Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih, daha önceki mesajlarını da gördüm.
    En kısa zamanda Patch yayınlanacaktır bence ATI veya EA tarafından.
    Çünkü pazar payının %40'ını falan artık ATI kartlar oluşturuyor. Bu kitleyi görmezden gelemezler ;)

Aslında Loading süreleri bence kısa bile olmuş. Çünkü Tips'leri okumak çok faydalı oluyor en azından şimdilik öğrenme aşamasındayken.
    Ama ilerde öğrendiğimizde sıkar mı dersen, tabii sıkar herhalde.. ;) Ona da bi patch yaparlar : ))

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaş kimse laf etmesin,
    Hayatımda ilk defa bir bilgisayar oyununda hızdan korkup ayağımı gazdan çektim.
    Görüntü o kadar hızlı akmaya başladı ki duramayacağımı hissettim ve pedaldan çektim ayağımı.
    Ben çok beğendim oyunu, hatta o kadar beğendim ki şimdi tertemiz bir Windows kurup yeniden başlayacağım Save dosyalarını almadan.
    Bu duyguyu GRID ile de yaşamıştım ama onda korkmuyordum gazı köklemekten.
    Bunda korkar oldum, endişe veriyor yüksek hızlarda...
    Bence gerçekten 9/10 olmuş oyun.
    Bir de aynı bu tarzın Street versiyonunu yapsalar ki yapacaklar ben eminim şahane olacak...

+1 aynı şeyleri bende hissettim.Oyun bana göre 10 üzerinden 9'u rahat bir şekilde alır.ben aracı pro'da yolda rahat tutuyorum bu kayma felanda olmuyor ve şu an zevkle oynuyorum.bana göre tek eksisi fps düşüşü ve uzun loading süreleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 20 Eylül 2009; 14:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wantedman

http://img171.imageshack.us/img171/5987/shift2009092010300692c.png bu master all cornerı nasıl geçiyorz..

Tüm virajları en iyi şekilde alman lazım. Alttaki haritada virajlarda (-) işaretleri var. Eğer düzgün geçebilirsen o eksiler tik halini alıyor. Haritanın sol üstünde de Corners Mastered var. Orada kaç dönüş olduğunu ve senin kaç tanesini iyi şekilde döndüğünü gösteriyor.
    Köşeleri iyi şekilde dönebilmek için Grip çizgilerinden ayrılma ve hızını da çizgiler yeşil olacak kadar düşür. Çok yavaş dönersen de kabul etmiyor. Klavye ile bunu yapmak zor ama direksiyon setiyle yapılabiliyor. (Hız ve dönüşü istediğimiz miktarlarda ayarlayabildğimiz için)

• Arkadaşlar oyunun demosunu dün indirdim ve dünden beri sürekli oynuyorum. Sistemim kilit özellikleri; e5200@3ghz - 8800gtsg92. Oyunun loadingleri belki demo olduğu için bana çok çok kısa geldi. Ekran kartınla ilgili tüm özellikler full iken 1680*1050 çözünürlükte 8xaa da en yoğun sis ve araba olan yerlerde bile oyunun akıcılığı düşmedi buda beni aşırı sevindirdi. Sürüş dinamikleri konusunda tdu hayranı olarak ilk başta alışamadım ama oyunun sürüş dinamikleri değiştirilebildiği için oradan kendime göre ayarlar yapıp tduya yakın performans almaya çalıştım. Kamera konusunda asfalt kamerasında sadece kendimi yola hakim hissettim böyle bir duygu oldu, eski nfsleride hep bu kameradan oynardım. bence oyun 10/9u hak ediyor. Most wanteddan sonra bende ilk defa nfs oynayacağım.
  • şu anda hala müthiş bir zevk alıyorum oynarken
  • Oyun çıktığı gün indirdim kurdum. Daha kurana kadar sokak yarışı yapçaz sanıyodm Neyse bi baktık normal yarış falan. Dedim hadi bakalım uzun zaman oldu legal yarşlar yapmayalı. Oyuna girdim ilk başta bi ton bekledik loadingde.

