Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted Araba Listesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
26.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainman71

her ne kadar araba hasar görmese de bu kez yaptığınız kazalarda verdiğiniz hasarları ödeyeceksiniz (eğer polise yakalanırsanız)

Alıntıları Göster
    Gündüz yarışları olacak mı acaba?Hep gece yarış yapmaktan bıktım

her ne kadar araba hasar görmese de bu kez yaptığınız kazalarda verdiğiniz hasarları ödeyeceksiniz (eğer polise yakalanırsanız)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyunun araba sayısı az değil mi? ama olsun ben yinede almak istiyorum nezaman çıkacak bilen varmı?çıktıysa bile benim haberim yokta.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxXsky

arkadaşlar bu oyunun araba sayısı az değil mi? ama olsun ben yinede almak istiyorum nezaman çıkacak bilen varmı?çıktıysa bile benim haberim yokta.

Alıntıları Göster
    bunlar EA Games ten sızan araba markaları. oyunun genelinde 50-100 otomobil olacagı ve birbirine bağlı 4 şehirde yarışlar olacagı (gündüz yarışları dahil) gelen haberler arasında. ayrıca oyun kasımda cıkıyor. demosu da birkac hafta icinde nette olacak arkadaşlar.

• quote:

bunlar EA Games ten sızan araba markaları. oyunun genelinde 50-100 otomobil olacagı ve birbirine bağlı 4 şehirde yarışlar olacagı (gündüz yarışları dahil) gelen haberler arasında. ayrıca oyun kasımda cıkıyor. demosu da birkac hafta icinde nette olacak arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    oooooo az kaldı geliyor yani demo... yetti artık beklemek....

Orijinalden alıntı: obaaa

oooooo az kaldı geliyor yani demo... yetti artık beklemek....

Alıntıları Göster
    yaw şu oyuna artık güsel drift araçları koymazlarsa ea e...180 sx..200 sx..300zx..vs vs..

• Mazda rx8 varsa bende varım

Alıntıları Göster
    NIISAN 350Z NERDE..................

• quote:

Orijinalden alıntı: j@pon

NIISAN 350Z NERDE..................

Alıntıları Göster
    bende WRX STI

• quote:

Alıntıları Göster
    RX-7 OLMAZSA OLMAZ... KARDEŞİM OLMAZ DİYORUM AAA BENİM ARABAM O

Orijinalden alıntı: ZEUS__

RX-7 OLMAZSA OLMAZ... KARDEŞİM OLMAZ DİYORUM AAA BENİM ARABAM O

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kesin tarih belli oldumu?? nezaman çıkacak??

Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir

arkadaşlar kesin tarih belli oldumu?? nezaman çıkacak??

Alıntıları Göster
    gerçekten kesin tarihi bellimi arkadaşlar????

Orijinalden alıntı: crazyboy1

gerçekten kesin tarihi bellimi arkadaşlar????

Alıntıları Göster
    Kasım 2005. (cok büyük bir ihtimalle ilk hafta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman71 -- 26 Ağustos 2005, 0:02:36 >

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu araba yok bu araba yok, çok az araba var diye yorumlar yapmışsınız.biraz mantıklı olun bu oyundaki arabaların sadece bir bölümü daha ne arabalar vardır oyunda siz hiç merak etmeyin.arkadaşta zaten şimdilik belli olan arabalar demiş.bu arabalar hepsi dememişki.koskoca oyuna bu kadar araba koymazlar.bi kere verilmemiş vazgeçilmez arabalar var.
    But without you all I'm going to be is incomplete

• quote:

Orijinalden alıntı: endless_nightmare

arkadaşlar şu araba yok bu araba yok, çok az araba var diye yorumlar yapmışsınız.biraz mantıklı olun bu oyundaki arabaların sadece bir bölümü daha ne arabalar vardır oyunda siz hiç merak etmeyin.arkadaşta zaten şimdilik belli olan arabalar demiş.bu arabalar hepsi dememişki.koskoca oyuna bu kadar araba koymazlar.bi kere verilmemiş vazgeçilmez arabalar var.

Alıntıları Göster
    Peki bu arabalar hasar alıyo mu? Yoksa öncekiler gibi herkesin üzerinden geçebilecekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishatar -- 26 Ağustos 2005, 14:22:27 >
    AMD ATHLON 2800+ EPOX 8RDA3+ 256 MB POWERCOLOR 9600XT 512 MB 400 MHZ KİNGSTON RAM SEAGATE 80 GB SATA HARDDİSK SAMSUNG 793MB CREATİVE 5200 İNSPİRE 5+1 LG 52*32*52 CDRW 16X LG DVD ROM US ROBOTİCS 9105

• quote:

Orijinalden alıntı: Ishatar

Peki bu arabalar hasar alıyo mu? Yoksa öncekiler gibi herkesin üzerinden geçebilecekmiyim?

Alıntıları Göster
    Abicim bir düşünün Porsche 605 beyğire yakın birde 400 beyğir daha ekledğini düş
    1000 beyğir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8CD403C1B

Abicim bir düşünün Porsche 605 beyğire yakın birde 400 beyğir daha ekledğini düş
    1000 beyğir

Alıntıları Göster
    ewet anlamsız geliyo 1000 beygir bekelyip görecez ne olacağını...

Alıntıları Göster
    EVOOOOOOOOOOOOOO 8 isterik

Orijinalden alıntı: mav1li

EVOOOOOOOOOOOOOO 8 isterik

Alıntıları Göster
    Need for Speed Most Wanted Resmi çıkış tarihi :

Amerika : 15 Kasım 2005

Avrupa : 25 Kasım 2005

Alıntıları Göster
    nissan 350z olmazmı ya

Orijinalden alıntı: BlindGuardian

nissan 350z olmazmı ya

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar araba araba diyosunuzda ben bu oyunun bi videosunu izledim xbox360 versiyonunu adam aldı oynadı gözümün önünde (yani videoda :)) bana pek iyi gelmedi oyun nedense.

burnout3 e baya bi alıntı var.hasar hariç.

mesela araba çarpiyo bi yere aynı burnouttaki gibi kıvılcımlar falan oyun gerçeklikten baya bi uzaklaşmış sanki.arcade tarzına dönmüş iyice.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.