Bildirim
NEED FOR SPEED SERİSİ ÖNERİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nfs world oyna arkadasim online :) -
shift hot pursuıt shift2 -
World ile Most Wanted ı indiriyorum , hoşuma gitmezse shift'i indiricem -
Hot Pursuit 2010
Shift 2 2011 -
MW tabiki. Underground 1 de dene mutlaka. Shift filan oynama Carbon ve U2'yi beğendiysen. Yeterince söven var o oyunlara, bir kişiye daha gerek yok. -
Shift tarzı oyunları genelde pek sevmem fakat deneyim. Çoğu kişi most wantedı kesin oyna dedi bakalım şimdi indi . Yükleyim oynayım.
Saolun cevaplarınız için -
nfs undergroundu 1080p yap ekran uygulamalarıyla üstüne bide full grafik aç.Al pejo 106 yı altına zevk alırsın.
-Ben hala nfs 2 üstüne,bana göre grafikte dahil zevk veren bi oyun görmedim -
Ben MW diyorum. -
hot pursuit:limited edition -
Most Wanted, pişman olmazsın -
World'ü indirdim oyuna girmemle silmem 5 dk sürmedi . Most wanted'ı yükledim fakat ekranı 1366x768 yapamadım . Hot pursuit'i indiriyorum bakalım inş pişman olmam
.
-
grid oyna derim ben -
http://www.mediafire.com/?nigwdjoyjtiquote:
Orijinalden alıntı: theother2
World'ü indirdim oyuna girmemle silmem 5 dk sürmedi. Most wanted'ı yükledim fakat ekranı 1366x768 yapamadım . Hot pursuit'i indiriyorum bakalım inş pişman olmam
.
Şu küçük programla Most Wanted'ı istediğiniz çözünürlükte çalıştırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 10 Temmuz 2011; 16:18:44 >
-
Saol panpa program için. -
shift 1, 2 world racing 1,2 underground 1,2 -
Most Wanted oyna ama sindire sindire... -
shift oynayacağına race driver grid oyna. çok daha iyi
hatta online modu vardı(korson oynayabiliyordu) oyuncu da bulunuyordu. hatta türk te vardı ama online serveri 2-3 hafta önce kapattılar. çok kötü oldu o
her şeyiyle mükemmel bir oyun grid, venomtrk yamasını yap keyfine bak derim. zaten 1.8 gb bir şey oyun(kurunca 10 gb o ayrı)
-
Oynamadıysan Grid'i ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Ama illa Need For Speed olsun diyorsan eskiden yeniye doğru gidelim. NFS:Porsche Unleashed eskidir ama ben çok keyif almıştım. NFS:Underground 1 de çok kaliteliydi. Most Wanted zaten arkadaşların büyük bi çoğunluğu tavsiye etmiş. Shift ve Shift 2 de güzeldir. Ama Hot Pursuit 2010'u önermiyorum. Saçmasapan bir oyun bence. Iyi forumlar. -
Most Wanted oyna.
Benzer içerikler
- eski araba oyunları pc
- nfs most wanted türkçe yama
- assetto corsa sistem gereksinimleri
- ücretsiz araba oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X