Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUN BİTTİ ŞİMDİ İPUÇLARINA GEÇELİM Kİ HERKES FAYDALANSIN

EN İYİ ARAÇLAR:

DRAG ve WHELLY : CORVETTE Z06

* whelly için arka lastikleri büyütün(%75) jantı sabit tutun; rüzgarın dik gelmesini sağlayın mutlaka
    * drag için kesinlikle geçerli değil fakat arka lastik olayı yoksa dengeyi yitirirsiniz kalanı aynı

benim bu arabayla en'lerim

1/4 te 7.40
    1/2 de 11.08
    whelly de 358 metre

GRİP VE SECTOR SHOOT

kesinlikle NISSAN GTR (proto olmayanı)

araba inanılmaz stabil ve yol tutuşu, köşe almaları çok iyi

DRİFT

MAZDA RX7

* full modifiye edin, erken dönemeçli yollarda yarışa başlarken geri geri gidip ilerleyin ve ilk virajda noslayın
    * kenarlara düzgün biçimde sürtünerek ilerleyin mutlaka

NİSSAN 240SX

* sadece motoru, fren ve lastikleri modifiye edin ve noslayın
    * çayırlı çimenli pistlerde kesinlikle RX7den iyi çok hızlı olmaması buralarda büyük avantaj sağlıyor

SPEED VE TOP SPEED

BAŞLARDA VE ORTALARDA NİSSAN GTR veya EVO sonlarda kesinlikle gene CORVETTE Z06

* full modifiye edin ve tüm lastikleri kalınlaştırın
    * corvette ile max 410km diğerleri ile 335km yapabiliyorsunuz; oyunun sonunda evo da nissan da yeterli gelemeyebiliyor özellikle kanyonda(texas ve nevada)
    * gt2 de pagani de lambor. de yol tutuşu olarak corvette e oranla çok zayıflar aklınızda olsun

***NOTLAR***

* hediye kutucuklarından sondan 2.si ve baştan 2.sinden free car marker çıkma ihtimali yüksek!

* eğer iyi bir yarışçıysanız mutlaka king modunda oynayın (driftte king veya racer modu fark etmiyor ama diğerlerinde ciddi fark var)

* yarışları dominate edebiliyorsanız mutlaka edin

**merak ettiğiniz birşey olursa pm atmanız yeterli olacak

• arkadaşlar lütfen birisi bana bu oyunu anlatsın. bitürlü çözemedim gitti deli oldum

kariyere nerden ilerlicez. yüzde 1 de kaldım ilerlemiyo. kariyer haritasına geliyorum başka yarışlar seömeye çalışıyorum olmuyor. 2 tane arabam var garajda ama onlarla yarışamadım bitürlü. bu nasıl bir düzensiz menüdür ya. anlatın bana nolur
  • şimdi 169 sayfa okuyamayacağım oyunu kurmak için autorun a giriyorum cd/dvd yerleştri diyor.
  • zaten öyle cd yada dvd yi yerleştir önce crack i yaz sonra yüklemeyi başlat ikinci cd yi takın derse ikinci cdyi tak yükleme bitince yükleme tamam daemen tools a mount et sonraoyunu aç tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre17

Arkadaşlar oyunu 2 dvd olarak aldım fakat setup dosyasındaki group11.cab dosyası malesef bozuk çıktı.Yaklaşık 220 mb civarı upload edebilcek biri varsa çok sevinirim kendinizi benim yerime koyun gidip deiştirme imkanım yok upload eden olursa çok sevnirim şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar lütfen yardım edin 1 saatinizi almaz içinizden biri çıkacaktır umarım bu forumu yardımlaşmak için kullandığımızı sanıyorum lütfenn...
  • yok birader ben emuleden indirdim. rardan çıkardım setupa girdim öyle diyor.

yani younu kurmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 26 Ocak 2008; 13:09:59 >
  • Arkadaşım oyunu raradan çıkarırken group11.cab dosyası crc hatası verdi yani çıkmıyor o dosya lazım 220 mb Allah rızası için biri göndersin.
  • git cdciye "abi bu oyun böyle böyle hataler veriyor." De adam değiştirir
  • Belirttiğim gibi şu an değiştirme imkanım yok setup klasöründeki group11.cab dosyasını upload etcek biri olsa kendisine duacı olurum gerçekten acil lazım
    220mb siz oyalanırken upload edecektir hem download yapmanıza da engel olmaz ki...
  • yardım
  • Arkadaşlar NFS PRO STREET i , 1024 768 de medium ayarlarda oynayablilir miyim?

AMD 4000 çift çekirdek 2b ram Onboard X1250 ekran kartı. 690G platform
  • rar'ı veya dosyayı iso'ya çevirebiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar bu bugatti'ye niye nitro takılmıyor? Hadi modifiye edilmemesini anladık bari nitro taksaydık. Bu araba nitrosuzda hepsini geçer mi demek istenmiş yoksa yine EA'nin üşengeçliklerinden biri mi? Elin porsche 911'i full modifiyeyle geçiyor güzelim bugattiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 26 Ocak 2008; 19:35:23 >
  • bende bugatti yok ne alemse :d
  • daemon tools yokmu yoksa onu yükle
  • abi daemon için iso gerek bu rar direk ben bunu rardan çıkardım yükle diyorum dvd tak diyor

rar ı isoya filan çevirebiliyor muyuz
  • aslında normalde bildigim kadarıyla oyunu rar dan cıkardıgın zaman sadece iso dosyası gelmesi lazım ama autorun falan nerden cıktı bende anlamadım onu
  • yok öyle değil bildiğin oyun gibi yükleme. iso filan yok

ben dvd ye çekeyim dedim sığmadı nasıl çekicem part part yapıp tek tek mi çekeyim
  • walla winrar ile böl at 2 dvd ye ama dvd ye atıp ne yapacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

bende bugatti yok ne alemse :d

Yamayı kurduktan sonra nfs planet'dan cheat pack'i indir orda bütün yeni arabaları car lota ekleyebiliyorsun. Üstelik satın alması ücretsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 26 Ocak 2008; 21:42:32 >
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.