Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunun cd leri orjinal olanlar Türkiyede nerde satılıyor link verebilirmisiniz teşekkürler..
  • burası çok güzel biryer gelen giden polis aşağı uçuyo

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: [REgADu]

burası çok güzel biryer gelen giden polis aşağı uçuyo

ora nere yaa haritada ki yerinide koysana bakalım nasıl bi yermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

beyler oyunu tamamen bitirdim challende seriside dahil tüm yollar bitti yani fakat rap sheet kısmı neden %94

ilk resim bir hile yani ben buldum başka bu şekil geçen varmı bilmiyorum oyunun bug ı olabilir bilmiyorum 30 dakkalık inanılmaz bölümü anca bu şekil geçtim burayı bilirsiniz resimdeki yerde bekleyip zamanı doldurabilirsiniz

arkadasım o catıya ben de onceden cıkmıstım
    Son hızla gıdıodum bır den duvara kostum ve benı catıya cıkardı
    nası oldu bende bılmıom
    oyunun ılk baslarında olmustu

• arkadaşlar kariyer bölümünü % 100 olarak tamamladım.. challange seriese bi türlü giremiyorum.. nerden girecem ne yapmam gerekiyor görev nedir yardımcı olursanız sevinirim..
  • safe houseda esc ile çık zaten career mode un yanında challenge series diye çıkıyor.
  • arkadaşım oraya giriyorum onların üzerinde kilit işareti var.. sadece 2 tanesinin üstünde yok ?? ne yapmalıyım sence ??
  • Beyler blacklistte 5. adamdayım ama kafama takılan birşey var. ilk başlarda 14. 15. adamlarda yani oyunun başında elediğim adamların arabaları benim oluyordu ama şimdi çoğu olmuyor. en son elimde clk 500 var. elediğin adamın arabasını neye göre alıyorsun bilen var mı bu konuyu. Lütfen yardım edin yoksa oyunu golfle bitirmek zorunda kalacam galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Hutnu!

Beyler benim ciddi bir problemim var nfsmw ile ilgili... Simdi duzgun guzgun calısırken, bir anda grafikler kafayı yedi. Soyle ki: Oyuna giriyorum, mouse dahil hersey kare kare gozukuyor, menu yazıları yerine sacma sapan sekiller gozukuyor falan. Bunun sebebi ne olabilir? Sistemde Athlon XP 2500+, radeon 9700 ekran kartı var...

Demiştim ama ses soluk cıkmadı? Beyler bir fikriniz yok mu ya? Driveri update ettim, oyunu yeniden kurdum, virtual drive'ı falan da yeniden kurdum, olmuyor. Oyun menuleri bir aptal cıkıyor, Mouse kare gozukuyor, yazılar yerine sekiller gozukuyor falan.
  • Arkadaşlar bu Need for Speed Most Wanted oyununda "Drag" bölümü nasıl oynanır amaç nedir? lütfen yardım edin takıldım kaldım Blacklist de yükselemiyorum bu drag yüzünden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar bu Need for Speed Most Wanted oyununda "Drag" bölümü nasıl oynanır amaç nedir? lütfen yardım edin takıldım kaldım Blacklist de yükselemiyorum bu drag yüzünden...

dragta vites manuel kendin kontrol ediosun vitesi godterge cubugu yesil oldukca yukseltecen vitesi gec kalırda yuklersen motor gumluyo
  • arkadaslar su an msn acık olan ve directx sorununu bılen bırı varsa benı ekleyebılırmı acaba 10 saattır ugrasıyorum yaa:(

duff_19899@hotmail.com
  • yokmu kımse yardım edııın plssss
  • ya beyler ne kadar kacarsam kacım x en fazla 5 oluyo bende nedendirr 6 ya cıkmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Arkadaşlar bu Need for Speed Most Wanted oyununda "Drag" bölümü nasıl oynanır amaç nedir? lütfen yardım edin takıldım kaldım Blacklist de yükselemiyorum bu drag yüzünden...

dragta vites manuel kendin kontrol ediosun vitesi godterge cubugu yesil oldukca yukseltecen vitesi gec kalırda yuklersen motor gumluyo

ve shift tuşu ile vites attırılıuo

• quote:

Orjinalden alıntı: emreardic

Normaldede var Black Edition dada var oyunun en sonunda çıkıyo bu bmw m3 gtr bende black var oyunu bitirdim,şu razor varya razor işte onun arabası bmw m3 gtr işte sen onu yenersen bmw m3 senin olur razor u yenmen için tranier yükle çünkü çok zor razor!!!benden
    söylemesi...

razor!!! bebek oyuncağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayadeu -- 27 Ocak 2006 9:25:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caponeera

arkadaşım oraya giriyorum onların üzerinde kilit işareti var.. sadece 2 tanesinin üstünde yok ?? ne yapmalıyım sence ??

o 2 tanesini oynayabilirsin ama 1. den itibaren başlayacaksın sırasıyla 69 unuda bitireceksin çok zor ama imkansız değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 27 Ocak 2006 10:49:25 >

• BEN OYUNU ALALI DAHA BİR HAFTA OLDU %35 DEYİM
  • AMA BU OYUN GİBİSİNİ HİÇ GÖRMEDEİM HARİKA
    SIKILMADAN OYNUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

arkadaşlar oyunda büyük bi sorunum war. buyrun paylaşiim. bazı yerlere yazdıım aynısını kopyalıyorum. eger yardımcı olmak isteyen warsa. kivanc_mcgrady@hotmail.com msn adresinden de ulaşabilir bana. ulaşsında lütfen.

NFS: MW yüklerken ilk başta sorunsuz olarak yüklemeye başladı.sonra yüzde birdeyken falan elektrik gitti.sonra tekrar yüklemeye çalıştıgımda bana şöyle bi uyarı verdi.

burda verdigi siteden indirdim.yükleme yeri olarakda C de Windows da system32 olarak gosterdim we daha sonra tekrar yüklemeye calıstım oyunu ama yine aynı uyarı geldi. ve benim aklıma cd nin icinden yüklemek geldi. bu seferde onu yüklemeye çalışınca şöyle bi uyarı werdi.

http://img513.imageshack.us/img513/4171/dx1lc.jpg

nası yapabilecegim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sana tavsiyem hiç kasma bu hatanın çözümünü bende bulamadım yazmadığım yer kalmadı bu durumu yaşayan bir sürü kişi var yabancı forumlardada ama kimse çözüm bulamadı directx i kaldırmak yenilemek falanda işe yaramıyor zaten directx i tamamen sistemden kaldıramazsın tekrar yüklemek için çünkü birçok sistem dosyasına yerleşiyor ben tekrar format attım sorun çözüldü başka yolu kalmamıştı çünkü tek yolun formatı çakmak...

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.