Şimdi Ara

needforspeed grafikler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar grafiklerim neden kotu fx5200/256 var ve 384 ram ben oyunu full video ayara getirdim yine de ekran software gibi neden bunu nasil duzeltecem bilen varsa el-cevap please

• bilgisayarin dier ozelliklerini verseydin daha ii olurdu

oyun ayarlarina bak

surucu guncelle

saygilar
  • kardeş aynı sorunu ben de yaşıyorum... ati radeon 9550 ile...
    ayarları bi minimuma çekiyorum sonra maksimum yapıyorum, ne biliym reset meset atıyorum makineye nasıl yapıyorum bilmiyorum ama düzeltiyorum... mesela dün software mod gibiydi silip baştan yükleyim dedim bugün arkadaş geldi açtık oyunu hiçbişey yapmadan gayet ii...ilginç patch lazım gibi
  • bugun oyunun grafik ayarlarını değiştirdim..yine oyun software mod oldu ve düzelmiyo.. bu olay sadece forumda ikimizin mi başına geliyo yardım eden yok mu
  • kardeşler iyi hoş ama birazcık forumu incelemeden yeni konu açmayın ya.. Neyse ati nin catalyst 4.9 driverini yükleyin nvidia nın da 66.xx ismini unuttum şimdi son sürücüsü yani yükkleyin olur. Ama indirememe diyorsanız ekran kartınızını Antizotropik Filtreleme (Nvidia için) ve Yönbağımlı Filtreleme (Ati için) özelliklerini en az 2x e kadar açın düzelir.. :))
  • bendede full ama yerler kare kare 9700 pro var driver 4.11 yükledim bu seferde fps sürünüyo 10 larda ne iş se
  • kardes tesekkur ama ben onlari daha once denedim ama olmadi bir daha deniyecem bir patch yukledim bir bakiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City BETA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahirmete

kardeşler iyi hoş ama birazcık forumu incelemeden yeni konu açmayın ya.. Neyse ati nin catalyst 4.9 driverini yükleyin nvidia nın da 66.xx ismini unuttum şimdi son sürücüsü yani yükkleyin olur. Ama indirememe diyorsanız ekran kartınızını Antizotropik Filtreleme (Nvidia için) ve Yönbağımlı Filtreleme (Ati için) özelliklerini en az 2x e kadar açın düzelir.. :))

i de arkadaşım zaten sürücü catalyst 4.9
  • enyeni driverları deneyin bide grafics detailden ayarları oynayın düzeliyor
  • şu fps ye nasıl bakacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahirmete

şu fps ye nasıl bakacaz

fraps
  • Arkadaslar ben de catalyst 4.10 var.Oyunu ilk actıgımda grafikler berbattı.Sonra catalyst'in ayarlarında "catalyst AI" denilen bi ayar var.Onu disable edin duzeliyor.
  • WALLA NE YALAN SÖYLİYİM OYUNUN GRAFİKLERİ O KADAR DA İYİ DEĞİL ... 2-3 IŞIK EFEKTİ YAPCAZ DİYE EKRAN DA PARLAKLIKTAN BAŞKA BİŞİ YOK ... IŞIK YAPCAZ DİYE OYUNUN İÇİNE ETMİŞLER ... TABİİ GRAFİK AÇISINDAN DİYORUM ...
  • O zamanlar teknoloji gelişmemişti işte.Kart biriktiriyoduk falan.
  • Konu hortlamış:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.