Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uykusuz12x

nereye yazıyoruz:S

Alıntıları Göster
    bu oyunu da oynadıktan sonra bu arcade saçmalıklarının bana göre olmadığını öğrendim. zaten online'da iken arabalar yan yan gidiyor iyice sinirim bozuluyor. üstüne bi de ''the o.c'' tipi insanların size çarpması var ki sinirleriniz boş yere harp oluyor. 5 level olmadan bu oyuna elveda diyorum...
  • quote:

nereye yazıyoruz:S

wla dostum ne desem yalan olur sadece allta arada cıkıyodu join20-27-1 vs falan okadar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

bu oyunu da oynadıktan sonra bu arcade saçmalıklarının bana göre olmadığını öğrendim. zaten online'da iken arabalar yan yan gidiyor iyice sinirim bozuluyor. üstüne bi de ''the o.c'' tipi insanların size çarpması var ki sinirleriniz boş yere harp oluyor. 5 level olmadan bu oyuna elveda diyorum...

hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUiD

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    Oyunun eksilerini söylemek gerekirse fikrim şunlardır

1- Oyunda free modunda iken (Şehirde serbest gezerken) diğer araçların içinden geçiliyor. Onlara istesenizde vurulmuyor , lakin yarışlarda bu söz konusu değil @Ragnar Frisch'inde dediği gibi diğer yarışçılar size çarparak sizi yavaşlatıyor hatta takla atıp tamamen durmanıza bile neden oluyor. Bu durum hakikaten çok sinir bozucu. En kötüsü ise geçmeniz gereken yerde diğer aracın sizin önünüzü keserek geçmenizi engellemesidir.

Arabaların içinden geçme sadece şehir modunda değil aynı zamanda yarışlarda'da olmalıydı.

2-Sohbet sistemi çok berbat. Ben WOW oynarken iki takım vardı aliance ve horde'lar (iki zıt takım işte) ve siz hangi takımdaysanız sadece o takım'lardaki insanlarla konuşabiliyordunuz. Düşmanlarınıza atıyorum selam yazıp gönderseniz onların ekranlarında (kjyto) gibi değişken harfler çıkarak geliyordu sizin sohbet penceresine. Yani küfür etseler bile size saçma sapan ve anlamsız harflerden oluşan abuk subuk kelimeler geliyordu keza yine onlarda size yazsa böyle çıkıyordu.

Bence sohbet sistemi değiştirilmeli. İnsanları aşağılayıcı yok noobs yok rammer gibi kelimeler oyundan çıkarılmalı. Ve sadece onayladığın arkadaşlar arasından konuşulmalı.

Edit : Belki aranızda göreniz olmuştur genel sohbet'te bu aralar çok spam mesajları olmaya başladı. +18 sitelerin reklamları yapılıyor sık sık. Ve küfür deseniz diz boyu. Ülkeler arası çekememezlik var herkes'te.

Saydığım eksiler olmasaydı çok çok daha oynanabilir bir NFS serisi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 5 Eylül 2010; 23:43:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Oyunun eksilerini söylemek gerekirse fikrim şunlardır

1- Oyunda free modunda iken (Şehirde serbest gezerken) diğer araçların içinden geçiliyor. Onlara istesenizde vurulmuyor , lakin yarışlarda bu söz konusu değil @Ragnar Frisch'inde dediği gibi diğer yarışçılar size çarparak sizi yavaşlatıyor hatta takla atıp tamamen durmanıza bile neden oluyor. Bu durum hakikaten çok sinir bozucu. En kötüsü ise geçmeniz gereken yerde diğer aracın sizin önünüzü keserek geçmenizi engellemesidir.

Arabaların içinden geçme sadece şehir modunda değil aynı zamanda yarışlarda'da olmalıydı.

2-Sohbet sistemi çok berbat. Ben WOW oynarken iki takım vardı aliance ve horde'lar (iki zıt takım işte) ve siz hangi takımdaysanız sadece o takım'lardaki insanlarla konuşabiliyordunuz. Düşmanlarınıza atıyorum selam yazıp gönderseniz onların ekranlarında (kjyto) gibi değişken harfler çıkarak geliyordu sizin sohbet penceresine. Yani küfür etseler bile size saçma sapan ve anlamsız harflerden oluşan abuk subuk kelimeler geliyordu keza yine onlarda size yazsa böyle çıkıyordu.

Bence sohbet sistemi değiştirilmeli. İnsanları aşağılayıcı yok noobs yok rammer gibi kelimeler oyundan çıkarılmalı. Ve sadece onayladığın arkadaşlar arasından konuşulmalı.

Edit : Belki aranızda göreniz olmuştur genel sohbet'te bu aralar çok spam mesajları olmaya başladı. +18 sitelerin reklamları yapılıyor sık sık. Ve küfür deseniz diz boyu. Ülkeler arası çekememezlik var herkes'te.

