Şimdi Ara

NEED FOR SPEED SERİSİ ÖNERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

intel i5 460m

4gb ram

atı hd5650

laptop. Ben carbon ve underground2 haricinde hiçbir oyununu oynamadım. Most wanted'ı önerdiler . Siz ne derseniz ?? Hangi oyununu oynayayım ?

• Nfs world oyna arkadasim online :)
  • shift hot pursuıt shift2
  • World ile Most Wanted ı indiriyorum , hoşuma gitmezse shift'i indiricem
  • Hot Pursuit 2010
    Shift 2 2011
  • MW tabiki. Underground 1 de dene mutlaka. Shift filan oynama Carbon ve U2'yi beğendiysen. Yeterince söven var o oyunlara, bir kişiye daha gerek yok.
  • Shift tarzı oyunları genelde pek sevmem fakat deneyim. Çoğu kişi most wantedı kesin oyna dedi bakalım şimdi indi . Yükleyim oynayım.

Saolun cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nfs undergroundu 1080p yap ekran uygulamalarıyla üstüne bide full grafik aç.Al pejo 106 yı altına zevk alırsın.

-Ben hala nfs 2 üstüne,bana göre grafikte dahil zevk veren bi oyun görmedim
  • Ben MW diyorum.
  • hot pursuit:limited edition
  • Most Wanted, pişman olmazsın
  • World'ü indirdim oyuna girmemle silmem 5 dk sürmedi . Most wanted'ı yükledim fakat ekranı 1366x768 yapamadım . Hot pursuit'i indiriyorum bakalım inş pişman olmam .
  • grid oyna derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: theother2

World'ü indirdim oyuna girmemle silmem 5 dk sürmedi . Most wanted'ı yükledim fakat ekranı 1366x768 yapamadım . Hot pursuit'i indiriyorum bakalım inş pişman olmam .
    http://www.mediafire.com/?nigwdjoyjti
    Şu küçük programla Most Wanted'ı istediğiniz çözünürlükte çalıştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 10 Temmuz 2011; 16:18:44 >

• Saol panpa program için.
  • shift 1, 2 world racing 1,2 underground 1,2
  • Most Wanted oyna ama sindire sindire...
  • shift oynayacağına race driver grid oyna. çok daha iyi
    hatta online modu vardı(korson oynayabiliyordu) oyuncu da bulunuyordu. hatta türk te vardı ama online serveri 2-3 hafta önce kapattılar. çok kötü oldu o
    her şeyiyle mükemmel bir oyun grid, venomtrk yamasını yap keyfine bak derim. zaten 1.8 gb bir şey oyun(kurunca 10 gb o ayrı )
  • Oynamadıysan Grid'i ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Ama illa Need For Speed olsun diyorsan eskiden yeniye doğru gidelim. NFS:Porsche Unleashed eskidir ama ben çok keyif almıştım. NFS:Underground 1 de çok kaliteliydi. Most Wanted zaten arkadaşların büyük bi çoğunluğu tavsiye etmiş. Shift ve Shift 2 de güzeldir. Ama Hot Pursuit 2010'u önermiyorum. Saçmasapan bir oyun bence. Iyi forumlar.
  • Most Wanted oyna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.