Şimdi Ara

Nefret ediyorum şu tank metasından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu APC'nin nerf yemesi(APC'lerin nerf yemesine pek lafım yok. Önüne gelene teq atmak bana da saçma geliyor) tank şampiyonlara yaradı ve şu anda tank metası daha baskın olmakla beraber, win şansı da daha yüksek.

Ufak tefek farklılıklar dışında şu anda tank şampiyonlarda herhangi bir nerf vs yok. Durum böyle olunca sürekli skill spamlamamıza rağmen gıdıklanan şampiyonlar ortaya çıkıyor. Full ap-hiçlik değneği kasan bir çok APC bilene full tank giden bir şampiyonu kesemiyor. Resmen gıdıklıyor.

Mesela full tank bir garen 5 kişinin arasına gidip beyblade gibi döndükten sonra ulti atarak güzel hasar verebiliyor. Ama adam barondan beter. Vur vur canı gitmiyor. Ve ya Sion. Tam lanet. 5 k can 200'er defans var. APC'den fazla vuruyor utanmasa.

En azından tank itemlerine nerf gelmesi ya da tank şampiyonlarının da nerf yemesi gerekiyor. Yoksa Boss keser gibi takımların tank kesmeye çalışması çok zevksiz geliyor bana.

• senin takımında da tank var dostum. supportlar burda devreye giriyor işte. seninle o tankın arasında duracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

senin takımında da tank var dostum. supportlar burda devreye giriyor işte. seninle o tankın arasında duracak.

Genellikle benim takımıma tank gelmiyor. Hep karşıda oluyor Benim takımımda genellikle topa Zed alan olur.
  • lw + kite

apc ya da assasinsen tanka skill atma bile bi yolunu bulup arkaya geçmeye çalış. hiç olmadı sen tank al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten geçen sezonki tank metasina saydiriyorduk o günlerin gözünü seveyim en azından adamların 3-3.5k canı oluyordu gecen gün 5.5k hp 200 armor voli vardı zaten bu ayiyi bilirsiniz hayvan gibi hasarı var.Ne kacabiliyorsun ne kesebiliyorsun sığır gibi damage atiyor.Yeni jungle iteminide lanet olsun adam 3k hp buildi yapıyor pasifle 4k oluyor .Gerçekten her oyun seju voli heca görmekten tiksindim artık.

• kog - vayne - jinx oynamaya başla
  • Kog ile Vayne i metaya sokacaklar heralde , ben de her maç Graves görmekten bıktım umarım böyle devam eder 6 lwl da garanti kill alan adc mi olur , 2 lwl fark varsa karşı suppu ve adc yi tek başına kesiyor neredeyse .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sest Bhaco TR

Kog ile Vayne i metaya sokacaklar heralde , ben de her maç Graves görmekten bıktım umarım böyle devam eder 6 lwl da garanti kill alan adc mi olur , 2 lwl fark varsa karşı suppu ve adc yi tek başına kesiyor neredeyse .

Az daha bekle unutulacak zamanla hypercarry lere döneceğiz

• Signed'da yeni gelen % damage'den dolayı girebilir metaya. Bilerek yapıyor ya bu rito.
  • AP tankların Ratiolara nerf gelsin adamın teki çılgınlık yapıp AP seju yapıyor 5v1 bütün takımı temizliyor
  • Riot hypercaryyleri metaya sokmaya çalışıyor. Topta lulu, liss gibi şampiyonlar varken bir hatada oyun gidiyordu. Tank metasi ile yeniliyor olsan bile tekrar çevirme durumu var. Böylece oyuna zevk geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sejuani'yi, Sion'u, Alistar'ı ve Leona'yı seviyorum. İnşallah en az nerfle Sejuani metadan düşer de kimse oynamaz, ben de sevdiğim tanklarla baş başa kalırım

Not: Tanklara karşı Last Whisper çok işe yarıyor. Açıkçası karşıda Last Whisper alan ve kitelayabilen birisi olunca sinir krizleri geçiriyorum, oyundan hiçbir zevk almıyorum.

Hele Vayne, Allah belasını versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 25 Mart 2015; 12:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Signed'da yeni gelen % damage'den dolayı girebilir metaya. Bilerek yapıyor ya bu rito.

Yüzde kaç olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Hypercarry ne?

Earlyde zayıf, latede çok güçlü, özellikle tanklara dehşet hasar verebilen şampiyonlar(Vayne, Kog'Maw, Twitch, Tristana vs).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

AP tankların Ratiolara nerf gelsin adamın teki çılgınlık yapıp AP seju yapıyor 5v1 bütün takımı temizliyor

Full ap amumu çok fena 5v1 atma potansiyeli var dediğin gibi. Bu da çok saçma tabi.
  • DFG nin oyundan kalkması tank şampiyonları ön plana çıkardı bence çünki DFG ile combo yapan bi apc tank bile olsa çok rahat alabiliyordu. Bence oyunun metasının komple değişmesi lazım imkansız ama 1 adc 1 sup 1 tankTop 1jungle 1Apc olmamalı oyun teamfighta dayalı bense split push taraftarıyım dotada tarafsız yaratık kontrolü var onun gibi şampiyonlar(Furion,Enigma,Ench,vb..) çıkarsalar daha zevkli olucağını düşünüyorum. Elise de tam dediğim gibi bi şampiyon kula alma potansiyeli çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vileda Suyu

quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Signed'da yeni gelen % damage'den dolayı girebilir metaya. Bilerek yapıyor ya bu rito.

Yüzde kaç olmuş?

%6-%8
  • Hediye gibi dağıtıyorlar bu dönem ya o batmasın şu ön planda kalsın tarzı bir modeldeler sanırım Alistarı bekliyorum, gerçi şuan hala ön planda ama ne zaman alsam bir vayne geliyor ve moral falan kalmıyor.
  • Rammus ,Braum ve Malpite oyun sonunda ölümsüz...
  • Graves cidden karşıda tank olduğu zaman tıkanıyor bir yerden sonra .Tavsiyem sivir jinx vayne trist gibi herolara yönelmeniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.