Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
812.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu 5x olunca gelen beyaz kanatlı meleklerden nası kurtulabiliriz taktik verebilecek kimse varmı. ne yalan diyim 5x olduktan sonra oyunda bir anda 3 tane beyaz kanatlı melek beliriyor tam hızlanıp onların yanından gecerken ilerde gene 3 tane beliriyor bu şekilde aynı sahne yaklaşık arka arkaya 15 kez falan oldu tırstım otoyoldan dışarı cıkmaya hayır bide araclar masallah tank gibi heriflere 200 mille carpıyorum banamısın demiolar. ne bicim is anlamadım, yoldaki arabalar ayrı bi dert sate onlarıdan cektimi kimseden (hic bi rakibimden cekmedim yaw)

ilginc bi olay..... höööh dedim ben yani

Toolboth yarışı oynuyorum gişelerden gecerken araclara carpmamak icin de yoldan değil kenardan gidiyorum. gene bu şekilde giderken arkamda 3x bi polis arabası tam bana göre sol taraftan gişeye ilerlerken baktım bi arac geliyor bende biraz daha sola duvar tarafına yanaştım, hani kaza olmasın gerite polis kovalıyo diye. ne olsa beeğenirsiniz gişeden gecen aracın lastiği patladı heralde gişeden cıkar cıkmaz yol kenarına kafayı uzattı ve durdu, durmak ne kelime cakıldı ve tabi fizik kanunları geregi aramızdaki mesafenin kacmaya elverişli olmaması sebebiyle bende ona cakıldım allahtan nitrat mevcuttuda yırttım arkadakin den yoksa paket olmuştum.

• olum n2o bileşiğinin adı azot oksidül (not:ukalalık taslamıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 8 Ocak 2006 12:36:21 >
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...

• benzinli motorlarda kullanılan n2o nun kullanım sebebi nitrojen'in havadan cok daha hızlı bi şekilde benzinle reaxiyona girmesi ve tabiki daha fazla yanma ve güce sebep vermesidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: by_FEARLESS

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu 5x olunca gelen beyaz kanatlı meleklerden nası kurtulabiliriz taktik verebilecek kimse varmı. ne yalan diyim 5x olduktan sonra oyunda bir anda 3 tane beyaz kanatlı melek beliriyor tam hızlanıp onların yanından gecerken ilerde gene 3 tane beliriyor bu şekilde aynı sahne yaklaşık arka arkaya 15 kez falan oldu tırstım otoyoldan dışarı cıkmaya hayır bide araclar masallah tank gibi heriflere 200 mille carpıyorum banamısın demiolar. ne bicim is anlamadım, yoldaki arabalar ayrı bi dert sate onlarıdan cektimi kimseden (hic bi rakibimden cekmedim yaw)

ilginc bi olay..... höööh dedim ben yani

Toolboth yarışı oynuyorum gişelerden gecerken araclara carpmamak icin de yoldan değil kenardan gidiyorum. gene bu şekilde giderken arkamda 3x bi polis arabası tam bana göre sol taraftan gişeye ilerlerken baktım bi arac geliyor bende biraz daha sola duvar tarafına yanaştım, hani kaza olmasın gerite polis kovalıyo diye. ne olsa beeğenirsiniz gişeden gecen aracın lastiği patladı heralde gişeden cıkar cıkmaz yol kenarına kafayı uzattı ve durdu, durmak ne kelime cakıldı ve tabi fizik kanunları geregi aramızdaki mesafenin kacmaya elverişli olmaması sebebiyle bende ona cakıldım allahtan nitrat mevcuttuda yırttım arkadakin den yoksa paket olmuştum.

ben yukarda ac1klamas1yla beraber b1 program verd1m al onu uygula X6 olsa b1le b1 b.k olmuyo yakalayam1yolar sen1 ben1m pes1mde b1 ara 30 federal ward1..

• 57 federalle yakalanmadım bugune kadar ama artık bu gunden sonra biraz sorunlu olmaya başladı bu aynasızlar inlettiler beni yaf listede 5 olmak vala büyük kabahat kim bilir 1 olunca neler oluo
    Nese saolasın bab dediiini indirdim vala ucuo araba tutabilen beri gelsin bakem

• quote:

Orjinalden alıntı: by_FEARLESS

benzinli motorlarda kullanılan n2o nun kullanım sebebi nitrojen'in havadan cok daha hızlı bi şekilde benzinle reaxiyona girmesi ve tabiki daha fazla yanma ve güce sebep vermesidir.

ben sadece n2o nun anlamını yazdım
    Happy with what you have to be happy with, you have to be happy with what you have, to be happy with what you have, you have to be happy with what you have to be happy with what you have to be happy with...
  • ARKADAŞLAR BENIM BIR SORUM VAR SOL ALT KOSEDEKI HARITANIN USTUNDE BI X2 VAR ALEV VAR YANINDA TUM O YUVARLAK HARITAYI DOLASIO O NEDIR VE KULLANILIOSA NASIL KULLANILIR BILEN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reizena -- 8 Ocak 2006 12:57:35 >
    polisleri çok kızdırınca işte böyle oluyor

1.000.000 ı geçenin elini öperim
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm

• ss almadım ama 950000 civarı almıştım bir seferinde
  • burda gözükmüyor ama 9.5 dakika falan kovaladılar tabi aradaki cooldown lar hariç 1.000.000 i geçmesin ama 10 dakika üzerinde kovalanıp yakalanmasın onun da elini öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 8 Ocak 2006 14:54:12 >
    // .. Gürültü, patırtının ortasında sükunetle dolaş; sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma. Başka türlü davranmak açıkça gerekmedikçe herkesle dost olmaya çalış. Sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en iyi karşılık unutmak olsun. //
    Foruma Özel Ses Kayıtlarım《http://vocaroo.com/i/s0aSlzSJFvxX》 《http://vocaroo.com/i/s1XMC013IZSm
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

burda gözükmüyor ama 9.5 dakika falan kovaladılar tabi aradaki cooldown lar hariç 1.000.000 i geçmesin ama 10 dakika üzerinde kovalanıp yakalanmasın onun da elini öperim
    Bi bölümde 13 dakika yapmıştım sonra da stadyuma saklanmıştım kurtulmuştum.Tabi yine SS almadın çünkü bana çok normal geldi.Sizin sorununuz

• quote:

o polislerin seni tanıma seni yakalama sana ellerinde ne kadar araba varsa gönderme istegi
    polisleri çok kızdırınca işte böyle oluyor

1.000.000 ı geçenin elini öperim

helal sana ben daha %10 undayım oyunun 32.000 falan oluyor en fazla

• KAZA ANI NASIL AMA 159 HIZLA

BursaSpor Fan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

KAZA ANI NASIL AMA 159 HIZLA

aman dikkat araba geliyorrrrrr

işte gerçek hayattaki ölüm sebepleri allah herkesi korusun
  • araba geliyo olsa yine iyi TIR geliyor görmedim onu tam o sırada SS çekmeye uğraşıyordum kaza oldu

BursaSpor Fan
  • kamyonu biçmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

quote:

burda gözükmüyor ama 9.5 dakika falan kovaladılar tabi aradaki cooldown lar hariç 1.000.000 i geçmesin ama 10 dakika üzerinde kovalanıp yakalanmasın onun da elini öperim
    Bi bölümde 13 dakika yapmıştım sonra da stadyuma saklanmıştım kurtulmuştum.Tabi yine SS almadın çünkü bana çok normal geldi.Sizin sorununuz

/>

• beyler ciddimisinizz
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.