bide ferrari olsun artık,yıllardır yok.. bde gece gündüz olsa tadından yenmez ama arpa -aç tavuk ilişkisinden öteye geçemicek heralde yine
quote:
Orjinalden alıntı: at_anger
bide ferrari olsun artık,yıllardır yok.. bde gece gündüz olsa tadından yenmez ama arpa -aç tavuk ilişkisinden öteye geçemicek heralde yine
bence ferrari olmamalı ona modfiye yapıldıgını düsünemiyorum baska arabalar eklenmeli audi tt 2008 fln
bencede ferrari oyunun gidişini bozar bence ea kendisi bir yapılandırma arabası yapsın daha dehşet olur...
Bir sitede duydum nfs mostwanted 2 çıkıyor.EA yalanlıyor ama çıkıcak.
en iyisi mostwanted di onun üstüne çalışsınlar ozaman satış fiyatları 10 katına çıkar
aman eksik kalsın ben most wanted la devam ederim.ya da most wanted ın devamını çıkarsalar süper olur
Polis olacaksa daha atraksyonlu geçecek demektir.Most Wanted'cılar bu oyunu sevecek gibi...
gerek kalmadı burnout geliyor zaten
NFS de most Wantede devam sadecedrift için carbon oynuyorum. Yeni gelecek oyunda da Drifti unutmazlar umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: cronxx
quote:
Orjinalden alıntı: at_anger
bence ferrari olmamalı ona modfiye yapıldıgını düsünemiyorum baska arabalar eklenmeli audi tt 2008 fln
niye bozsunki ferrari,ona bakarsanız lamborghini ye de ford gt yede modifiye yapılmamalı ama çokda güzel oluyor.. kaç yıl oldu ferrari görmeyeli
Pro Street pc kurdum ve kurduktan 15 dk sonra hemen sildim hayatımda gördüğün en berbat NFS serisi. Most Wanted tarzında yaparla oyun kesinlikle tutar.Ve Eski Populer günlerine geri döner NFS.
Maalesef nfs 2 nin tadını bir daha bulamadım. Şunu söylemek istiyorum, bir kere haritalı olması şart oyunun, ayrıca nfs serisinin en büyük eksiği bence araba tepkileri araba tepkilerini bir türlü yapamıyorlar test drive gibi olmalı bence. Birde araç içi kamera olsa tadından yenmez.
quote:
Orjinalden alıntı: SoldieR_TR
Pro Street pc kurdum ve kurduktan 15 dk sonra hemen sildim hayatımda gördüğün en berbat NFS serisi. Most Wanted tarzında yaparla oyun kesinlikle tutar.Ve Eski Populer günlerine geri döner NFS.
Tamam artık oyuna söve söve p.ç ettiniz.Bence güzel...
quote:
Orjinalden alıntı: kadango
quote:
Orjinalden alıntı: SoldieR_TR
Tamam artık oyuna söve söve p.ç ettiniz.Bence güzel...
bencede prostreet gayet güzeldi...
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
kesinlikle NFS Most Wanted 2 cikmali !
işte bu kesinlikle most wanted 2 olmalı
içimden bir his oyunun diğerlerinden daha iyi olacağını söylüyor
nfs serısıde bayram gıbı oldu her yıl kesın 1 tane cıkarıyolar :D
Bu Underground akımı NFS'cileri ikiye böldü. Underground öncesi ve Underground sonrası. Underground öncesi NFS'ciler Underground akımının devam etmesi sebebiyle NFS'i bırakıp başka oyunlara yöneldiler. Geriye Underground sonrası NFS'ciler kaldı. Underground serisinden yıllar sonra çıkan ProStreet, çoğunlukta olan Underground sonrası NFS'cilere göre değildi. İşte EA'nın hatası buradaydı.
Bundan sonra EA bence boş yere yeni NFS çıkararak kendini yormamalı. Çünkü NFS'in devri çoktan geçti. Hem Criterion Games Burnout Paradise'ı PC'ye çıkarıyor. Underground sonrası NFS'ciler yeni bir NFS yerine Burnout Paradise'ı beklerlerse yararlarına olacaktır. Underground öncesi NFS'ciler ise Test Drive Unlimited ile çoktan muratlarına erdiler bile.
quote:
Orjinalden alıntı: 1Devil1
nfs serısıde bayram gıbı oldu her yıl kesın 1 tane cıkarıyolar :D
1997' den beri çıkıyorlar. Yeni mi anladın allasen?