Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
1
Favori
261.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

quote:

1 . vites 2. vites 3. 4. 5. 6. geri vites (reverse) ve boş vites (neutral)
    clutch=debriyaj

otomotik vites değilde normal yani manual vites kullandığımız zmn aynı gerçek hayatta olduğu gibi mi vites değiştiriyoruz? yani debriyaj tuşuna basılı tutarakmı vites değiştiriyoruz?

evet

ama debriyaja basmadanda vites geçiyor manuelde
    oyun arcade olduğu için anca o kdr oluyor

clutch yani debriyaja basmadan vites geçmeyen tek oyun NETKAR PRO'dur aklınızda bulunsun

Life For Speed de aynı şekilde Full manuel yapınca debriyaj kullanman gerekiyor

• yaw ben bu oyunda %35 lere geldim hala bi drag yarışı göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

quote:

1 . vites 2. vites 3. 4. 5. 6. geri vites (reverse) ve boş vites (neutral)
    clutch=debriyaj

otomotik vites değilde normal yani manual vites kullandığımız zmn aynı gerçek hayatta olduğu gibi mi vites değiştiriyoruz? yani debriyaj tuşuna basılı tutarakmı vites değiştiriyoruz?

evet

ama debriyaja basmadanda vites geçiyor manuelde
    oyun arcade olduğu için anca o kdr oluyor

clutch yani debriyaja basmadan vites geçmeyen tek oyun NETKAR PRO'dur aklınızda bulunsun

Life For Speed de aynı şekilde Full manuel yapınca debriyaj kullanman gerekiyor

hmm doğrudur lfs ilk çıktığı zaman oynamıştım 4-5 sene olmuştur o zaman yoktu öyle kalmış aklımda :)

netkar pro'da debriyajsız sürme gibi bir seçenek yok farkı ordan geliyor :)

• arkadaşlar bundan önceki tüm sayfaları okudum...
    herkes başından beri bir fps tartışması ss yarışı drift rekoru ve bunun gibi muhabbetler peşinde....
    saygı duyuyorum tabiiki ama birkaç arkadaşım sormuş ve aynı problemden bende şikayetçiyim

x1300 kartım p4 3.6 işlemcim ve 2gb ram im var sürücülerim güncel fakat oyunu sorunsuz yüklememe rağmen oyuna girmeye çalıştğımda makina kendine reset atıyor....sorunla ilgili çözüm önerilerinizi bekliyorum....
    saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

arkadaşlar bundan önceki tüm sayfaları okudum...
    herkes başından beri bir fps tartışması ss yarışı drift rekoru ve bunun gibi muhabbetler peşinde....
    saygı duyuyorum tabiiki ama birkaç arkadaşım sormuş ve aynı problemden bende şikayetçiyim

x1300 kartım p4 3.6 işlemcim ve 2gb ram im var sürücülerim güncel fakat oyunu sorunsuz yüklememe rağmen oyuna girmeye çalıştğımda makina kendine reset atıyor....sorunla ilgili çözüm önerilerinizi bekliyorum....
    saygılar...

directx 9.0c eylül updatei yüklü mü formaliteden soruyorum
    ikincisi kartda overclock var mı?
    firewall yüklümü kaspersky mesela restart atabilir
    bunun dışında carbon safemode.exe var ordan hiç denedin mi?

• quote:

quote:

saygılar...

directx 9.0c eylül updatei yüklü mü formaliteden soruyorum
    ikincisi kartda overclock var mı?
    firewall yüklümü kaspersky mesela restart atabilir
    bunun dışında carbon safemode.exe var ordan hiç denedin mi?

9.0c yüklü,kartımda overclock yok, firewall olarak da avg antivirüs var, safe modda da aynı sonucu görüyorum...
    lgilendiğin için çok teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 8 Kasım 2006; 22:32:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: combata

yaw ben bu oyunda %35 lere geldim hala bi drag yarışı göremedim

drag yok cünkü oyunda.
  • ayn sorun bendede vardı ekran kartı sürücümü güncelledim düzeldi,sende dene.
    quote:

saygılar...
  • Su free run olayının sadece carier de olması cok kötü yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

drag yok cünkü oyunda.

hadi canım harbiden bu oyunu çok dandik yapmışlar .Hala millet iyi oyun diyor ya helal olsun valla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

drag yok cünkü oyunda.

hadi canım harbiden bu oyunu çok dandik yapmışlar .Hala millet iyi oyun diyor ya helal olsun valla

Cok iyi değil ama oynanmicak kadar köyüde değil

• bi drag yok diye kötü oyun dicek halimzde yok
  • Yarısınıa geldim sayılır. Bence oyun MW den daha kötü. Neyseki fazla ümitli deildim hayl kırıklığı yaşamadım.
  • Ya arkadaşlar şu geriye bakmaya yarayan "L" tuşunu nasıl değiştiricez.Yok mu bilen ?

Oyunun dosyalarında oynama yapsak olmazmı acaba.Oyun içinden olmuyor çünkü sanırım.
  • Beyler bütün yazıları okuyamadım kusuruma bakmayın

Audi Le Mans Quattro (Oyunu açtığınızda karşınıza çıkan kırmızı araç)

Aracı oyunda varmı? Oyunu bitirdim fakat hala araç ortalıkta yok? Süremedim gitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 9 Kasım 2006; 3:13:03 >
  • oyunun %40 ını bitirdim ama içimde hiç ''acaba şimdi ne olacak sırada hangi araba'' var gibi heyecanlar yok hatta oynamak istemıyorum artık. Bugun oyununu almamım 2. gunu ama ben sıkıldım inanamıyorum yaw. Artık nfs den farklı bi oyun gelsin yeter yawwwww. Nfs underg 1,2 tamam yeni bir bakış acısıydı.mostwnted,carbon bu serinin hepsini sıkılmadan oynayana helal valla
  • evet sağolsun yurt dışından arkadaş oyunu pazar gönderdi ama dün bitti

oyunda özellikle drift çok hoşuma gitti herkezin alıp oynamasını tavsiye ederim

NFS SERİES

• Allah belasını versın ya Bıturlu Bu Oyunun Full versıyonunu oynamak Kısmek olmadı Tam 43 partlık cekıyodum 39 a geldım nalet rapıd partları sılmıs Hadı tekrar ındırım dedım Bı Sıte BUldum bekleme yok bıse yok 43 part 2 ser 2 ser eklıyodum 14 e geldım 14 uncu partta sorun cıktı allah belasını versın boyle ısın

• quote:

Orjinalden alıntı: The_JoKeR

Allah belasını versın ya Bıturlu Bu Oyunun Full versıyonunu oynamak Kısmek olmadı Tam 43 partlık cekıyodum 39 a geldım nalet rapıd partları sılmıs Hadı tekrar ındırım dedım Bı Sıte BUldum bekleme yok bıse yok 43 part 2 ser 2 ser eklıyodum 14 e geldım 14 uncu partta sorun cıktı allah belasını versın boyle ısın

hocam ne işin olur rapidle yav..ver tor*renti..al son hız....yardımcı olurum..

• millet oyunu bitirdi walla ben daha kuramadım. Arkadaslar oyunu kurarken söle bi hata verio
    "installation cannot continue because this game requires DirectX 0 or higher to be installed on your system"
    sonra directx i guncelliyim dedim o zmn da böle bi hata verdi
    "an internal system error occured. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your windows folder to determine problem"
    napcam ben
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.