Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
1
Favori
59.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

3:24:88 e indim ne kadar uğraşsam daha altına inemiyorum benden bu kadar

biraz önce yarıştım ilk 4' girdim fakat 1. sıradaki 3:26:26 ile bi arkadaş vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

biraz önce yarıştım ilk 4' girdim fakat 1. sıradaki 3:26:26 ile bi arkadaş vardı

Benim dostum o,ama bende inemedim daha aşağısına çok oynadım ya,orjinal oyunu beklicem,vietnama savaşa gidiyom ben,2 hafta sonra dönerim nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

Benim dostum o,ama bende inemedim daha aşağısına çok oynadım ya,orjinal oyunu beklicem,vietnama savaşa gidiyom ben,2 hafta sonra dönerim nasipse

yahu nasıl yaptın ozamanı hangi kestirme yoldan sapıyosun

• gerçekten güzel bir oyun yapmıslar
  • güzel nick bulmuşun sabah sabah fena güldüm

bu arada evet oyun gerçekten sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Demoyu oynadım, pek sarmadı.

al benden de okadar test drive gelsin yeter
  • test drive ile bunu comper bile yapmam
  • Testdrive ın biyerleri yeseydi bu oyunla aynı anda çıkardı,TDU2 nin grafikleri hiç iç açıcı değildi,TDU1 den bir fark göremedim...gerekiyorsa geç çıksın ama adam gibi çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Kasım 2010; 9:37:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum okuyup üflüyom arabanın arkasından yola çıkmadan ya sırf kestirmeyle bitmiyor iş,
    virajları gerçekten kusursuz enaz hız kaybı ile dönmek ve hızı mümkün olduğunca yol boyunca sabit tutmak gerek,ben bile tekrar inemedim 3.26.26 ya,o arkadaş 3.24 nası yapmış onu çözmeye çalışıyorum şimdi,eklemiştim onu listeye ama kabul etmemiş daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Kasım 2010; 9:55:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum okuyup üflüyom arabanın arkasından yola çıkmadan ya sırf kestirmeyle bitmiyor iş,
    virajları gerçekten kusursuz enaz hız kaybı ile dönmek ve hızı mümkün olduğunca yol boyunca sabit tutmak gerek,ben bile tekrar inemedim 3.26.26 ya,o arkadaş 3.24 nası yapmış onu çözmeye çalışıyorum şimdi,eklemiştim onu listeye ama kabul etmemiş daha

3.26 tıda bile şumi gibi kullanman lazım ki, 3.24 ü düşünemiyorum bile

bu akşam birazdaha kasıcam bakalım bu arada sen bende eklimisin ?

• Evet dostum eklisin TURCA benimki.. bende bidaha açmam oyuna kadar diyordum ama dayanamadım oynuyom yine bu oyunun tüm keyfi online rekabet
  • eyvallah

bu demoda online beraber yarışa bilirmiyiz ?
  • quote:

eyvallah

sanmıyom.görmedim öyle bişe ama biraz kurcalamak lazım
  • demo ile değerlendircek olursam pek alınmaya değer gibi gelmedi,vampire lestat dediği gibi oyunun zevki ancak onlinedan çıkar
  • quote:

quote:

eyvallah

sanmıyom.görmedim öyle bişe ama biraz kurcalamak lazım

ben kaçtım akşam bakarız

• quote:

Orijinalden alıntı: matai

demo ile değerlendircek olursam pek alınmaya değer gibi gelmedi,vampire lestat dediği gibi oyunun zevki ancak onlinedan çıkar

bide tam sürümü görmek lazım,adamlar ser verdi sır vermedi,bi kaç video birde pek bi ipucu içermeyen bir demo,umarım bunu süpriz yapmak için yapmışlardır
  • quote:

quote:

alırım anahtarını mıstıkv,3.24.71

• bir demo bu kadarmı güzel olur tam sürümü düşünemiyorum dün polis bölümünde rakibi bir yolun dışına bir atışım var böylemi hasar yapılır yada bu hasar nasıl yapılır helal olsun oyun inanılmaz çıktığı gün almak şart benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bir demo bu kadarmı güzel olur tam sürümü düşünemiyorum dün polis bölümünde rakibi bir yolun dışına bir atışım var böylemi hasar yapılır yada bu hasar nasıl yapılır helal olsun oyun inanılmaz çıktığı gün almak şart benim için

ya o polis modu bela zaten,elini bir kez sürdünmü kalkamıyon başından,bende bi keresinde barikatta 3 ünü birden denk getirip tarumar ettim,bu oyun en kötü haliyle bile çıksa,sırf online keyfine uzun süre oynattırır,oyun resmen adamı strateji geliştirmeye zorluyor,buda ap ayrı bir tat katıyor oyuna,sırf yarış finish e ulaş şeklinde bir yarış diil
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.