Merhaba Arkadaşlar bu NFS-Underground'ta Online Nasıl Oynayabiliriz.
evet bende bu konuyu merak ediyorum bilenler anlatıversin bi zahmet...
Online oynanabiliyo mu ki?
beyler en altta online seçeneği var giriyosun oraya işte kayıt fln oluyosun username'ini belirliyosun ve daha sonra circuit-drag-drift vb. yerlerden birini ukardan seçip altta sıralanan odaya tıklayarak giriyosunuz ve daha sonra karşınıza o odada bulunan diğer kullanıcılar çıkıyo isterseniz herhangi bir kullanıcının üzerine tıklayark meydan okuyabilirsiniz ya da yukardan grup halinde(4) yarışabilirsin işte bu kadar
on line kısmına tıklayınca kilitleniyor .sanırım bir patch lazım ama nerden?
bana check your connection dio bu arada lan dan bilen varmı??
landan desteklenmiyor ama online lan kadar hızlı zati ea-dan indirilen (kazaa tavsiye edilir) patch le direct contack veriyolar arabanı alıp dünya top 100 girmeye çalışıyoz olay bu. Bu arada bi türk roomu açıldı aaaaa0000Türkiye gibi bişey herkese duyrulur...
Nfs UNDERGROUND Oynamak İçin Orjinal olmasımı gerek
sanmam
deneyen arkadaş varsa yazsın
http://www.sunny.web.tr/dreamer/volcano2k/hardwaremania/3in1.zip Bu Dosyayi indirin Yama klasorundekileri NFSU klasorunuze atip yama yi calistirin ... Ardindan No-CD crack i kurun (speed.exe dosyasinin degistirilecegi uyarisina evet diyeceksiniz) tamamdir ... Ve bu iyiligimi unutmayin [bgdnc2]
tuzsuz dediklerini aynen yaptım no-cd crackı kurduktan sonra speed exe dosyasını değiştirmedi ve gene play on line tıkladığında kilitleniyor offf
no-cd crack speed.exe yi nfsu nun default dizinine aciyor ... eger siz nfsu yu default dizine kurmadi iseniz ayni yere acmamistir hali ile de degismemistir exe ... C:\Program Files\EA GAMES\Need For Speed Underground\ dizinine bak oraya atmistir crack i ... ordan copy yap ... senin PC nde nfsu nerde kurulu ise oraya yapistir ...
[^]
hangi rumuzu secsem var diyor deli olacagım!
en azindan sana rumuzun var dio biz oraya kadar bile gelemedik :)
Gprs bağlantısıyla nasıl olur bu olay
beyler playonline diyorum bana patch yükle diyor patch için evete bas diyor evet diyorum nette giriyor sayfa açılıyor patche tıklıyorum bana no patch needed diyor yani patch gerekmiyor diyor ama ne kadar playonline desem bana patch yükle diyor ne iştir? http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp
size iyilik yaramiyo valla :) ... yukariya ne gerekiyo ise yazdik ama neyse siz bildiginiz gibi yapin [clvr]