Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Run ile MW2'yi karşılaştırmak MW2'ye hakaret olur bence.

Run'daki araç sürüşü berrbat ötesiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Run ile MW2'yi karşılaştırmak MW2'ye hakaret olur bence.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok birşey istemiyoruz. şu oyundaki zevki versin yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre1645 -- 17 Kasım 2013; 22:00:54 >
  • Nerede o eski nfs underground ruhu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyler Durden,hocam,oyunların da zaman ayak uydurması gerekir.
    Sürekli aynı oyunu çıkaracak değiller.

Kendilerini yenilemeleri güzel bişey.
  • quote:

Tyler Durden,hocam,oyunların da zaman ayak uydurması gerekir.
    Sürekli aynı oyunu çıkaracak değiller.

Kendilerini yenilemeleri güzel bişey.

Haklısınız hocam,yenilik iyidir ama iskelet ruhu korunmalıdır bence,şahsen ilk underground oyununu 13 kez sıkılmadan bitirmiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ne zaman çıkıcak çıksada direksiyonumla oynasam
  • Araç listesi çok yetersiz
  • Need for Speed Underground 3 gelsin bak nasıl kapış kapış gidiyor.Bu oyunlarda en azından bir amaç vardı ancak son çıkan NFS serilerine bakıyorsun çok amaçsız.Midtown Madness oynar gibi araba seç yarışa gir sistemi bu yıllar için oldukça basit düşünülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

quote:

Run ile MW2'yi karşılaştırmak MW2'ye hakaret olur bence.

+1

quote:

run çok iyi bir oyun mw2 de iyi sana kalmış yarış mı
    istiyosnu fps mi artık ben olsam run derdim

Bunu da ben dedin zaten. Bölüm iyice coluk çocuk dolmuş

• Kırep?

Bu arada oyundaki araba listesine anca baktım güzel arabalar var da o ne azıcık. Ferrari'ye çalışmışlar tek Porsche modeli koymak ne demektir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 18 Kasım 2013; 7:57:45 >
  • Run da 30 fps kilitliydi, fps locker ile kırdılar onu, 80 fps ile oynuyordum ondan sonra, bundaki kilidi de kırarlar rahat olun 30 fps de yarış oyunu mu olurmuş

• Arkadaşlar mühim olan oyunun kaç FPS olduğu değil, bu fps nin monitörlen ne kadar uyumlu olduğu. Cihazlarımız genlde 60hz monitörler buda 60 fps ye denk gelir. Vsync yi kapatınca 60 üstünde performans verebilen ekran kartları ekranda yırtılmalara sebebiyet verir. Dolayısı ile yüksek model ekran kartlarında vsync açık olması her zaman iyidir. 60hz=60fps miss gibi akan oyun olur. Biliyorum birçok kimse o ekran kartlarını benimki 100 fps bastı demek için alıyor ya da yediremiyor kendine ulan böyle kartım var böyle oyunmu olur diye.

Anlamsız bir durum. PCLABS da bununlan ilgili çok güzel bir video var anlamanız için. Nvidia nın üzerinde çalıştığı G-SYNC aparatından bahsediliyor. Monitörlere ekstra bu kart takılarak monitörün tazeleme hızını ekran kartınınkine göre ayarlıyor. Oyun 30fps ise monitörde 30hz e düşüyor. Dolayıs ile ne yırtılma oluyor nede stutter denilen takılma.

Mühim olan gözün ne hissettiği. 24 FPS den yukarısını göz çok büyük oranda hissetmez, örneğin 15-25 arasını çok rahat hissedebiliriz ama 25-35 arasını aynı oranda farketmeyiz. Çoğumuz bilir MW2 de config ayarlarında 30FPS ye kilitleyebiliyoruz oyunu istersek. LockTo30=True yaparak. Şahsen ben böyle oynayınca bu kilit açıkken ki halinden daha güzel akıyor oyun. Bunu false yapıp yanı fps sınırını kaldırınca, takılmalar titremeler başlıyor oyunda. Aynı durum bu oyunda da var sanırım. 30 FPS de akacaktır eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar mühim olan oyunun kaç FPS olduğu değil, bu fps nin monitörlen ne kadar uyumlu olduğu. Cihazlarımız genlde 60hz monitörler buda 60 fps ye denk gelir. Vsync yi kapatınca 60 üstünde performans verebilen ekran kartları ekranda yırtılmalara sebebiyet verir. Dolayısı ile yüksek model ekran kartlarında vsync açık olması her zaman iyidir. 60hz=60fps miss gibi akan oyun olur. Biliyorum birçok kimse o ekran kartlarını benimki 100 fps bastı demek için alıyor ya da yediremiyor kendine ulan böyle kartım var böyle oyunmu olur diye.

