Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.800
Cevap
18
Favori
266.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Aslında aynı sorun o eski oyunlarda da vardı "rivals ve 2015" fakat üstü bi şekilde kapatıldığından farketmiyorduk, ancak işin içinden payback ve heat'de çıkamadıkları için gözümüze batmaya başladı. Umarım Criterion seriyi daha iyi yerlere getirir Forza çok çok daha iyi olsa bile ben NFS eski tadını yakaladığı takdirde başarı sağlayacak ve eski popüleritesine ulaşacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Şimdi yeni güncellemeler gelmeyecekmi oyuna
    Burnout paradise oynadığım en iyi araba yarışı oyunudu fakat benim için yeri ayrı olan oyunlar hariç tabiki(mitdown madness carmageddon nfs hp 2 u2 mw rollcage gibi).Umarım güzel bir oyun yaparlar en efsane ve en köklü seriyi tekrardan küllerinden doğar.Heat her ne kadar son oyunlara göre iyi olsada eksiklik vardı bitmemiş gibiydi.
  • efos3332 E kullanıcısına yanıt
    Yine de gelecek, Max açıkladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda ilerledikçe oyunu çok beğenmeye başladım. Ferrari, Porsche kullanmak keyfi artırdı. Modifiye pek çeşitli olmasa da güzel. Yarışlar arcade tadı veriyor. Yaptığım ayar ile de kontrollerdeki tuhaflığı da aştım zaten. Pro'da grafikler gayet iyi. Tek nefret ettiğim aşırı agresif ve aşırı hızlı polisler. Şu an arcade yarış oyunları kategorisinde elimizdeki en iyi oyun budur bence.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Fatih bir ara sen eski bir ea Blackbox çalışanının ghost’tu ziyaret ettiği ile ilgili bir yazı yazmıştın hatta adam kendi fikirlerini söylemişti Japonya’da geçen yeni bir nfs yapmak isterim diye...
    O yorumu alıntılama yada abimizin ismini verme şansın var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,arkadaslar bu polisler neden bizi cinayet veya terör suçlusu gibi ölümüne kovalayip bir yerlerimizde kan aliyor.Gunduz kazandığım bütün parayı bu polisler el koyuyor,benim araca arkadan bir cakiyorlar o hasar barı denen lanet şey yarı yariya iniyor.Ulan son yillarda NFS oyunlarindan beklenmeyecek kadar çok büyük değil ama işlevsel bir harita inşa etmişler,ama bu polisler işi bozmus.Benim tavsiyem ya para cezasını kaldirsinlar yada arabanın hasar barını kaldirsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan855

    Herkese merhaba,arkadaslar bu polisler neden bizi cinayet veya terör suçlusu gibi ölümüne kovalayip bir yerlerimizde kan aliyor.Gunduz kazandığım bütün parayı bu polisler el koyuyor,benim araca arkadan bir cakiyorlar o hasar barı denen lanet şey yarı yariya iniyor.Ulan son yillarda NFS oyunlarindan beklenmeyecek kadar çok büyük değil ama işlevsel bir harita inşa etmişler,ama bu polisler işi bozmus.Benim tavsiyem ya para cezasını kaldirsinlar yada arabanın hasar barını kaldirsinlar.
    Arabanın bu kadar hızlı perte çıkması çok gıcık bir şey. Bazı parçalar var, heat seviyesini 5'e çıkartacaksın, o şekilde bir yarışa daha gireceksin ve yarışı tamamlayacaksın da alacaksın. Aracın o kadar dayanması mümkün değil. O parçaları başka türlü alma yöntemi de yok. Polisler nerf'lenmeli.




  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorum da , alınır mı sizce ? online ortamı nasıl ? Benim için online önemli. Normal edition mı yoksa deluxe edition mu alınmalı? şuanda normal edition fiyatı 225 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-970BD1B2C -- 26 Şubat 2020; 17:43:46 >
  • Online boş. Speedlist güncellemesi gelince canlanır ancak hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Senin için bakayım tekrar, bulursam PM'den gönderirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Pardon bu ps4 konusuymuş. Ben pc için sormuştum hocam :)
  • Her platformda öyle hocam, en boş platform PC şu an. Güncelleme gelene kadar da dolmaz online.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    tamamdır şimdilik almaktan vazgeçtim hocam speedlist gelince düşünürüm, hem fiyat daha da azalır belki :)
  • Dayanamayıp aldım oyunu :) sanırım güncelleme gelcekmiş 3 martta ama yine speedlist ve drag yarışı yok :)

    çeviri yaparsanız da sevinirim :)




  • Forum uyan yeni güncelleme var!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UTH düştü fakat üstü kapalı bilgi verilmiş, keza update verilmeden önce geniş patch note yayınlayacaklarını da belirttiler. Onu bekliyoruz şimdilik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ps4'te joystick kombinasyonunu nasıl değiştirebiliriz bilen var mı. r2 tuşuyla gaz vermeyim mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.