ya benden devamlı ileri gidio ya duramıorum takılı kalıo gazda.yani basmasam bile coşuo gidio araba kendi kafasına göre.neden olabilir acaba klavyede mi bi sorun war yoksa oyunda mı??
Yapışkan tuslar acilmis olmasın sakin!!
Oyun bir anda hızlamaya başladı.Durduk yere hızlanıp yavaşlıyor.Kasılıyor.İlk oynadığımda böyle bir sorun olmuyordu.İkinci defada kasılma/hızlanma sorunu çıktı.1024*768 çözünürlükte full ayarlarda oynuyorum.
Bu drift puanlari gercek mi nerde yapiyonuz Career de mi. Edit:Driftler Cok zOR
carıer bıttı bnm kendıme my cars da bıe evo yaptım hersey full cok guzel ayarladır oversteer fln acceleratıon yuksek tuttum quıck race te uzun bır pıst war orda yapıyorum arka arkaya vırajları cok cunku carpan 10 oluuyor
Buda benim alet ama şimdilik
Arkadaşlar baktım baktım hiç drag göremedim carbon da drag ı kaldırmışlar mı ? Oysa ne hayaller kurmuştum %100 yapınca arabamı modifiye edip 400 yapcam die
Drag yok
ya o karbüratörü nası çıakrdın dışarıya bende off hepsi o dalgaların...career'de %50'de
ZONDA yok ya
daha fazla basmıyor veyron olsaydı keşke :)
quote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
ekran akrtın daha yeni ısınmış oyuna desene
de sorun nedir çözemedim
çünkü kasılmanın olduğu yerler genelde ağaçlı kısımlar oluyor yani antialiasingin daha çok devreye girmesi gereken tırtıklı yerler ;) bendede aynı olay oluyor normalde 30-40ta oynuyorum oralarda 10-15e düşüyor
neden herkes arabasının resmini koyuyor hala anlamadım hadi baştan oynayamayanlar oyunu görsün tanısın diye ssler yayınlanır, rekor mevzusu fln olur tamam o zaman da yayınlanır ama boş boş "bu benim araba, bu da benim külüstür, bu gitt" gibi yayınlanan resimler ne amaçla konulur sonuçta aynı oyun bizde de var, aynı arabayı biz de yapabiliriz değil mi
Komik gelcek ama ben oyunun %80 deyim araba değiştirmek istiyorum yani yeni bi araba almak istiyorum nereden yapıyoruz bunu?
quote:
Orjinalden alıntı: arızalı
Komik gelcek ama ben oyunun %80 deyim araba değiştirmek istiyorum yani yeni bi araba almak istiyorum nereden yapıyoruz bunu?
haritada ev gibi yerlerden bazıları safe house bazıları car lot car lota git :D
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
quote:
Orjinalden alıntı: arızalı
haritada ev gibi yerlerden bazıları safe house bazıları car lot car lota git :D
Problem orda bende car lot cıkmıyor ilk basta camaro ile başladım daha sonra bölge yarışlarında st21 in arabasını aldım diğerlerini göremedim dodge changerle yardırıyorum
Bu drift puanlari gercek mi nerde yapiyonuz Career de mi. Edit:Driftler Cok zOR
Helal olsun DUNYA REKORU HERHALDE YUHH
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL
IMMPREZZAAA
DAİRO yu kanyonda ilk turda geçtim subaru impreza ile performance da herşey proda sadece (racing de değil)
Bu arada arabayı beğendinizmi ben tatlı oldu yaa bence
beyler bende blur özelligi kapalı ya açılmıo bi kaç arkadaşta daha aynı problem duydum bu sizdeemi aynı niye açılmıo yoksa oyun geçincemi açılcak o özellik bi bilginiz varmı
quote:
Orjinalden alıntı: splash17
beyler bende blur özelligi kapalı ya açılmıo bi kaç arkadaşta daha aynı problem duydum bu sizdeemi aynı niye açılmıo yoksa oyun geçincemi açılcak o özellik bi bilginiz varmı
ekran kartında sm3 destegı yok o yuzden acıılmıyor