Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah dostum iste haber budur artik gelsin abi su demo baksana adamlarin demoya koyduklari arabalara canavar bu oyunun cikmasini halatla cekiyorum :D
  • Duvar kağıdı isteyen??

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Ekim 2011; 22:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Duvar kağıdı isteyen

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Need For Speed Kızları her zaman ki gibi

• uzun zamandır yoklardı ortada.. özlettiler kendilerini.. ilaç gibi gelecekler,her derde deva bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Ekim 2011; 22:49:21 >
  • oyy oyyy oyyy hatunlara bak
  • Adamlar bu sefer direkt süpermodel oynatmışlar.
  • keşke nfs de fifa gibi psn e gelsede forumda bi kardeşlik kirliliğide biz yapsak
  • quote:

keşke nfs de fifa gibi psn e gelsede forumda bi kardeşlik kirliliğide biz yapsak

Aynen... Fifa'da kararsız kaldım çünkü belli bir süre sonra sıkılıyorum ama NFS: The Run'ı kesin alacağım. PSN Kardeşliği kuralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 2 Ekim 2011; 12:21:46 >
  • quote:

keşke nfs de fifa gibi psn e gelsede forumda bi kardeşlik kirliliğide biz yapsak

forever psn kardeşliği
  • walla vakit yaklaştıkça heycanlanmaya başladım,sabırsızlanıyorum.mübarek aylara girdik nihayet
  • Valla bakalim hangi birine para yetistircez iflas bayragini cekmessek iyidir
  • umarım bu kardeşlik çöplüğü içinde konu dibe vurmadan bir kaç kişi izleyebilir bu videoyu.. birşey paylaşıyoruz,2 saat sonra sırf bu kardeşlik zımbırtısı yüzünden iki üç sayfa dipten topluyoruz konuları,hay sizin kardeşliğinize be kardeşim,bunun adı kardeşlik değil bencillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 4 Ekim 2011; 18:11:48 >

• quote:

umarım bu kardeşlik çöplüğü içinde konu dibe vurmadan bir kaç kişi izleyebilir bu videoyu.. birşey paylaşıyoruz,2 saat sonra sırf bu kardeşlik zımbırtısı yüzünden iki üç sayfa dipten topluyoruz konuları,hay sizin kardeşliğinize be kardeşim,bunun adı kardeşlik değil bencillik

dehşet bir oyun valla.demo'nun videosuna bak..

• quote:

umarım bu kardeşlik çöplüğü içinde konu dibe vurmadan bir kaç kişi izleyebilir bu videoyu.. birşey paylaşıyoruz,2 saat sonra sırf bu kardeşlik zımbırtısı yüzünden iki üç sayfa dipten topluyoruz konuları,hay sizin kardeşliğinize be kardeşim,bunun adı kardeşlik değil bencillik

dostum şu oyunun oynanabilir demosu çıksın artık

• quote:

Oyun süper gözüküyor çıksa da oynasak artık şu oyunu.

Kardeşlikler konusunda kesinlikle haklısın deli ediyorlar. İlk sayfa da toplam 3 çeşit konu var zaten. Kardeşlikler Fifa-pes Birde BF3-mw3 konuları dönüyor başka bir şey ilk sayfada barınamıyor. Özellikler kardeşliklere bir şey yapmaları lazım.

• Gta'ya dönmüş gibi :D ama nfs nin en büyük hatası araba yarışlarını sabah düzenlemesidir. Nfs dedigin gece olur yada yagmurlu hava
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

Gta'ya dönmüş gibi :D ama nfs nin en büyük hatası araba yarışlarını sabah düzenlemesidir. Nfs dedigin gece olur yada yagmurlu hava

yağmurda bulacaksın çamurda,gecede gündüzde.. ve daha fazlası... garanti ediyorum

birde gta benzetmesi pek olmamış çünkü tam aksine sürüşte fazla olmasada sim.e kayma var,yine arcade ama hotpursuit gibi kayarak viraj almalar olmayacak (en azından videolarda görünen o)

@vector-x 31; hocam sırf sizlerle geçen seneki gibi bu oyunda online kapışmak için gittim internet çektirdim bugün eve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 4 Ekim 2011; 22:57:40 >

• vay be helal olsun dostum oyun gelsin sabaha kadar yarışmassak bişey bilmiyorum

ps ; bu arada demonun tarihide belli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

vay be helal olsun dostum oyun gelsin sabaha kadar yarışmassak bişey bilmiyorum

ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

vay be helal olsun dostum oyun gelsin sabaha kadar yarışmassak bişey bilmiyorum

ne zaman ?

bkz: konu başlığı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.