Bildirim
NEED FOR SPEED SHİFT CORVETTE SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet. _____________________________ 
cahillik mutluluk mudur, yoksa -ne olursa olsun- hakikati bilmeye deger mi? -
Hayır. _____________________________ _____SEAN PAUL_____
|||ωєℓℓ ωσмαη тнє ωнєαтнєя тυяη ¢σℓ∂ ι ωαηηα вє кєєριη' уσυ ωαям ι gσт тнє яιgнт тємρєяαтυяє тσ ѕнєℓтєя уσυ ƒяσм тнє ѕтσям||| -
1.02 patch i yüklü ve herhangi bir sorun yok.. _____________________________ -
Diğer arabalar gidiyor mu? Tam olarak sorunu anlamadım. Arabayı kontrol edemiyorsun filan mı yoksa araba yerinden kalkmıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 6 Haziran 2010; 22:49:43 >_____________________________
ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

-
el frenini indir _____________________________ Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
-
yağına suyuna bak
_____________________________ Serooo -
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
need for speed shift oyununda corvette arabayı seçtiğimde araba gitmiyor.Gaz veriyorum pati çekiyor gitmiyor.Oyunu oynayanlar bu sorunu yaşayan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kız Kaçıran -- 6 Haziran 2010; 22:52:39 >_____________________________ Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
Money for nothing!

-
kardeş çekiş kontrol ü açman lazım low yerine güçlü araçlarda high ı seç yoksa olduğun yerde pati çeker durursun maalesef klavye ile oynadığını düşünüyorum aslında direksiyonla falan oynasan pedalla kademeli gaz verirsin hiç patiye düşürmeden kaldırırsın _____________________________ -
lastikleri de michelin olarak değiştir hem sallantı azalır hemde yumuşak hamurlu olduğu için patiye düşürmez _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
Diğer arabalar gidiyor mu? Tam olarak sorunu anlamadım. Arabayı kontrol edemiyorsun filan mı yoksa araba yerinden kalkmıyor mu?
araba yerinden kalkmıyor_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
araba yerinden kalkmıyor ayrıca bu sorunu yaşayan başkalarıda varmış internetten baktım.Ama çözümünü bilen yok_____________________________ -
Debriyaj balatasını yemiş o araba
_____________________________ -
sorun çözüldü.sitesinden 1.02 patch yükledim _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler