çok güzel bi oyun bence ama şu arabalarda bi hasar alsa daha güzel olucak kirlense hasar alsa fln
yahu STREAML5RA.BUN dosya hatasıyla ilgili bir çözümü olan var mı.. tamam orjinalini almak lazım ancak durumumuz kurtarmıyor arkadaşlar.. lütfen birileri yardımcı olsun.. iki saattir bulmaya çalışıyorum öldüm burda.. Yardım edin lütfen..
yaff arkadaslar cahilligimi bagıslayında cd isteyince ne yapıyorduk komple kurdum ama şimdi cd yi koy diyo yardım pls
yaa beyler %65 lere geldim ama hala çıkan arabaları alamıyorum 3 araba ver onlarla takılıyorum oyunları geçince altta kilidi açılan arabalar yazıyo nasıl alcaz bu arabaları biri söölesin nolur psikopat arabalar geldi bende halaa porshe var
Eve Gidince deneyeceğim... Umarım işe yarar dostum... İlgin için teşekkürler...
Sonuçtan haberdar edeceğim seni...
ya bu NFSC.exe hatasını cözen varmı allah askına yaff yukarda adamlar bile dil dökmüş kimseden gık cıkmıyooo
v1.3 nasıl yüklücez?
abi sende hilesi var mı? darius u bi türlü geçemedim
arkadaşlar carbonda careeri bitirdim challenge series %91 oldu ama hala oyunda sag allttaki hız göstergesini
mph den km ye çeviremedm nereden çevriliyor acaba.
bide most wantedda yaptıgımız yarışları tekrar yapınca yine aynı parayı weriodu carbonda ise tekrar yapınca sadece 500 $ verio para kazanmanın yolu yokmu acaba.baska arabalarda almak istiorumda..
bu iki soruma cevap werirseniz çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: f_ck
arkadaşlar carbonda careeri bitirdim challenge series %91 oldu ama hala oyunda sag allttaki hız göstergesini
mph den km ye çeviremedm nereden çevriliyor acaba.
bide most wantedda yaptıgımız yarışları tekrar yapınca yine aynı parayı weriodu carbonda ise tekrar yapınca sadece 500 $ verio para kazanmanın yolu yokmu acaba.baska arabalarda almak istiorumda..
bu iki soruma cevap werirseniz çok sevinirim
MPH'yi KM/H yapmak için Options'ta Gameplay'e gir, Units ayarını Metric olarak değiştir.
Kariyerde para kazanmak için kullanmadığın araba varsa satabilirsin. Normal yolla başka türlü olmaz. Ancak forumda verilen save editor programını kullanarak istediğin kadar para elde edebilirsin.
v1.3 nasıl yapıcaz arkadaşlar bi yardım eli uzatın...
Link gerçekten işe yaradı eksik olan dll dosyaları tamamlandı...
Teşekkür Ederim...
Arkadaşlar önceden takır takır ( Arada NFSC.exe hatası alıyordum ) oynadığım oyunu şimdi açamaz oldum , EA Games amblemi geliyor ve PC tak restart atıyor..
Ekran Kartım Palit GeForce Fx5500 256 MB..
Yardım ederseniz sevinirim..
CORE 2DUO 6400/ANAKART ASUS P5B /1024MBRAM/ ASUS 512MB EAX1600 PRO TD /SEGATE 400GB HDD ben bu bilgisayarla Need for Speed Most Wanted oynarken arabanın yarısı gözüküyo yarısı gözükmüyor sizce ekran kartı yetersizmi kalıyodur yoksa herhangi bir ayarmı gerekiyor 2. sorum bu bilgisayar Need For Speed Carbon oynatırmı????
2.soru oynatır tabi 1. soru ss at nasıl yarısı gözüküyor yarısı yok vay garibim ea ye postalayın bu topici ibret olsun diye oyun çıkmadan 40 sayfa geldi çıkınca 2 sayfa tam bir FİYASKO!