Anlamsız bir durum. PCLABS da bununlan ilgili çok güzel bir video var anlamanız için. Nvidia nın üzerinde çalıştığı G-SYNC aparatından bahsediliyor. Monitörlere ekstra bu kart takılarak monitörün tazeleme hızını ekran kartınınkine göre ayarlıyor. Oyun 30fps ise monitörde 30hz e düşüyor. Dolayıs ile ne yırtılma oluyor nede stutter denilen takılma.

Mühim olan gözün ne hissettiği. 24 FPS den yukarısını göz çok büyük oranda hissetmez, örneğin 15-25 arasını çok rahat hissedebiliriz ama 25-35 arasını aynı oranda farketmeyiz. Çoğumuz bilir MW2 de config ayarlarında 30FPS ye kilitleyebiliyoruz oyunu istersek. LockTo30=True yaparak. Şahsen ben böyle oynayınca bu kilit açıkken ki halinden daha güzel akıyor oyun. Bunu false yapıp yanı fps sınırını kaldırınca, takılmalar titremeler başlıyor oyunda. Aynı durum bu oyunda da var sanırım. 30 FPS de akacaktır eminim.

30 FPS akmaz hocam. Yani bana göre.
    Hem 30hz/30 FPS hem de 50hz/50fps - 60hz/60fps'de oyun oynadım. 50hz/50fps fena değil ama 30 fps özellikle bir yarış oyunu için yetersiz..
    Burada tabi en önemli şey kişinin kendisi oluyor. Ben yetersiz buluyorum.

• yarış oyununu 30fps kilitlemenin mantığı ne arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Arkadaşlar mühim olan oyunun kaç FPS olduğu değil, bu fps nin monitörlen ne kadar uyumlu olduğu. Cihazlarımız genlde 60hz monitörler buda 60 fps ye denk gelir. Vsync yi kapatınca 60 üstünde performans verebilen ekran kartları ekranda yırtılmalara sebebiyet verir. Dolayısı ile yüksek model ekran kartlarında vsync açık olması her zaman iyidir. 60hz=60fps miss gibi akan oyun olur. Biliyorum birçok kimse o ekran kartlarını benimki 100 fps bastı demek için alıyor ya da yediremiyor kendine ulan böyle kartım var böyle oyunmu olur diye.

Hem 30hz/30 FPS hem de 50hz/50fps - 60hz/60fps'de oyun oynadım. 50hz/50fps fena değil ama 30 fps özellikle bir yarış oyunu için yetersiz..

Birazdan MW2 ile ilgili 30 fps bir video ekleyecem. Eğer akıcı değil diyorsanız bişey diyemem. Ama bana fazlasıylan yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

çok birşey istemiyoruz. şu oyundaki zevki versin yeter..

İste bu

Tekrar kurup oynayasim geldi.

Hatırlıyorumda burda zamanında bu oyunuda beğenmemişti bi çok kişi, şimdi nedense değerli oldu bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

çok birşey istemiyoruz. şu oyundaki zevki versin yeter..

İste bu

Tekrar kurup oynayasim geldi.

Hatırlıyorumda burda zamanında bu oyunuda beğenmemişti bi çok kişi, şimdi nedense değerli oldu bu oyun

Bende o beğenmeyenlerdendim Ama şuana göre değil o zamana göre düşünün beni anlamak için, Most Wanted'daki o Blacklist ve polis kovalamacalarından sonra Carbon beklentiyi verememişti bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Birazdan MW2 ile ilgili 30 fps bir video ekleyecem. Eğer akıcı değil diyorsanız bişey diyemem. Ama bana fazlasıylan yetiyor.

Hocam boşuna eklemeyin eklediğiniz video 60 fps olsa bile youtube onu 30'a çeviriyor zaten o yüzden farkı anlayamayız zaten. Farkı anlamak için buyrun 30 fps ile 60 fps arasındaki fark yok bence diyenlere hep şu linki öneririm ; LİNK

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.