Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
264.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

The Crew 2'de araç süremiyorsunuz, en azından bu oyunda araç sürülüyor.
    NFS heat araç sayısı çok az ,haritası forza gibi çok küçük ,crew2, 350 den fazla araç var, bunların 250 den fazlası araba geri kalanlar uçak,tekne falan.Daha birkaç gün önce crew2 güncelleme aldı,2020 model Ford shelby gt500 ve 2020 model koeingsegg jesko eklendi.Onun dışında Ferrari enzo gibi modellerde birkaç gün sonra eklenecek,crew2 sürekli güncel tutuluyor online hep dolu hep aktif.Ubisoft oyunun güncel arabalarla canlı tutulacağını soyluyor,buna karşın NFS oyunlari herzaman az arabalı,küçük haritalı ve online oyuncusu hızla azalan oyunlar olmuştur ve olmaya devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan855 kullanıcısına yanıt
    Ben buna bir şey demedim hocam, araba sürülemeyecek kadar iğrenç fizikleri var. NFS'de beğenilmeyen fizik bile bu oyunda yok. Ben mi beceremedim diye düşünüyordum ama Reddit'te de yaşayan çok insan var. Genel olarak fizik özürlü oyun. Bir yerden atlayınca anında yere yapışıyor araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 29 Mart 2020; 20:27:46 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum araç sürülmüyor onu geçtim yapay zekanın virajları bizden çok daha hızlı alması ile (daha doğrusu) yapay zeka ya ne kadar fark atmaya çalışsakta virajlarda yetişmeleri oyundan soğumak için haklı bir neden..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Ben buna bir şey demedim hocam, araba sürülemeyecek kadar iğrenç fizikleri var. NFS'de beğenilmeyen fizik bile bu oyunda yok. Ben mi beceremedim diye düşünüyordum ama Reddit'te de yaşayan çok insan var. Genel olarak fizik özürlü oyun. Bir yerden atlayınca anında yere yapışıyor araba.
    Ben NFS heat oynarken arabalara viraj aldiramiyorum mesela, illa el frenini çekmeye zorluyor oyun, ve polisleri hiç sevmiyorum.İlla her NFS oyununda veya yarış oyununda polis olmasına gerek yok,ben yarış yapmak istiyorum ve gezmek istiyorum polis istemiyorum ve drift yaparak viraj almak istemiyorum.Crew2 dediğin gibi araç fizikleri dinamikleri filan çok iyi değil, ama ben aracı el freni çekmeden döndurebiliyorum.Oyunda yapay zeka birkaç yama yedi evet dediğin doğru hep ensendeler,ama oyun seni yarışı kazanmani şart koşmuyor ilk 3 içinde ol yeter diyor.1. olsanda aynı para ve upgrade eşyası veriyor 3. Olsanda,tabi bu dediğim normal zorlukta geçerli.İlkkez bir yarış oyununu 250 saatten fazla oynadım ve oyunda gerçek paraya birkez bile ihtiyacım olmadı.Uzun lafın kısası crew2 çıktığı gibi kalmadı, çok fazla yama yedi ve bence oyun tam olarak oturdu.Son olarak yarış yapmak istemeyen sadece uzun yol yapmak isteyen bile alır oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 29 Mart 2020; 20:59:52 >

Sizi çok iyi anlıyorum. Araç sayısı ve açık dünya beklentiniz var , ancak nfs bunu karşılamaz. Nfs yi kendi içinde değerlendirmek lazım. Araç sayısı evet crew ve forzaya göre az ama her bir aracın dinamikleri ve motor sesleri farklı. Özgün hissettiriyor. 700 tane araç olup 100 tane birbirinin aynı tiz motor sesine sahip olan araçları olacağına, bazen böylesi daha iyi olabiliyor.

Viraj konusunda da hak veriyorum. İlk başta ben de tilt olmuştum. Ancak o kadar da kötü değil, alışmak gerekiyor. Bir püf noktası var, o da virajı dönerken iki kez gaz ya da frene basmak. (tuningte gas ya da brake ayarlamanıza göre değişir) Sakın el freniyle dönmeye kalkmayın. Aşırı yavaşlatıyor.
    Bırakın normal virajları, driftte bile kullanışlı değil. Gaz ya da frene çift tıklamak iş görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 29 Mart 2020; 22:41:57 >
  • Fifadan sıkılınca gene başbelası EA'in diğer bir oyununa sardık uzun zamandır nfs serisi oynamıyordum bunda ne olacak bakalım.

En son The Run'ı oynadım sonrası serileri beğenmemiştim incelemelere bakıp.
  • The Crew 2’yi yapan ekip, Eden Games çatısı altında iken Test Drive Unlimited 1-2 geliştirdi. TDU’daki fiziklere bak The Crew 2’deki fiziklere bak, arada dağlar kadar fark var. Nasıl bu kadar kötü fiziklere sahip oyun yapabilmişler hayret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

