Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-4DB94CDA0

Çıkacak olan oyunlar ses getirecek bence..
    Kral çıplak! :P
    Oynanış yine aynı , sadece pist ortamı ve ona uygun araçlar gelmiş, bir de güzel kokpit var, araca kontrol vermek yine süper kolay gibi. Hasar sadece görüntüde var, araca bir etkisi yok. Yapay zekanın da bir numarasını göremedik. Böyle kolay bir oynanışa sahip bir oyunun pist yarışlarında çok sırıtıyor. Biraz daha zor ve gerçekçi kontrol sistemi, aracı ''gerçekten'' etkileyecek hasar olayı ve bizimle tampon tampona kapışacak yapay zeka olsaydı Grid'le yarışabilirdi ama şu haliyle grafikleri ve kokpitiyle oyunucu 2-3 saat kandırabilir o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Oynanış yine aynı , sadece pist ortamı ve ona uygun araçlar gelmiş, bir de güzel kokpit var, araca kontrol vermek yine süper kolay gibi. Hasar sadece görüntüde var, araca bir etkisi yok. Yapay zekanın da bir numarasını göremedik. Böyle kolay bir oynanışa sahip bir oyunun pist yarışlarında çok sırıtıyor. Biraz daha zor ve gerçekçi kontrol sistemi, aracı ''gerçekten'' etkileyecek hasar olayı ve bizimle tampon tampona kapışacak yapay zeka olsaydı Grid'le yarışabilirdi ama şu haliyle grafikleri ve kokpitiyle oyunucu 2-3 saat kandırabilir o kadar.

Alıntıları Göster
    Yahu nfs nere,gtr2 nin gerçekçiliği,fizikleri nere...

• quote:

Alıntıları Göster
    iyide oyun daha tam olarak bitmedi bu videolar demodan

ayrica tam simülasyon olmamasi daha iyi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Haziran 2009; 16:30:44 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bu videolar ne ya böle
    200le duvara girip hala oyuna devam etmek ??????????????????? Oyun zevkini tamamen baltalayan şey bu işte... ümitlenmiştim en azından Grid'deki gibi bir hasar sistemi olur diye , EA hiç bir zaman anlayamıcak böle yarış oyunlarında hasar sisteminin oyuna ne kadar şey kattıgını

• quote:

Orijinalden alıntı: Zer@tuL

bu videolar ne ya böle
    200le duvara girip hala oyuna devam etmek ??????????????????? Oyun zevkini tamamen baltalayan şey bu işte... ümitlenmiştim en azından Grid'deki gibi bir hasar sistemi olur diye , EA hiç bir zaman anlayamıcak böle yarış oyunlarında hasar sisteminin oyuna ne kadar şey kattıgını

Alıntıları Göster
    Kimse ea'dan simulasyon beklemiyordu da bari grid tarzında felan yapsaydı.Gene aynı mantık ;gaza bastın mı sanki senin altında formula 1 ,digerlerinin altında serçedes var.Bence Ea porshe unleashed tarzı oyunlar cıkarmalıydı.O videoda ne güzel karlı yolda kırmızı porshe ile gidiyor adam aksam vakti.Porshe unleashed i grafik ve oynanıs olarak ilerletse su an cok daha iyi bir yerde olurdu.Ama Ea'nın politikada hiç gelecege yatırım yok.Günü kurtaralım,millet nos manyağı oldu.Sonra gecti underground yarıs hevesi patladı oyun.Bir tek porshce serisini sevmiştim o da manzaralar güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ne ara oldu bitti ya undercoverın kırkı çıkmadı daha

Alıntıları Göster
    inşallah yine bir hayal kırıklığı olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacman223

inşallah yine bir hayal kırıklığı olmaz....

Alıntıları Göster
    bana göre iyi bir oyun olacak Grid 2 diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

bana göre iyi bir oyun olacak Grid 2 diyebiliriz

Alıntıları Göster
    Most Wanted tadını veremedi bana sonradan çıkan versiyonları. Umarım shift güzel olur ama makine açmaz o ayrı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

hiz hissi inanilmaz ya
    izyin izleyin gozunuz Araba yarisi gorsun
    eski NFS'la alakasi yok
    Nissan Gameplay (Cam)
    http://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50475?type=flv

M-Series Gameplay (Cam)
    http://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50473?type=flv

High Speed Gameplay (kokpit)
    http://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50459?type=flv

YENI KRAL SHIFT !!!!

Müthiş - MÜTHİİİİİİŞ - HARİKA - İNANILMAZ - DEHŞET - HOBA - YUH - ÇÜŞ - ODANESİ - VAY BE GAVUR YAPIYO ...