Yarşa başladım ulan o ne! Bk gibi kontroller. Artık klavyede delik açtım gene dönmüyo. Bas babam bas. Dedim sen dönmüysan el freniynen döndürürm basar basmaz bi yalpalama falan. Zaten dönme diye bişe yok kayarak dönme var. Ya da tosba hıızna inp saknce dönecen. Ulan çimden geçerm gene yavaşlamam

Velhasıl oyuncak gibi arabalar berbat kontroller anlamsı zor menuleryle 'have fun becareful' demesyle uyuz etti beni. hayal krklığı

• bu yoldan çıkanlar nasıl çıkmayı beceriyorsunuz en hızlı arabadan tutunda en yavaş arabaya kadar sürdüm ama hiç yoldan çıkmadım bence oyunda sorun yok sorun sizde
  • Yol yol olsa gam yemicem. Buz pisti mübarek. Fatih kardeş siz nasıl yolda gitmeyi beceriyorsunuz ben de ona şaşırıyorm. Sizin klavye hidrolik gliba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Oyun çıktığı gün indirdim kurdum. Daha kurana kadar sokak yarışı yapçaz sanıyodm Neyse bi baktık normal yarış falan. Dedim hadi bakalım uzun zaman oldu legal yarşlar yapmayalı. Oyuna girdim ilk başta bi ton bekledik loadingde.

Yarşa başladım ulan o ne! Bk gibi kontroller. Artık klavyede delik açtım gene dönmüyo. Bas babam bas. Dedim sen dönmüysan el freniynen döndürürm basar basmaz bi yalpalama falan. Zaten dönme diye bişe yok kayarak dönme var. Ya da tosba hıızna inp saknce dönecen. Ulan çimden geçerm gene yavaşlamam

Velhasıl oyuncak gibi arabalar berbat kontroller anlamsı zor menuleryle 'have fun becareful' demesyle uyuz etti beni. hayal krklığı

Senin istediğin tür baştan farklıymış zaten Oyun sadece Arcade isteyenler için tam bir hayal kırıklığı, aynı şekilde Simülasyon isteyenler için de... Ama dandik de olsa direksiyon seti olan ve ne arcade ne de sim. ile kullanabilenler için biçilmiş kaftan. Ben 4 yıl önce 40TLye almıştım dandik Casper bir seti. O zamandan bugüne ne simülasyonlarda ne de arcadelerde işime yaradı. Ama bu oyunda en dandik setlerden biriyle bile aldığım zevk 4 yılın acısını çıkardı. Varsa kıyıda köşede kalmış bir setin mutlaka dene. Yoksa tamamen haklısın düşüncelerinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Yol yol olsa gam yemicem. Buz pisti mübarek. Fatih kardeş siz nasıl yolda gitmeyi beceriyorsunuz ben de ona şaşırıyorm. Sizin klavye hidrolik gliba

kardeş valla video felanda ekleyecem valla yoldan çıkmıyorum araba fıstık gibi gidiyor.
  • Oyunda arabanın direksiyonu hiç tepki vermiyor bu da kütük sürme hissi uyandırıyor. Klavye ile oynamak imkansız zaten gamepadle de çok keyif verdiği söylenemez.
  • bi azdan silcem ben bu oyunu 7 dakkada 1 km gidemedim be araba zaten düz gitmiyorki keşke ilk önce batmani indirseydim
  • arkadaslar birincisi drift denedim sanki yerde yağ dökülmüş gibi gaza başar basmaz araba kayıyor hakım olunmuyor bir kokpit görüntüsünde yan aynaları nasıl görücem çok direksiyona yakın biraz geri gitmek istiyorum ayarı mı var acaba
  • arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz da yoldan çıkıyorsunuz ya bana sırrınızı söyler misiniz? cidden anlayamıyorum nasıl yoldan çıkıyor araç
  • Bu arada bende klavyede hiç oynayamadım logitech precisionla oynuyorum.
  • quote:

arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz da yoldan çıkıyorsunuz ya bana sırrınızı söyler misiniz? cidden anlayamıyorum nasıl yoldan çıkıyor araç

sağ oka basıyorum 180 derece dönüyo araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz da yoldan çıkıyorsunuz ya bana sırrınızı söyler misiniz? cidden anlayamıyorum nasıl yoldan çıkıyor araç

sağ oka basıyorum 180 derece dönüyo araba

yoldan çıkmak için ilk başlarken pro sürücüyü seçmek gerekiyor kontroller tamamen sizde oluyor böylece tabi settingsden hala yapabilirsiniz ayrıca oyun hem sıkıcı hem çekici geldi kapatıyorum tekrar açasım geliyor anlamadım gitti

