Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim psn de tık yok. 9 gibi falan gelse bari.
  • bu kadar aa eksigi olabilir mi bir oyunda onumuzu goremicez neredeyse saka gibi
  • TR PSN'de hala yok varsa da ben göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

bu kadar aa eksigi olabilir mi bir oyunda onumuzu goremicez neredeyse saka gibi

Hadi ya.O kadar mı.Ben bu oyundan çok şey bekliyordum.İndirmeye başladık bakalım.
  • Xbox da daha kaliteli sanki oyun , ulan ps3 'e hiç özenerek yapmıyorlar şu oyunları !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Xbox da daha kaliteli sanki oyun , ulan ps3 'e hiç özenerek yapmıyorlar şu oyunları !!!

Bence yapamıyorlar da olabilir o. Sonuçta hadi 1-2 firma desteklemese Sony'i okeyde tüm firmalar mı sırt çeviriyor.

Bence bu işin içinde bi iş var.

• tr psne gelmişmi?son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

tr psne gelmişmi?son durum nedir?

Gelmedi hocam.
  • Başlattım indirmeye...
  • umarım sürüş adam gıbı olur
  • Tr psn saat kacta guncelleniyor bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Tr psn saat kacta guncelleniyor bilen var mi?

Bugün güncellenicek ama saatini bilmiyorum hocam.Böyle gelmesini bekleyene kadar 5dk us psn açıp ordan indirsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

demo US PSN de

Karli bolumdeki best time skorunu gectim dostum Gallardo dehset kaciyo :D
  • Demo çok fena olmuş. Ama Hot Pirsuit'ten bile arcade o derece yani. Ama heyecanı güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

demo US PSN de

canın sağolsun adamım

oyun black box ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunların adeta bir özeti olmuş,bugüne kadar kazandıkları tüm tecrübeleri oyuna aktarmışlar, underground,most wanted,carbon,prostreet.. hepsinin ruhunu oyunda görmeniz mümkün.. örneğin fren yaparken lastiklerden gelen sese bunu prostreet ten hatırlıyorum derken,hızınızı alamayıp bariyerlerden uçunca carbonu anımsıyorsunuz... sürüş olarak salt arcade seven arkadaşlar biraz üzülebilir çünkü sim.yanı biraz ağır basmış, arabaların baya bir ağırlığı var,%49 arcade %51 sim hissi var... yani hız kesmeden sağlıklı viraj dönmek artık pek mümkün değil,ve el frenine etkin olarak ihtiyaç duyuluyor... ya da diyelim
    ki çarpıtınız hız kaybettiniz ve yeniden birden hızlanmak için gazı kökleyip nitro yapmaya kalkarsanız arabanın arkası savuruyor,tepki veriyor...

onun haricinde sırf bok atmak için,sırf konuşmak için konuşanlar lütfen bişe yazmasın çünkü aynı lafları artık yıllardır ezberledik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 19 Ekim 2011; 12:45:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

demo US PSN de

canın sağolsun adamım

oyun black box ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunların adeta bir özeti olmuş,bugüne kadar kazandıkları tüm tecrübeleri oyuna aktarmışlar, underground,most wanted,carbon,prostreet.. hepsinin ruhunu oyunda görmeniz mümkün.. örneğin fren yaparken lastiklerden gelen sese bunu prostreet ten hatırlıyorum derken,hızınızı alamayıp bariyerlerden uçunca carbonu anımsıyorsunuz... sürüş olarak salt arcade seven arkadaşlar biraz üzülebilir çünkü sim.yanı biraz ağır basmış, arabaların baya bir ağırlığı var,%49 arcade %51 sim hissi var... yani hız kesmeden sağlıklı viraj dönmek artık pek mümkün değil,ve el frenine etkin olarak ihtiyaç duyuluyor... ya da diyelimki çarpıtınız hız kaybettiniz,yeniden birden hızlanmak için gazı kökleyip nitro yapmaya kalkarsanız arabanın arkası savuruyor,tepki veriyor...onun haricinde sırf bok atmak için,sırf konuşmak için konuşanlar lütfen bişe yazmasın çünkü aynı lafları artık yıllardır ezberledik...

Helal baba cok guzel ozetlemisin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 19 Ekim 2011; 12:44:11 >

• Demosu çok güzel olmuş grafiklerde 10 numara hikayede guzelse bu oyun alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikbuster -- 19 Ekim 2011; 12:45:48 >
  • pc ye cıkacakmı demo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

pc ye cıkacakmı demo

Çıkmayacak
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.