Saydığım eksiler olmasaydı çok çok daha oynanabilir bir NFS serisi olurdu.

Alıntıları Göster
    rast gelmek için sürekli girip cıkıcazmı cok saçma bence başka bir yolu olmalı

• quote:

rast gelmek için sürekli girip cıkıcazmı cok saçma bence başka bir yolu olmalı

Alıntıları Göster
    offline nfs serisi bitti mi arkadaşlar yoksa çıkacak mı başka bir oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

Alıntıları Göster
    hocam talep olmazsa çıkacaktır... biraz sabır... yeni çıktı online oyunları...
  • quote:

bi yerde okumuştum tam hatırlamıyorum nerde olduğunu ama yeni bi nfs için çalışmalar warmış cıkıcakmış yani ki sadece bi online cıkardılar die offline oyunu bırakmazlar sanmıyorum sonuçta oyunculardan aylık ücret alınmıyor tek seferlik ödeme ile oynuyorsunuz he ilerde aylık ödemeler olucak denirse oynanırlığı kalmas ama onuda yapamaslar en baştan insanlara bunu sunmaları ona göre üyelik sözleşmesi yapmalılardı

• quote:

Orijinalden alıntı: FUiD

quote:

bi yerde okumuştum tam hatırlamıyorum nerde olduğunu ama yeni bi nfs için çalışmalar warmış cıkıcakmış yani ki sadece bi online cıkardılar die offline oyunu bırakmazlar sanmıyorum sonuçta oyunculardan aylık ücret alınmıyor tek seferlik ödeme ile oynuyorsunuz he ilerde aylık ödemeler olucak denirse oynanırlığı kalmas ama onuda yapamaslar en baştan insanlara bunu sunmaları ona göre üyelik sözleşmesi yapmalılardı

Alıntıları Göster
    Kimse şunu paylaşmadı mı, yoksa paylaşıldı da benim mi gözümden kaçtı?

http://www.needforspeed.com/post/new-roads-rides-and-modes-coming-need-speed-world

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarletlion

Kimse şunu paylaşmadı mı, yoksa paylaşıldı da benim mi gözümden kaçtı?

http://www.needforspeed.com/post/new-roads-rides-and-modes-coming-need-speed-world

Alıntıları Göster
    beyler 10 lv sınırı kalktı galba??

• quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

eminmisin eğer öyleyse tekrar kuracağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

eminmisin eğer öyleyse tekrar kuracağım?

Alıntıları Göster
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_for_Speed_World_Artik_Tamamen_Ucretsiz-9178.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_for_Speed_World_Artik_Tamamen_Ucretsiz-9178.htm

bu haber iyi oldu sevmiştim oyunu
    " EA'ın açıklamasına göre oyuna daha önceden $19,99 verip Starter Pack'i satın alanlara ek olarak oyun içi hediyeler verilecek. Bu hediyelerin ise 7 gün süreli BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4 ve Audi R8 4.2 FSI Quattro olduğu açıklandı. "
    bence iade edilmeliydi ben almadım ama önce satıp sonra bedava yapmakta alanlara haksızlık olmuş ben almadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

bu haber iyi oldu sevmiştim oyunu
    " EA'ın açıklamasına göre oyuna daha önceden $19,99 verip Starter Pack'i satın alanlara ek olarak oyun içi hediyeler verilecek. Bu hediyelerin ise 7 gün süreli BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4 ve Audi R8 4.2 FSI Quattro olduğu açıklandı. "
    bence iade edilmeliydi ben almadım ama önce satıp sonra bedava yapmakta alanlara haksızlık olmuş ben almadım ama

Alıntıları Göster
    bayramınız mubarek olsun bu haberle cifte bayram yasıyacaz nfs yeniden kurayım

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

bayramınız mubarek olsun bu haberle cifte bayram yasıyacaz nfs yeniden kurayım

Alıntıları Göster
    Yazıklar olsun o verdiğim 43 TL onlara. Haram zıkkım olsun ne diyim. Madem ilerde ücretsiz yapacaklardı ne diye bizden o kadar yüksek ücret aldılar. Daha değil NFS World oynamak NFS'yi tamamen bırakıcam.Normalde oyun'a para verip alan biri değildim zaten ama artık bu saatten sonra hiç bir oyuna programa ona buna 1 kuruş vermicem.

Sizin için iyi bizim gibi SP alanlar için berbat bir haber

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Yazıklar olsun o verdiğim 43 TL onlara. Haram zıkkım olsun ne diyim. Madem ilerde ücretsiz yapacaklardı ne diye bizden o kadar yüksek ücret aldılar. Daha değil NFS World oynamak NFS'yi tamamen bırakıcam.Normalde oyun'a para verip alan biri değildim zaten ama artık bu saatten sonra hiç bir oyuna programa ona buna 1 kuruş vermicem.

