Mayıs sonu veya Haziran başı gibi çıkacak olan yeni oyunumuzda şehirdeki polisleri çıldırtmaya ve nam salmaya çalışacağız ..:D
Artık polislerimiz biraz daha zorlu olacak. Kovalamaya başladıklarında bir seferde 15 araba peşimize düşebilecek. Bizim de polislerden kaçmak için upgrade edebileceğimiz yeteneklerimiz olacak. Ve mekanların da polisle olan takipte rolü olacak.
"Most Wanted" Bir ceza sistemi olacak ve polis takibinde en tehlikeli en janjanlı hareketleri yapanlar arananlar listesine girecek.
Bununla birlikte oyunda 8 yarış modu olacak.
Knockout Circuit Sprint Outrun Outrun best route Multiple point Speed trap Toll both
Ama merak etmeyin, söylenenlere göre modifiye edebileceğimiz arabalarla yarışacağız ;)
Not: Oyunun çıkacağı platformlar ise; Xbox 2, Xbox, PlayStation 2, GameCube, PC, PSP ile "Game Boy Advance veya Nintendo DS".
Oyun çok deli olacak gibi inş güzel olur....
kısaca hot pursuit 3 çıkacak ama neden ismini değiştirmişler???????
güzel bi şey olur işallah bide artık hasar modellemesi falan da olsun arabalar falan ne olucak acaba ferrari lerlemi yoksa undergorund tarzımı olucak arabalar önemli S2000 olsun bi kere
Sistem gereksinimleri ne?
Başlatmayın hasar modellemesinden, bıktırdınız artık, kim dağılmış arabayla 200 basmak ister, azcık kafanızı çalıştırın.
Undergroundun yerini alabilecek gibi gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: competitor
güzel bi şey olur işallah bide artık hasar modellemesi falan da olsun arabalar falan ne olucak acaba ferrari lerlemi yoksa undergorund tarzımı olucak arabalar önemli S2000 olsun bi kere
yaw kardeş iki gün sonra hasar modellemesine lanet okursun yapma etme 200-250 le giderken viraj alırken hiç mi etrafa çarpmıyorsun??
ÇIKSINDA BİR BAKALIM NFS UN. BİTTİKTEN SONRADEN SONRA ARABA YARIŞLARI BAYYA SIKMAYA BAŞLAMIŞTI.
BAKALAIM İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILAYABİLECEKMİ
İNŞALLAH GRAFİKLERİ GÜZEL OLUR
quote:
Orjinalden alıntı: leo
Başlatmayın hasar modellemesinden, bıktırdınız artık, kim dağılmış arabayla 200 basmak ister, azcık kafanızı çalıştırın.
Toca Race 2 oyna anlarsın
süper ya cıksada oynasak
mayıs veya haziranda cıkacagini zannetmiyorum
Güsel oyuna benziyor. Sağol
İYİ BİR OYUNMUŞ
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Orjinalden alıntı: leo
Toca Race 2 oyna anlarsın
boşuna kasmayın. hasar modellemesi olmaması da gerçekçi değil, o hızla duvara çarpan arabanın yola devam etmesi de gerçekçi değil... yani hasar modellemesi olması da olmaması da oyuna gerçekçilik katmayacak... siz oynanabilirliğine ve sürükleyiciliğe bakın.. bu tip bir oyunda gerçekçilik arayan varsa yanlış yapıyor derim ben...
nfsu serisinin bende ayrı bi yeri var. oyunu oynamasamda açıyorum canım sıkıldığı zaman o zamanki psikolojime göre ( amma teknik konuştum ha psikoloji) aracı modifiye ediyorum
120 ile arabayı duvara sürttürün sonra anlarsınız haasar modellemesi nfs nin konseptine ne kadar uygun bişey diye..
Bu arada underground ile hot pursuit olayını katıştırmaları iyi olmuş
fifa serisi gibi nfs seriside eriyor artık
yazıkkk çok yazıkk
umarım bu pyun birazcık realist olur
scrennshot filan yokmu? varsa ekleyinde görelim
screenshot a bakayım, olabilir, modifiyelerle polis kovalamacası hakkaten güzel olacak.