GİBİ GİBİ GİBİ TABİRLERİ ÇOKÇA TELAFUZ ETTİRİCEK ;)

• gridin nfs kopyası gibi bişe olur bence bu nfs için benim son oyunum eğer kötü olursa bidah klasik nfs oynarız hot pursuit gibi ah ah hasret kaldık eski nfs serilerine!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderBorn

gridin nfs kopyası gibi bişe olur bence bu nfs için benim son oyunum eğer kötü olursa bidah klasik nfs oynarız hot pursuit gibi ah ah hasret kaldık eski nfs serilerine!!!
    ea den simulasyon beklemezdim, zaten kendi hikayesi vardı, onu geliştirse daha iyi olurdu.. bu kadarda grid e benzemezki, nfs yi nfs yapan bence 200le köşe dönebilmekti, gerçekçi değil ama zaten oyunu gerçekçiliğinden oynamıyoruz, yoksa gider gerçek bir simulasyon oynardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderBorn

gridin nfs kopyası gibi bişe olur bence bu nfs için benim son oyunum eğer kötü olursa bidah klasik nfs oynarız hot pursuit gibi ah ah hasret kaldık eski nfs serilerine!!!
    İmza kampanyası başlatmak istiyorum, EA'nın şu oyunun adını "Pro Street II" olarak değiştirmesi için. Hiç değilse bu oyunu bekleyenler neyle karşılaşacaklarını bilirler. İlk önce simulasyon denildi, inanamadık ama sevindik, ne oldu (şimdiye kadarki videolara göre safkan arcade yarış) araç dinamiklerinde gelişme yok daha önce ne varsa gene aynı. 200le duvara gir sonra hızlan öndekilere yetiş. Oyuna, pilotun sürüş sırasında maruz kaldığı etkiler yansıtılacak dediler dedik, sonuç; videolara göre yüksek hızda ve çarpmalarda erkanın bulanması (ki yüksek hızda ekranın bulanması yenilik değil, yenilik diyenin alnını karışlarım) ve adamın çıkardığı garip sesler(herifin canımı acıyor yoksa geliyormu belli değil)

Son olarak hasar modellemesine değinmek istiyorum, ulan tampon yamultmak kaput göçertmekle hasar modellemesi olmuyor en büyük kazalarda bile (Nissan videosunu izleyin) dikiz aynaları sapasağlam hiçmi bi Allahın kulu görmüyor lan bunu ben daha çocukken bi arabanın dikiz aynasını futbol topuyla uçurmayı başardım 150-200 km ile yanlamasına duvara çarpıpta bi ayna nası sağ çıkabilir bunu bana bi anlatsınlar lütfen...

NFS Shift yerine NFS Pro Street II olsun, valla olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: umiitt

İmza kampanyası başlatmak istiyorum, EA'nın şu oyunun adını "Pro Street II" olarak değiştirmesi için. Hiç değilse bu oyunu bekleyenler neyle karşılaşacaklarını bilirler. İlk önce simulasyon denildi, inanamadık ama sevindik, ne oldu (şimdiye kadarki videolara göre safkan arcade yarış) araç dinamiklerinde gelişme yok daha önce ne varsa gene aynı. 200le duvara gir sonra hızlan öndekilere yetiş. Oyuna, pilotun sürüş sırasında maruz kaldığı etkiler yansıtılacak dediler dedik, sonuç; videolara göre yüksek hızda ve çarpmalarda erkanın bulanması (ki yüksek hızda ekranın bulanması yenilik değil, yenilik diyenin alnını karışlarım) ve adamın çıkardığı garip sesler(herifin canımı acıyor yoksa geliyormu belli değil)

Son olarak hasar modellemesine değinmek istiyorum, ulan tampon yamultmak kaput göçertmekle hasar modellemesi olmuyor en büyük kazalarda bile (Nissan videosunu izleyin) dikiz aynaları sapasağlam hiçmi bi Allahın kulu görmüyor lan bunu ben daha çocukken bi arabanın dikiz aynasını futbol topuyla uçurmayı başardım 150-200 km ile yanlamasına duvara çarpıpta bi ayna nası sağ çıkabilir bunu bana bi anlatsınlar lütfen...

NFS Shift yerine NFS Pro Street II olsun, valla olsun

Alıntıları Göster
    nissan videosunu izledim, nesi guzel anlayamadım. Araba 30 kere kaza yaptı ne bir cam kırıldı ne de tavanda hasar var. Onden çarptı sol arkada hasar gördü sonra diğer tarafda simetrik bir şekilde hasar gördü. Hasar modellemesi güzel değil bence. Ayrıca gridden ne farkı var o da belli değil.

