Şimdi Ara

Need for Speed - Most Wanted oyununda takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ned for speed most wandet oyununda oynayanlar bilir... ilk anda yarışı oyun gereği kaybediyorsunuz ve arabanız elinizden alınıyor.. daha sonra yeni bir araba alıyorsunuz onunla çeşitli yarışlara giriyorsunuz... 15 den başlayarak 1'e kadar gitmeniz gereken bir yarış aşaması var neyse kısa keselim :) ben 10 da takıldım arabam belirli bir hızda gitmek zorunda son hızla gitmek istesem arabam duruyor ve malup oluyorum... o kısmı geçen var mıı???????
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlk önce şunu düzeltelim most manted değil Most Wanted olacak.
    Muhtemelen Drag yarışlarını diyorsun, vitesi yükseltmediğin için motorun patlıyor ve yarış dışı kalıyorsun.Controllerden Shift up tuşunun ne olduğuna bak, kalkışlarda ekranın ortasının az üstünde yeşil ok çıktığı zaman shift up tuşu hangisiyse ona basacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

İlk önce şunu düzeltelim most manted değil Most Wanted olacak.
    Muhtemelen Drag yarışlarını diyorsun, vitesi yükseltmediğin için motorun patlıyor ve yarış dışı kalıyorsun.Controllerden Shift up tuşunun ne olduğuna bak, kalkışlarda ekranın ortasının az üstünde yeşil ok çıktığı zaman shift up tuşu hangisiyse ona basacaksın.

hocam aynen dediğiniz gibi ekranın ortasına yeşil ok tuşu geliyor shift up shift tuşu... ok çıktığında basıyorum ama hiç bir şey olmuyor yine motor aynen eskisi gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozdmr -- 10 Nisan 2012; 2:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozdmr

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

İlk önce şunu düzeltelim most manted değil Most Wanted olacak.

hocam aynen dediğiniz gibi ekranın ortasına yeşil ok tuşu geliyor shift up shift tuşu... ok çıktığında basıyorum ama hiç bir şey olmuyor yine motor aynen eskisi gibi duruyor

Kontrollerden bak bakalım vites attırmaya hangi tuş atanmış.

• tmm hocam sağlun geçtim aşamayın tşkler :D takılırsam size yazarım yine :DD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Need for Speed Carbon Hileleri....
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.