Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar boşuna ciddi anlamda yarış kazanacağım diye kasmayın,
    adamın birini 3 gündür report (şikayet) ediyorum hala aynı kafa ,boost hack var her yarışta 8 nitro-8 jug. harcıyor ve 1 . oluyor herkes
    yarışda hack yapma diye yazıyor o utanmadan pişkin cevaplar yazıyor, oyunun böyle olacağını bilsem başta starter pack falan almazdım hack reklamı dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infected_mushroom

arkadaşlar boşuna ciddi anlamda yarış kazanacağım diye kasmayın,
    adamın birini 3 gündür report (şikayet) ediyorum hala aynı kafa ,boost hack var her yarışta 8 nitro-8 jug. harcıyor ve 1 . oluyor herkes
    yarışda hack yapma diye yazıyor o utanmadan pişkin cevaplar yazıyor, oyunun böyle olacağını bilsem başta starter pack falan almazdım hack reklamı dolu.

Evet bende buna benzer bir seylere sahit oldum. Adamların bazıları tank gibi araclara sahip. Yanımdan gecerken bir carpıyorlar benim arac ters donuyor :D
    Ve buna ragmen adam son surat gitmeye devam ediyor. Ben zaten isin eglencesindeyim. O yuzden hic umurumda değil. Her halukarda rep alıyorum. Ama boyle giderse NFS WORLD online uzun ömürlü olmaz.
  • http://www.nfsworldcheats.com/

Kullanan varmı buradakileri? Ban yeme olasılığımız nedir?

Ek: indirilmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 19 Ekim 2010; 20:31:28 >
  • bana hile yapanlar pek denk gelmyor sanırım yada hile yapmalarına rağmen onları geçebiliyorum hileyle 1. olanlar acaba kendlerine nasıl kabul ettiriyorlar 1. olduklarını merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runoart -- 19 Ekim 2010; 0:45:40 >
  • ya benim anlayamadığım bir durum var. türk bir arkadaş buldum oyunda sol altta gayet konuştuk ama ne stadyum da ne de yarış yerleri de bir türlü birbirimizi göremedik. ben stattayım diyorum, o da stattayım diyor ama birbirimizi göremiyoruz. level ile bir alakası var mıdır diye düşündüm çünkü benim level 4 onunki 12 ama, statta yanımdaki bir araç 13 leveldi. level ile alakası yok sanırsam. niye birbirimizi göremedik acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bergspyder -- 19 Ekim 2010; 1:09:23 >
  • Arabalara nasıl yazı yazıyoruz bilen var mı ?
  • XPADDER kullanarak Xbox360 kablosuz gamepad imle NFSWORLD oynuyorum fakat saçma sapan şeyler oluyor. Mesela frene bastıgımda 1 numaraya atadıgım nitro devreye giriyor. El frenine basınca 2 numaralı ozellik aktif oluyor. Nasıl cozucez bunu?
  • :D Komediye bakın xpadder i komple kapattım meğer oyun x box360 kablosuz gamepad ile tam uyumluymus :D

Bende neden kendi kendine nitro aktif oluyor diyordum.
  • Oyuna girebilen var mı ? "tanımlanmamış bir hata oldu, daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse müşteri desteğe ulaşın" hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

http://www.nfsworldcheats.com/

Kullanan varmı buradakileri? Ban yeme olasılığımız nedir?

money hack çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

ARKADAŞLAR İLERDE BU LEVEL 10 DAN SONRASINA BİŞEY BULURLAR HERALDE PARA VERMEDEN OYNAYABİLİRİZ HERALDE PROGRAM FALANLA

Arkadaş saçma sapan konuştuğunun bilmem farkındamısın? Koskoca EA online oyun yapacak sonra hem para veren hem vermeyen crack'le lvl 10'u geçecek. Yok ya sen bunu 5 yaşındaki çocukmu yaptın sandın? Zamanında aynı şeyi WOW içinde söylemişlerdi noldu kim kırabildi? Dünyanın en iyi crack'çisi bile para vermeden oynanmıcağını kabullendi.

Bırakın bu tür mesajları lütfen. Biz para verip oynarken para vermeden geçenleri bir güzel dövmek lazım. Kaldı ki EA'da buna göz yumacak değil. Ona göre önlemlerini almıştır. Adam akıllı paranı verir oyununa devam edersin. Öteki türlü hem geçemezsin hadi diyelim geçtin yakalanırsanda süresiz ban yersin arabanda gider hesabında ...

eski bi mesaj buna ç.ok güldüm tükürdüğünü yalamak gibi olmuş açıkçası hatta oyunun kendisi kabullenmiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: themuro

Oyuna girebilen var mı ? "tanımlanmamış bir hata oldu, daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse müşteri desteğe ulaşın" hatası veriyor.

bende giremedim aynı hatayı alıyorum
    inşallah çabuk geçer bu hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgultekin

quote:

Oyuna girebilen var mı ? "tanımlanmamış bir hata oldu, daha sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse müşteri desteğe ulaşın" hatası veriyor.

bende giremedim aynı hatayı alıyorum
    inşallah çabuk geçer bu hata

nfs forumunda yazana göre, serverda teknik bir sorun varmış ve düzeltmeye çalışıyorlarmış. :S
  • yani bi kaç saat oyundan mahrum kalıyoruz :S insallah skiil sıfırlama çıkar :D
  • we are currennt experencing techinical diffuculties.please ceheck..... böle devam ediyor giremiyorum neden acaba ?
  • Oyun yarın sabah 11.00 da açılacakmış sanırım. nfs sitesinde duyurularda öyle yazıyor.
  • oyun açık :)
  • Dostlar oyun saveleri nereye kayıt ediyor bilen var mı ? pc'ye format attıktan sonra yeniden başlamayalım :o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themuro -- 20 Ekim 2010; 12:37:54 >
  • Hile de banlanma olasığı varmıdır ?
  • quote:

Dostlar oyun saveleri nereye kayıt ediyor bilen var mı ? pc'ye format attıktan sonra yeniden başlamayalım :o

oyunda save denen birşey yok

knight gibi düşn

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.