Kaza anında surucu surekli aynı sesi çıkartacaksa bir sure sonra bu sıkar insanı.Bence EA birkaç oyun yapmayıp, araştırma yapsın sonra oyun yapmaya başlasın. Grid tuttu diye grid benzeri oyun yapıyorlar, most wanted tuttu diye carbonu yaptılar, sonra undercover, birşeyler yapmış olmak için oyun üretiyor gibiler, yeni birşeyler üretmek için değil

• quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

nissan videosunu izledim, nesi guzel anlayamadım. Araba 30 kere kaza yaptı ne bir cam kırıldı ne de tavanda hasar var. Onden çarptı sol arkada hasar gördü sonra diğer tarafda simetrik bir şekilde hasar gördü. Hasar modellemesi güzel değil bence. Ayrıca gridden ne farkı var o da belli değil.

Kaza anında surucu surekli aynı sesi çıkartacaksa bir sure sonra bu sıkar insanı.Bence EA birkaç oyun yapmayıp, araştırma yapsın sonra oyun yapmaya başlasın. Grid tuttu diye grid benzeri oyun yapıyorlar, most wanted tuttu diye carbonu yaptılar, sonra undercover, birşeyler yapmış olmak için oyun üretiyor gibiler, yeni birşeyler üretmek için değil

Alıntıları Göster
    biraz once bmw videosunu izledim, aracın donme hareketi çok garip geldi bana, ne kadar hızlı olursa olsun, sağa sola donerken araç çok fazla donuyor, aracın burnu ve arkası aynı çizgiyi takip etmiyor, ama diğer araçlar çizgi uzerinde gidiyor gibi gidiyor ve virajları dönüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

NFS asıl modifiye olmadan güzel sonradan görmeler yüzünden modifiye işi çıktı ortaya 6 seride yoktu böyle birşey dolayısıyla modifiye olmaması ama sürüşün ve grafiklerin güzel olması daha önemli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

NFS asıl modifiye olmadan güzel sonradan görmeler yüzünden modifiye işi çıktı ortaya 6 seride yoktu böyle birşey dolayısıyla modifiye olmaması ama sürüşün ve grafiklerin güzel olması daha önemli

Modifiye, NFS serisine dördüncü oyunla eklenen bi özellikti.. Bilmeden konuşma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orjinalden alıntı: Lifetaker

Modifiye, NFS serisine dördüncü oyunla eklenen bi özellikti.. Bilmeden konuşma bence

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bu özelliklerin sonradan eklenme olayına laf etmenize anlam veremiyorum. NFS 1de kaza modellemesi, aracın içinde şofor yoktu, arabalar kutu gibiydi, sonra gittiler kaza modellemesi eklediler, arabaları güzelleştirdiler, yapay zekayı düzelttiler yani oyunun orjinalini bozdular gibi şeyler demek pek anlamlı gelmiyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

biraz once bmw videosunu izledim, aracın donme hareketi çok garip geldi bana, ne kadar hızlı olursa olsun, sağa sola donerken araç çok fazla donuyor, aracın burnu ve arkası aynı çizgiyi takip etmiyor, ama diğer araçlar çizgi uzerinde gidiyor gibi gidiyor ve virajları dönüyorlar.

Alıntıları Göster
    1. Videohttp://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50475?type=flv

2. Videohttp://www.gametrailers.com/video/e3-09-need-for/50473?type=flv

Nfs Gene Yapmış Yapacağını. Simulasyon Oynanışla Arcade'i Birbirine Karıştıramamış.

1.si 1. Videoda 2:34'e İyi Bakın Oyunun Bug Yuvası Olduğunu 2 Dakkalık Bi Yarış Videosu İzleyek Bile Görebiliyor İnsan Kendi Kendine..

Sonrada Hemen Akabindeki Saniyelerde Arabaın Arkası Nasıl O Halde Hasar Alabildi ??? Arkadan Uçan Daire mi Çarptıda Bu Kadar Garip Hasar Aldı ??? Yada Araba Oyun Hamurundan Mı Yapılmış ??? Diye Soruyor İnsan Kendi Kendine...

2.si Ben Çarptığımda Doğal Olarak Hemen Arabayı Toparlamak Yola Devam Etmek İsterimki Geri Kalmıyım Yarışda . Fakat NFS "Shit" Buna İzin Vermiyor. Alakasız Bi Şekilde Ekran Bulanıyo. Ne Alaka La Diyor İnsan Kendi Kendine.

3.sü Simulasyon Tarzına Yakın Bi Oyun Yapıosun. Ulan Araba 9 Takla Attı Hadi Mucize Oldu Yan Aynalar Düşmedi de Hiç Yoktan Araba Bi Sağa Sola Çeksin Dimi. Bi Yürüyen Aksamda Deformasyon Olsun. Yok Tabiki. Kim Uğraşcak Nası Olsa Seneye Yenisi Çıkıcak Diyor İnsan Kendi Kendine

4.sü 2. Videoda M3, M3 Değil Maşallah Concorede Gibi O Ne Biçim Ses Öle Araba Moturunu Söktünüzde Yerine Concorde Motorumu Taktınızda Bu Ses Ordanmı Çıkıyor ??? Diye Soruyor İnsan Kendi Kendine.