• arkdaşlar momo racing direksiyonum var.oyundaki tek sıkıntım direksiyon simitini döndürdügüm zaman direksiyonun geç dönmesi normalde carbon veya most wantedde boyle sorunla karşılaşmadım . bi çözümü varmı. teşşekkürler
  • arkadaslar oyuna çamur atmayin lütfen. beceremeyenler, oynayamayi bilmeyenler hemen bu oyun berbat igrenc tutturmussunuz bi most wanted. ne istiyorsunuz " araba 900 km/s hız yapsin, yoldan cikmasin, saga sola vurmasin, tüm araclari geride bırakıp tur bindirsin" sizin istedikleriniz bunlar. bunlarda zor gelince hemen kötü oyun.

neyse arkadaşlar.
    oyunda ilk başalarda loading süreleri kısaydi ama bölümler ilerledikce bende sıkıldım ama problem degil okadar en azından bi nefes aliyoruz o sıra öyle düşünün

arabalarin kaymasi ise bu araçlara göre degişkenlik gösteriyor , mesela 350z cok beter inanilmaz kayiyor. audi tt quatro daha iyi hem hız bakimindan hem kalkiş bence cok iyi

birde virajlardan dönerken size bi taktik vereyim, mesela saga dönücez. kırmızı işaretleri görünce gazdan elimizi cekiyoruz, sonra sag tuş + gaz + sag tus + gaz + sag tus + gaz (bunu sanıyelerle yaparsanız araba cok rahat dönüyor) tabii bu tuşlara aynı anda degil birine basinca digerinden parmagimizi cekicez.

bir digeri ise gaz verin virajda sag tuşa uzun basın (abartmayin tabii) arabanın önu azicik dönünce birakcaksiniz sonra tekrar sag tuşa basin ön taraf yine az dönücek bu işlemi 3-4 kez yapinca kaymadan viraji dönebiliyorsunuz. bu işlemdede tek fark gaza sürekli basmanız tabii fazla kayarsa gazdan parmagınızı cekin.

son olarak bi kac sorum var.
    1-Masters corners'in tam olarak amaci nedir ? ne yapmamız gerekiyor
    2-Rims modellerinde 15inc veya 20inc gibi secenekler var bunlari sectigimizde arabanın performansinda herhangi bi artiş olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: imamsoyki

arkdaşlar momo racing direksiyonum var.oyundaki tek sıkıntım direksiyon simitini döndürdügüm zaman direksiyonun geç dönmesi normalde carbon veya most wantedde boyle sorunla karşılaşmadım . bi çözümü varmı. teşşekkürler

Options-Gameplay-Adjuct Control Menüsünden Steering Dead Zone seçeneğini %0-%5 arası ayarlayabilirsin. Eğer gaz ve frende de benzer şey oluyorsa onlarıda hemen bir altından ayarla. Ne kadar az olursa o kadar hassas olur. Ancak direksiyonda titreme filan oluyorsa (ya da bazen hafif kaymalar) %0 yapma, %5 filan yeterli gelir.

@McCarty

1- Masters Corners'de köşeleri en iyi şekilde dönmemiz gerekiyor. Hatta tüm köşeleri. Haritada köşelerde (-) işaretleri var. Köşeden geçerken bu eksi ünleme oluyor. Eğer başarılı şekilde dönersen de tik halini alyıor. En iyi şekilde dönmek için grip çizgilerini iyi takip et. Çizgilerden çıkma ve çok yavaşlama...

2- Jant büyüklüğünün etkisini hiç görmedim. Sadece görünümü etkiliyor gibi...

• Oyundan zevk alan oynasın kaçırmasın derim sadece bana hiç sarmadı sildim zaten
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.