Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
812.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baştaki videoda özel bir polis arabası var oyunda çıkıyormu acaba rastlayan oldumu

Bize Her Yer Trabzon
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

o polislerin seni tanıma seni yakalama sana ellerinde ne kadar araba varsa gönderme istegi
    polisleri çok kızdırınca işte böyle oluyor

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

1.000.000 ı geçenin elini öperim

oyunun son kısmında 2.750.000 mi ne yapmıştım
    zor bişey değil

• onu saymayalım son kısım sayılmazben bunu blacklist 6 da yaptım

banlayan kimi ve neyi banlıyor
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • arkadaşlar o oyunu ben fazla tutmadım yaaaa

Orjinalden alıntı: 11_O.KaaN

quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

bunu yapabilen var mı

önceki konulara bakarken dikkatimi çekti ben havada bitirdim,arabayla çarpışırken bitirdim ama foto çekmedim

bu muhtesem bir goruntu yalnz ;)

o yönden doğru nasıl yaptıysan araban ön kaldırmış

• need for speed most wanted da polisleri saçma yapmışlar çünkü x1 yaptığın zaman polisleri peşine takamıyorsun x5 oldumu peşinden atamıyorsun aslında bu saçma değil biraz garip olmuş

BursaSpor Fan
  • sonuçta oyun bu x1 x5 olayı belki azda olsa saçma olabilir fakat başka türlü oyun olmazki okadarda saçma değil yani ilk seviyede bir polisi atlatması kolay yani yavaş gidip seviyeyi arttırıyoruz
  • bende geçenbi oynadım bi oynadım 1 saat 18 dk kaçtım polisleren en sonudna görev bittide saklandım..bide golf 385 km yi geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLL -- 8 Ocak 2006 21:49:36 >
    cpu 20Cº system 20Cº Hdd 20Cº NF7-s v2,0 bios mod merlin d27 Twinmos 2*512mb BH-5 {2,5-3-3-3} 2,9V {Asus 9550 ge/td 250-200stock =oc=500/540} Jaguar B51 5+1 50w_sub_25W*5sat total 190w rms kartal wrc(1-60_2-100_3-140_4-180 stabil)
  • yaww siz bu 385 km nasıl yağıyorsunuz mili km çeviri yapğıpmı söylüorsuuz

BursaSpor Fan
  • evet mili km ye çevirip ayarlardan degiştiriyomya ama bendeki parçalarhep backroom dan alma.
    cpu 20Cº system 20Cº Hdd 20Cº NF7-s v2,0 bios mod merlin d27 Twinmos 2*512mb BH-5 {2,5-3-3-3} 2,9V {Asus 9550 ge/td 250-200stock =oc=500/540} Jaguar B51 5+1 50w_sub_25W*5sat total 190w rms kartal wrc(1-60_2-100_3-140_4-180 stabil)
  • kaç dakka olmuş hala kaçıyorum polislerden

yaww ben mili km ye çevir yerini bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 8 Ocak 2006 22:28:27 >

BursaSpor Fan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

x1 x2 ..... bunlar neye göre değişiyor daha yeni başladım oynamayada bilmiyorum

alt sağ kösede biliyorsun saten sen polisi kovaladıkça o ilerliyor böle turuncu bir çizgi o dolunca bir x artıyor o doluncada bir mavi ışık geliyor ekranın tamına ve x in 1 tane artıyor

Orjinalden alıntı: sprachen

kaç dakka olmuş hala kaçıyorum polislerden

yaww ben mili km ye çevir yerini bulamadım

ımmm az bile ben ondan daha çok polisi taktım peşime

• mili kilometreye nereden çevirebiliriz bulamadım

BursaSpor Fan
  • units diye bir bölüm var onu metric yap
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • directx 9.0c var zaten ama sorun ne anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 9 Ocak 2006 16:52:53 >

Orjinalden alıntı: imbus_civata

olayi bakin beyler gerizekali nerde cikti karsıma

Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.