Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bunlsr nereye gitsem pesimdeler golf oynamaya geldim arabamla yine bırakmadılar allahım neydi günahım

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]
  • inanırmısınız arkadaslar sağ iki lastik patlak yine beni durduramadılar yyahuu kendimle gurur duyuyorum bea

• yok abi buda sarmıyo adamları pesime geri geri taktım taktım geri vitese adamlarla dalga geciyom bea araba cambazımıyım neyim bea

• NO-CD SI CIKMADI MI BU OYUNUN HALA ARKADASLAR YAW ....

BI ARKADAS YARDIM ETSIN LUTFEN ORJINAL OYUN ALDIM 70YTL VERDIM OYUNU KURDUM OYNUYORDUM GUZEL GUZEL SONRA OYUNU BIRYERE GOTURURKEN YOLDA KAYIP ETTIM (CANTAYI DURAKTA UNUTTUM ) .... SUAN PC DE ORGINAL OYUN YUKLU VE OYNAYAMIYORUM NFS NIN SITESINDE BULAMADIM NO-CD YI BU NASIL İŞ YA ...... BI ARKADAS YARDIM ETSIN LUTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN .... GIDIP TEKRAR 70YTL BAYILMAK ISTEMIYORUM ........
  • ya beyler benim oyunda hızlı gittiğim belli olmuyo 300 km hızla gidiyorum 50 liyle gidiyomuş gibi oluyo
    tamam araba hızlı gidiyo ama ben hisstetmiyorum baktım sizin resimlerde hızlı gidince etraf çok net görünmüyor ama bende o durum aolmuyo niye acaba bi yardımcı olursanız iyi olur...
  • qformat zahmet edip tek mesaj halinde verseydin resimlerinihem böyle kendini böyle öne çıkarmana gerek yok bizde yaptık böyle şeyleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: base

ya beyler benim oyunda hızlı gittiğim belli olmuyo 300 km hızla gidiyorum 50 liyle gidiyomuş gibi oluyo
    tamam araba hızlı gidiyo ama ben hisstetmiyorum baktım sizin resimlerde hızlı gidince etraf çok net görünmüyor ama bende o durum aolmuyo niye acaba bi yardımcı olursanız iyi olur...

regedit/hkey kocal machine/software/eagames/nfs most wanted motion blur 0 sa görüntü bulanıklaşmaz onu 1 yap
  • .

• Bu audi güzelmiş...

Bu araba taş gibi harbiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 15 Ocak 2006 23:02:47 >

• oyunun save dosyaları nerede?

nfs underground 2 de çok alakasız bir yerden bulmuştum dosyaları ama bu sefer orda da değil sanırım? (win xp sp2 için soruyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: poibra

oyunun save dosyaları nerede?

nfs underground 2 de çok alakasız bir yerden bulmuştum dosyaları ama bu sefer orda da değil sanırım? (win xp sp2 için soruyorum)

Belgelerimde ''NFS Most Wanted'' adlı dosya...
  • Hay allah bakmadığım tek yer orası kalmış Underground 2 deki save probleminden sonra hiç beklemezdim belgelerimde olacağını ama anlamışlar demekki hatalarını
  • ya arkadaşlar ben en son arabayıda açtım full herşeyi aldım ama arkadaşımın aynı araba 350 km yapıyo benimki zor 250 km yapıyo anlamadım ne bu ya.onda ama herşeyde carbonda açık.bende açık değil son adama geldim ama araba ya takacak bi şey kalmadı...nasıl hızlanır bu araba yaww.
  • oyun için teşekkürler
  • Arkadaşlar oyunda arabayı değiştirmediğimiz zaman oyunu bitiremiyor muşuz doğru mu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

ya arkadaşlar ben en son arabayıda açtım full herşeyi aldım ama arkadaşımın aynı araba 350 km yapıyo benimki zor 250 km yapıyo anlamadım ne bu ya.onda ama herşeyde carbonda açık.bende açık değil son adama geldim ama araba ya takacak bi şey kalmadı...nasıl hızlanır bu araba yaww.

pause menü de bir performance tuning kısmı var orda steering handling ride height aerodynamics turbo nitrous var onları arttır araban hızlanacaktır özellikle nitrous turbo ve steeringi en sona dayandırırsan 200 mil(320 km) kolay oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunatalay

Arkadaşlar oyunda arabayı değiştirmediğimiz zaman oyunu bitiremiyor muşuz doğru mu arkadaşlar?

ne alakası var ya?
  • sonunda acısıyla tatlısıyla bir oyun doha bitirmiş oldum... artık gına gelmisti blgisasyarın başına bi oturdum saar 3:21 anca bitti ama bitti.beyler bu oyunu yeni alan veya yeniden RAZOR u yenmek istiyen varsa save gamemi yolluya bilirim herşey açılmış durumda tek yapmanız gerken black listi açmak ve 2 basmak sonra o güzeller güzeli kız çıkıyor ve yarış başlıyor..
    baris_009@hotmail.com
    buda mailim istiyen olursa kaydetsin.
  • arkadaşlar mia'nın resimlerini hangi internet sitesinden bulabilirim bilen yok mu?
  • challencs serries bitiren varmı? hepsini gectikten sonra ne oluyo acaba. oynuyorum oynuyorum bitmiyo ya. bu carrier den daha zor gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.