Şimdi Ara

Nefes darlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimalle psikolojiktir kardeşim benim sınav sürecimde bol bol yaşadığım bir durum idi. Bu aralar yok ama sıkıntıda kaldığım zaman ateş basması ve kalp hızlanması oluyor.Anksiyete olabilir araştırmanı öneririm.
  • 1 kaç haftadır bende de var bu durum. Denildiği gibi boşta olduğum zaman oluyor bazende uyuyacağım zaman derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Büyük ihtimal denildiği gibi stresten kaynaklı artık evde biri öksürünce hele hele uzun süreliyse otomatikman corona mı diye düşünür oldum kaç gündür ama artık mümkün olduğunca koyvericem. Bizim akrabaların çoğunda virüs çıkmasında etkisi oldu tabi strese girmem de.

Edit: Birde reflü var onunda etkisi olabileceğini duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spader -- 18 Nisan 2020; 22:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2) hiç esnemiyorum.

büyük ihtimal bu yaşadığımız durum psikolojik arkadaşlar. normalde hastalık vs çok takan bir insan değilim, bağışıklığımın iyi olduğunu da biliyorum (yine de belli olmaz ama gribim veya soğuk algınlığım vs 1-2 gün sürmez bile direk geçer) ama garip bir şekilde bu nefes problemini yaşıyorum.

bendeki psikolojinin sebebi annemin eczacı olması da olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende senelerdir olan bir durum anksiyete kaynaklı.Nefes açlığı diye aratirsaniz belirtileri falan her şeyi yazar.Size tavsiyem kafaya takmamaniz aynılarini misliyle 3 hafta boyunca yaşadim.Mide problemlerim ve gogus agrim vardi.Kafami dagitmaya baslayinca ne tesaduf ki hic hir seyim kalmadi :)

1-Psikolojik olarak eğer sağlıklı yaşarsam bunun olmayacağını kendime inandırdım
    2-Her derin nefes alma isteği geldiğinde bazen alamayınca cok daha kötü oluyor, kendimi derin nefes almak için çok zorlamadım ve normal akışına bıraktım bu isteği bastırıp,hasta olmadığımı
    biliyorum iyiyim zaten bunu biliyorum sadece psikolohjik dedim kendimi böyle rahatlattım ve sorun 1 hafta sonra geçti.

Meditasyon appleri var onları kullanabilirsin kadın anlatıyor gereksiz endişeleri denemeni öneririm.
  • Bende de son 5-6 senedir var . İçtiğim sigaraya bağlıyorum . Sigarayı abarttığımda oluyor . Ventolin sprey kullanıyorum bazen haftada 1-2 gün bazen 1-2 ay hiç kullanmadığım oluyor . Ayrıca göğsümü üşütüncede nefes darlığı oluyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Al benden de o kadar.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.