The Crew 2’yi yapan ekip, Eden Games çatısı altında iken Test Drive Unlimited 1-2 geliştirdi. TDU’daki fiziklere bak The Crew 2’deki fiziklere bak, arada dağlar kadar fark var. Nasıl bu kadar kötü fiziklere sahip oyun yapabilmişler hayret ediyorum.
    Ben test driver ekibinin forza horizon serisini yapan ekip olduğunu duymuştum.Ha bu arada test driver demişken,dünya ralli şampiyonası resmi oyunlarını geliştiren Kylotoon games test driver unlimited 3 üzerinde çalıştıklarını doğruladı.
    Buda bölümsonucanavarı haberi:https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Test_Drive_Unlimited_Oyunu_Gelistiriliyor-99767.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Sizi çok iyi anlıyorum. Araç sayısı ve açık dünya beklentiniz var , ancak nfs bunu karşılamaz. Nfs yi kendi içinde değerlendirmek lazım. Araç sayısı evet crew ve forzaya göre az ama her bir aracın dinamikleri ve motor sesleri farklı. Özgün hissettiriyor. 700 tane araç olup 100 tane birbirinin aynı tiz motor sesine sahip olan araçları olacağına, bazen böylesi daha iyi olabiliyor.

Viraj konusunda da hak veriyorum. İlk başta ben de tilt olmuştum. Ancak o kadar da kötü değil, alışmak gerekiyor. Bir püf noktası var, o da virajı dönerken iki kez gaz ya da frene basmak. (tuningte gas ya da brake ayarlamanıza göre değişir) Sakın el freniyle dönmeye kalkmayın. Aşırı yavaşlatıyor.
    Bırakın normal virajları, driftte bile kullanışlı değil. Gaz ya da frene çift tıklamak iş görecektir.
    2010 yılında çıkan hot pursuit oynadıysan bilirsin orda viraj almak çok keyifliydi tek tuşla araç hız kesmeden viraj aliyordu,hatta virajlarda biraz gaz kesince araç otomatik drift filan yapıyordu.Hot pursuitten 9 yıl sonra ilkkez NFS oyunu beni heyecanlandırdı ama bu heyecan çok kısa sürdü.Unutmadan arada NFS the run çıkmıştı,onuda geçen ay oyunsuz dönemde 30 FPS kilidini kaldırıp bitirdim, mükemmel olmasa da tatmin olarak oyunu sildim.

Test Drive Unlimited oyununda çalışmış olanlarda var Playground Games’te fakat çoğunlukla Project Gotham Racing’i geliştiren eski Bizarre Creations çalışanları var.

Siz oyunun dinamiğini anlamamışsınız bence hocam. Her aracın bi tarzı var kimisi off road a yatkon kimi asfalt ta sürülmeye kimi drifte yatkın, her aracı alıp 200 le drift yapamazsınız bu oyunda, sürüş tarzınıza göre araba alıp parçaları ona göre takmanız gerekiyor. Mesela drift süspansiyonu takınca arabanın leveli asfalt süspansiyonuna göre daha düşük kalıyor ama daha kolay drift yapıyorsunuz. Her parçayı asfalta göre takarsanız araba çok iyi yol tuttuğundan drift yapamıyorsunuz. Bu konuda oyun çok iyi olmuş bence.

• NFS Heat PlayStation satış rakamı açıklandı: 3,200,000
    Heat 1 ay içinde yeni 350,000 oyuncu kazandı.

Heat, 2015`in gölgesinde kaldı. 2015, 12,200,000 ile lider konumda.
    2015`i 9,300,000 ile NFS MW 2012 takip ediyor.

Heat`in toplam satış rakamı 10,000,000`u aştı. (Ne kadarı Xbox, ne kadarı PC bilinmiyor.)
    Bence 2015 bu neslin en iyi NFS oyunudur! ea hiç Payback ve Heat’i çıkarmayıp full 2015 updateleseymjş şu an bir NFS oyununda daha keyifli vakitler geçiriyorduk. Gerçi bu kadar satmış bir oyunu EA’in yerinde olsam heat’den sonra tekrar güncellemeye başlardım...

• nct96 kullanıcısına yanıt
    2015 her ne kadar efsane bir oyun olsada eksiklikleride göze çarpıyordu. Heat bence bu neslin en iyi NFS oyunu, speedlist dışında eksik bir yanı yok bana göre.

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Evet heat güzel ama onun yerine geçen 4-5 sene boyunca 2015 güncelleseydiler bence ortaya daha iyi bir NFS çıkardı...

• Bende arabanın kaplamaları bir kayboluyor bir geri geliyor, böyle bir sıkıntı yaşayan varmı acaba?

Birde online oynamanın esprisi nedir? Online giriyorum aynı solo gibi ne gibi fark var acaba?

• Oyunda oluşan piksellenme sorunun çözüleceği açıklandı. Criterion`a gelen elektronik postada bir kullanıcı bu filtreleri kaldırdığını, oyunun daha güzel bir görüntüye sahip olduğunu ve kartonlaşmaktan çıktığını yazdı.

Electronic Arts, filtreleri kaldırmak için oyuna ayar ekleneceğini, filtreleri ekleyen kişinin de cezasız kalmayacağını açıkladı.

*Bunu bir sabotaj olarak görüyorlar(mış).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 1 Nisan 2020; 0:2:43 >
    Örnek bir görsel var mı acaba?

• Az önce oynamaya başladım ama gerçekten oyunun grafikleri içler acısı arabanın farları piksel piksel. Kaldırıma çıktığımda arabanın jantları yere değiyor lastik yok. Ara sahnelerin kalitesi berbat NFS 2015 deki ara sahneler efsaneydi.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.