Sizin için iyi bizim gibi SP alanlar için berbat bir haber

Alıntıları Göster
    Ahahah. Bu harika bir haber oldu şimdi. Zaten kalkmasa da alacaktım ama 20avro kadar karımız oldu. Artık o parayı kenara kor, gelecek ay WRC 2010'u alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarletlion

Ahahah. Bu harika bir haber oldu şimdi. Zaten kalkmasa da alacaktım ama 20avro kadar karımız oldu. Artık o parayı kenara kor, gelecek ay WRC 2010'u alırım.

Alıntıları Göster
    Oyunu oynuyacaktım yıne oyunda tekim kımseyi göremiyorum biri el atsın cıldıracam deli etti beni bu oyun bukadar sorunlu bir oyun ilk defa karsılasıyorum
    nfs online oyunu beceremedin niye bukadar kisinin parasını aldın oyun beta gözüküyor hala

paket alanlar para iade isteyin böyle sey olmaz benim sorumuda el atın eng bilmiyorum nfs sayfasında muhattap bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 9 Eylül 2010; 16:43:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Oyunu oynuyacaktım yıne oyunda tekim kımseyi göremiyorum biri el atsın cıldıracam deli etti beni bu oyun bukadar sorunlu bir oyun ilk defa karsılasıyorum
    nfs online oyunu beceremedin niye bukadar kisinin parasını aldın oyun beta gözüküyor hala

paket alanlar para iade isteyin böyle sey olmaz benim sorumuda el atın eng bilmiyorum nfs sayfasında muhattap bulamadım

Alıntıları Göster
    oha kral haber
    beleşe yerleştim direk
    Bushogoma driver nickim
    yanlız lag fena fps 75 de sabit olduğu zamanlar bile böle bi dalgalanma oluyo ekranda sanki
    hoş değil
    1 mb ile bu kadar olur gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 9 Eylül 2010; 18:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Runoart

Bende 1920*1080 oynuyorm hata almadım hiç @K@ptan41?

Alıntıları Göster
    . Zaten son zamanlarda 20$'lık paketi 12$'a satmaya başlamışlardı. Çakallar. Millet kapış kapış aldı. Ve bugün güzel haber geldi.
    Anlaşılan daha fazla oyuncuya ihtiyaçları var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantizZ -- 9 Eylül 2010; 18:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

oha kral haber
    beleşe yerleştim direk
    Bushogoma driver nickim
    yanlız lag fena fps 75 de sabit olduğu zamanlar bile böle bi dalgalanma oluyo ekranda sanki
    hoş değil
    1 mb ile bu kadar olur gerçi

Alıntıları Göster
    Yapılan bu olay tamamen ahlak ve mantık dışıdır arkadaşlar ! Bunca yıllık hayatımda oyun'a hiç bir ücret vermeden oynuyordum. Sırf NFS hastası olduğum için (ve bütün serilerini oynayıp bitirdiğim için) SP üyelik almaya karar verdim. Ancak görüyorum ki bu alan'da ben tek değilmişim az önce NFS'in kendi resmi sitesindeki yorumları okudum ve durum hiç te iç açıcı değil. Parasını geri isteyenler çığ gibi büyüyor (bende dahil) ama biliyorum ki ne yazık ki giden para bir daha hiç bir zaman gelmez. Para kendi param olduğundan sadece küfür etmekle kalıyorum ama sorun o para kolaymı kazanılıyor? Part time işte 9 saat full ayakta kalıyorum hafta sonları aldığım para asgari'nin yarısı ancak ediyor. EA'nın bizi böyle dolandırmaya hakkı yok. İngilizcem var ama mail atmak bile istemiyorum .... resmen ENAYİ yerine konulmaktan başka birşey değil bu. Benim gibi donanım haber'de diğer SP alan arkadaşlarda biliyorum ki benim fikrimden gidiyorlardır. Bundan sonra bir oyuna para vermek mi? ASLA ...

Belki hukuki olarak bir hak iddia edemeyiz ama ALLAHIN ADALETİ'ne başvurmayı tercih ederim. Umarım o insanlardan topladıkları paraların on misli başlarına taş yağar. Verdiğim paranında bir kuruşunu bile helal etmiyorum. (Gerçi bunlar hristyan ne anlar helallikten ya orasıda ayrı mesele)
    Edit : Birde SP alanlara 7 günlüğüne 3 tane kiralık araç vermiyorlarmı !!! Hiç bir şey demiyorum. O 3 araçtan biri zaten var bende napıyım onları? Bana paramı gerin verin paramı !!!

Ha bu arada kaybeden ben değil EA firması olacak. Yüzlerce kişi EA'dan soğumuş durumda. Oyunu bilgisayarımdan kaldırdım Level 32 profilimde onlara hediye olsun ... Güle güle EA
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 9 Eylül 2010; 18:44:49 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.