5.si 2.Videoda Tam 2:00'ıncı Dakkada Murcielagoya Soldan Bindirmemize Rağmen Lambo Yoldan 1 cm Sağa Kaymıyor. Yoksa Bu Lamborginigi Pistte Değilde Tren Gibi Rayda Mı Gidio ??? Die İnsan Soru Kendi Kendine.

6.sı 2. Videodaki Kalkmadan Önce Yanında Not Tutan Tekerlere Bakan Takım Üyeleri GT5'den Mi Arak Nedir ??? Diye İnsan Soruyor Kendi Kendine.

Kısacası Arcade Desen Arcade Değil. Simulasyon Desen Hiç Değil... Bu Oyun Kral Değil Sarayın Soytarısı Olucak Kapasiteye Sahip Bi Oyun Bile Değil "Bana Göre"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Haziran 2009; 21:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _drmxmyt

ea den simulasyon beklemezdim, zaten kendi hikayesi vardı, onu geliştirse daha iyi olurdu.. bu kadarda grid e benzemezki, nfs yi nfs yapan bence 200le köşe dönebilmekti, gerçekçi değil ama zaten oyunu gerçekçiliğinden oynamıyoruz, yoksa gider gerçek bir simulasyon oynardık

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

nfs yi nfs yapan bence 200le köşe dönebilmekti, gerçekçi değil ama zaten oyunu gerçekçiliğinden oynamıyoruz, yoksa gider gerçek bir simulasyon oynardık

Çok güzel yazmışsın da yapımcılar bunu göremiyorlar nedense.Bir de nfs serisinden simülasyon bekleyenleri hiç anlamıyorum yani nfs ile simülasyon ne alaka??

• quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

nfs yi nfs yapan bence 200le köşe dönebilmekti, gerçekçi değil ama zaten oyunu gerçekçiliğinden oynamıyoruz, yoksa gider gerçek bir simulasyon oynardık

Çok güzel yazmışsın da yapımcılar bunu göremiyorlar nedense.Bir de nfs serisinden simülasyon bekleyenleri hiç anlamıyorum yani nfs ile simülasyon ne alaka??

Alıntıları Göster
    NFS serisini simülasyon olarak görmekten ve bu yönde oyun beklemekten vazgeçin.
    NFS arcade bir oyundur. Bu serinin en güzel yönü insanların normal hayatta yapamayacağı şeyleri yapabilmeleri ve stres atmalarını sağlamasıdır.
    Simülasyon oyunu arıyorsanız piyasada epeyce bulunmakta.
    Yakında simülasyonun dozunu kaçırıp COD oynarken vurulunca ölmeye yatmayı düşüneceğiz herhalde.
    NFS de sırf bu tür yorumlar yüzden Most Wanted in ardından adam gibi oyun çıkartamadı. Adamlar kullanıcıların da dediklerini dikkate alalım derken (ne şiş yansın ne kebap! misali) ortaya ne olduğu belli olmayan oyunlar çıkıyor.
    Ver kardeşim bir araba orasına bişeyler takalım, burasını değiştirelim, kendi zevkimize göre araçlar modelleyelim ve dalalım sokaklara. Yarış sa yarış yapalım, kovalamacay sa kaçalım - kovalayalım. Duvara çarpalım, araçları parçalayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dellino

NFS serisini simülasyon olarak görmekten ve bu yönde oyun beklemekten vazgeçin.
    NFS arcade bir oyundur. Bu serinin en güzel yönü insanların normal hayatta yapamayacağı şeyleri yapabilmeleri ve stres atmalarını sağlamasıdır.
    Simülasyon oyunu arıyorsanız piyasada epeyce bulunmakta.
    Yakında simülasyonun dozunu kaçırıp COD oynarken vurulunca ölmeye yatmayı düşüneceğiz herhalde.
    NFS de sırf bu tür yorumlar yüzden Most Wanted in ardından adam gibi oyun çıkartamadı. Adamlar kullanıcıların da dediklerini dikkate alalım derken (ne şiş yansın ne kebap! misali) ortaya ne olduğu belli olmayan oyunlar çıkıyor.
    Ver kardeşim bir araba orasına bişeyler takalım, burasını değiştirelim, kendi zevkimize göre araçlar modelleyelim ve dalalım sokaklara. Yarış sa yarış yapalım, kovalamacay sa kaçalım - kovalayalım. Duvara çarpalım, araçları parçalayalım.

Alıntıları Göster
    Benim pc bunun cd çalıştırmaz be

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.