Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted Android için 20 kuruşa düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaç yıllık oyun bence bu paraya alınmaz,ayrıca bu aralar hiç saglam grafikli oyunlar çıkmıyor telefonlar PC oldu, ama oyunlar hala Most Wanted'da kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

kaç yıllık oyun bence bu paraya alınmaz,ayrıca bu aralar hiç saglam grafikli oyunlar çıkmıyor telefonlar PC oldu, ama oyunlar hala Most Wantedda kaldı...

Yav hehe

• Ben uygulamayı zaten almışım ama ne zaman aldığımi hatırlamıyorum. Ara sıra google playda indirimler oluyor köşede dursun diye alıyorum..

• Polisler olmasa 10 numara oyun.
  • Hatti tasidik mobil odeme yapamadim yoksa ben de alacaktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli asfalt 8 oynayan birisiyim. Bu oyunu oynadım ama görsel grafiklerin dışında oynayışını bir türlü sevemedim sonra da kaldırdım zaten.

• Telefonda grafikleri önemsemem, eğlenceli ölması yeterli. Hatta retro tarzı oyunları daha çok seviyorum. O yüzden bedava olsa bile yine indirmem.

• 4 GB ramli süper ötesi işlemcili Note 5 kullanıyorum ama hala piyasada çöp oyunlar var. Ulan bu oyun 1 kuruş bile olsa zaman harcadığınıza deymez. Her yarış 30 saniyelik parkulardan oluşuyor. Daha arabanın kontrollerine alışamadan yarışlar bitiyor. Sonra yeni bölümler ve yeni arabalar için ekstra paralar isteniyor. Yemişim böyle işi. Mobil telefonlar PC performansına yaklaştı ama hala aynı grafikler aynı oynanış tarzı aynı para tuzağı oyunlar çıkmaya devam ediyor. Lanet olsun bu hayat. Lanet olsun bu sevgim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari şimdi satın alında adamlar androide destek versinler

• oyun datasını indirirken turkcellde hız 1500kb/s ye kadar çıktı ama çok değişken hızlarda indirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdülrezzak Gıllı Bacak

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafaSakızdan ucuz. Kaçırmamak gerek..
    Sakız 10 kuruş yani 2 sakız parası

enpara ile 10 kuruşa geliyor :)

• oynamayan kalmadi ki

• Çok iyi haber :) Destekleyen her telefonda olmalı bence.

• ilk çiktiginda almistim hala bos vakit buldukca oynuyorum. nfs no limits çok daha iyi fakat neredeyse her hafta guncelleme almasi ve internet baglantisi gerektirmesi soguttu beni

• İhtiyacım yok ama aldım 50 tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun oynamam ama aldım, dursun bi kenarda..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.