Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted Araba Listesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
25.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gündüz yarışları olacak mı acaba?Hep gece yarış yapmaktan bıktım
  • arkadaşlar bu oyunun araba sayısı az değil mi? ama olsun ben yinede almak istiyorum nezaman çıkacak bilen varmı?çıktıysa bile benim haberim yokta.
  • bunlar EA Games ten sızan araba markaları. oyunun genelinde 50-100 otomobil olacagı ve birbirine bağlı 4 şehirde yarışlar olacagı (gündüz yarışları dahil) gelen haberler arasında. ayrıca oyun kasımda cıkıyor. demosu da birkac hafta icinde nette olacak arkadaşlar.
  • oooooo az kaldı geliyor yani demo... yetti artık beklemek....
  • yaw şu oyuna artık güsel drift araçları koymazlarsa ea e...180 sx..200 sx..300zx..vs vs..
  • Mazda rx8 varsa bende varım
  • NIISAN 350Z NERDE..................
  • bende WRX STI
  • RX-7 OLMAZSA OLMAZ... KARDEŞİM OLMAZ DİYORUM AAA BENİM ARABAM O
  • arkadaşlar kesin tarih belli oldumu?? nezaman çıkacak??
  • gerçekten kesin tarihi bellimi arkadaşlar????
  • Kasım 2005. (cok büyük bir ihtimalle ilk hafta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman71 -- 26 Ağustos 2005, 0:02:36 >
  • arkadaşlar şu araba yok bu araba yok, çok az araba var diye yorumlar yapmışsınız.biraz mantıklı olun bu oyundaki arabaların sadece bir bölümü daha ne arabalar vardır oyunda siz hiç merak etmeyin.arkadaşta zaten şimdilik belli olan arabalar demiş.bu arabalar hepsi dememişki.koskoca oyuna bu kadar araba koymazlar.bi kere verilmemiş vazgeçilmez arabalar var.
  • Peki bu arabalar hasar alıyo mu? Yoksa öncekiler gibi herkesin üzerinden geçebilecekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishatar -- 26 Ağustos 2005, 14:22:27 >
  • Abicim bir düşünün Porsche 605 beyğire yakın birde 400 beyğir daha ekledğini düş
    1000 beyğir
  • ewet anlamsız geliyo 1000 beygir bekelyip görecez ne olacağını...
  • EVOOOOOOOOOOOOOO 8 isterik
  • Need for Speed Most Wanted Resmi çıkış tarihi :

Amerika : 15 Kasım 2005

Avrupa : 25 Kasım 2005
  • nissan 350z olmazmı ya
  • ya arkadaşlar araba araba diyosunuzda ben bu oyunun bi videosunu izledim xbox360 versiyonunu adam aldı oynadı gözümün önünde (yani videoda :)) bana pek iyi gelmedi oyun nedense.

burnout3 e baya bi alıntı var.hasar hariç.

mesela araba çarpiyo bi yere aynı burnouttaki gibi kıvılcımlar falan oyun gerçeklikten baya bi uzaklaşmış sanki.arcade tarzına dönmüş iyice.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.