünmemiz gibidir.

Sevgi ise her zaman yüceltilir ve masumlaştırılır oysa ki en basit sevgide bile çıkar söz konusudur çoğunlukla bir kedi tatlı olduğu için sevilir,birisine genellikle güzel veya yakışıklı ya da başarılı,Zeki olduğu için aşık oluruz ki zaten aşk tek başına çok çıkarcı ve bencilce bir duygudur.
    Sevgide hile yapana sık rastlanır iş yerinde rütbe almak için patronu seviyormuş gibi yapılmasından tutun bir erkeğin sırf parasını yemek için seviyormuş gibi yapılmasına kadar oysa ki nefretin sahtesine çok nadir denk gelinir.

• Nefret etmekte de çıkar vardır.

Örneğin 5 yaşındaki çocuğun oyuncağını alırsan senden nefret eder çünkü ondan haz alma çıkarı vardır ve sen buna engel olmuşsundur.

• Arkadaş ikinize de hak verdim şuanda ben niye böyleyim yav o kadar mantikli konustunuz ki

Neyse konu hakkindaki fikrim

İnsanlar samimiyet aramiyor ki isi görülsün cikarlari gerçeklessin istiyor bu sjwler Hitler'den nefret falan etmiyor yaygara koparip suanki diger insanlardan pay kapmak icin rol yapiyorlar

80 sene once toz olmus adamdan nefret etmenin sonucu bugunku insanlardan imtiyaz kopartmak almanyadan tazminat almak surekli propaganda yapmak degildir

Malesef insanlar gerizekali genel olarak çıkar gruplarının ne kadar asagilik oldugunun farkinda degiller bir parti icin adam öldürebilecek modda geziyorlar

Tek istedigim para ve aile ici huzur ya bu ikisine bi kavuşsam diger insanlari gram umursamayacsgim gebertsinler birbilerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Arkadaş ikinize de hak verdim şuanda ben niye böyleyim yav o kadar mantikli konustunuz ki

İnsanlar samimiyet aramiyor ki isi görülsün cikarlari gerçeklessin istiyor bu sjwler Hitler'den nefret falan etmiyor yaygara koparip suanki diger insanlardan pay kapmak icin rol yapiyorlar

80 sene once toz olmus adamdan nefret etmenin sonucu bugunku insanlardan imtiyaz kopartmak almanyadan tazminat almak surekli propaganda yapmak degildir

Malesef insanlar gerizekali genel olarak çıkar gruplarının ne kadar asagilik oldugunun farkinda degiller bir parti icin adam öldürebilecek modda geziyorlar

Tek istedigim para ve aile ici huzur ya bu ikisine bi kavuşsam diger insanlari gram umursamayacsgim gebertsinler birbilerini

"Tek istedigim para ve aile ici huzur ya bu ikisine bi kavuşsam diger insanlari gram umursamayacsgim gebertsinler birbilerini"

Bu cümleye ruhumu bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Arkadaş ikinize de hak verdim şuanda ben niye böyleyim yav o kadar mantikli konustunuz ki

Türkiye üzerinde çok fazla ailesiyle problem yaşayan var ben gibi. Maalesef diğer ülkelerde bu oran çok daha az. Aşırı üzücü. Travma.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

"Tek istedigim para ve aile ici huzur ya bu ikisine bi kavuşsam diger insanlari gram umursamayacsgim gebertsinler birbilerini"

Bu cümleye ruhumu bıraktım.

Alıntıları Göster
    Eyvallah knk insanlar düzelmeyecek düzelemez sekilde kafayı yemişler bari benden uzak dursunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çirkin insanlar asla mutlu olamaz
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.