Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bana göre bu oyundaki soundtrack'lerde süper olmuş.Bu şarkıları internetten indirmenize gerek yok.Aşağıdaki adımları takip edin :

Önce alttaki linkten "Music Extractor" programını indirin.

http://www.nfsplanet.com/nfsc_files.php?lang=eng

Program Winrar'lı olarak inecek.Winrar içindeki dosyaları C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA klasörüne çıkartın (extract edin).

Daha sonra dosyaları çıkarttığınız klasördeki "Convert" dosyasını çalıştırın.Hepsi bu kadar.Yaklaşık 10-20 dk. sonra 30 şarkıda aynı klasöre çıkacak mp 3 olarak.Üstelik 192 kpbs kalitesinde.

Not:Bu işlemden önce harddiskinizde 2 gb yer olmasına dikkat edin.İşlem bittiğinde şarkılar sadece 120 mb yer kaplıyor ama merak etmeyin.

• Karpuz yüklü kamyonla biraz sürat yaptım...

• Oyun çabuk bitti. Most Wanted kadar güzel olmasada idare eder
  • Aynı şekilde bilgisayarım oyunu hiç açmıyor.. Bu sorunu düzeltebiliyor muyuz? Makinem Centrino 1,73 128 Intel VGA 1 GB ram

Edit: Arkadaşın makinesinde oyunu bitirdim.. Camaro>Rx7>ClioV6>Impreza ile.. Çok kolaydı..

quote:

Orjinalden alıntı: a_musmul

cıldıracam ya bu sorunla karşılaşan yokmu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 23 Kasım 2006; 2:44:58 >
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var.

Bende Nitro , Turbo vs. gibi parçalar açıldı.Ancak bu parçaları RX-8'e takabiliyorum ama Mitsubishi Eclipse GT'ye takamıyorum.Yeni parçaları Eclipse ile açtırdım ama ona takamıyorum RX-8'e takabiliyorum.

Neden açılan parçalar yeni aldığım arabaya takılmıyorda eski aldığım arabaya takılıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Yamayı kurmak için yamaya tıklıyorum ve msdos ekranı açılıyor fakat biraz zaman geçtikten sonra hiç bir dosya yüklemeden ekran kapanıyor.Halen versiyon 1.2.Orjinal exe ile yüklüyorum bu arada sorun başka yani.Acaba bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

aynen ben
  • Yeni arabanın katagorisi farklı olduğu için ona uygun parçalarıda açmak gerekiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var.

Bende Nitro , Turbo vs. gibi parçalar açıldı.Ancak bu parçaları RX-8'e takabiliyorum ama Mitsubishi Eclipse GT'ye takamıyorum.Yeni parçaları Eclipse ile açtırdım ama ona takamıyorum RX-8'e takabiliyorum.

Neden açılan parçalar yeni aldığım arabaya takılmıyorda eski aldığım arabaya takılıyor ?
  • quote:

Oyundaki Şarkıları İsteyenler Baksın

Arkadaşlar bana göre bu oyundaki soundtrack'lerde süper olmuş.Bu şarkıları internetten indirmenize gerek yok.Aşağıdaki adımları takip edin :

Önce alttaki linkten "Music Extractor" programını indirin.

http://www.nfsplanet.com/nfsc_files.php?lang=eng

Program Winrar'lı olarak inecek.Winrar içindeki dosyaları C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA klasörüne çıkartın (extract edin).

Daha sonra dosyaları çıkarttığınız klasördeki "Convert" dosyasını çalıştırın.Hepsi bu kadar.Yaklaşık 10-20 dk. sonra 30 şarkıda aynı klasöre çıkacak mp 3 olarak.Üstelik 192 kpbs kalitesinde.

Not:Bu işlemden önce harddiskinizde 2 gb yer olmasına dikkat edin.İşlem bittiğinde şarkılar sadece 120 mb yer kaplıyor ama merak etmeyin.

link için çok sağol ben oyundaki müzikleri pek beğenmesemde kazandığımız yarışlardan sonra çalan bir müzik var hafif underground onu arıyordum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

selam arkadaşlar p4 2.6 işlemci,2x512 ddr400 cl 2.5 ram,ati radeon x1600 pro ekran kartı bu sistemde oyunu 1024 high detail de oynamam mümkünmüdür?

Çok akıcı olmasada takılma olmadan oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

Yeni arabanın katagorisi farklı olduğu için ona uygun parçalarıda açmak gerekiyor.

Alla Alla.

RX-8 ile Eclipse GT tuner kategorisinde sanıyordum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 23 Kasım 2006; 11:48:14 >
  • Ben dün gece baya oynadım, normal de oyundan attığı yerler de filan 1.3 yamasını yükledikten sonra hiç oyundan atma sorunuyla karşılaşmadım. Eskiden araç değiştirme ekranında bile oyundan atabiliyordu. Dün gece ilk defa aralıksız saatlerce oynayabildim.
  • Arkadaşlar 1.3 yamasını yüklemem için oyunu silip tekrar kurmam gerekiyor mu ?

Malum .exe bazı işlemlerden geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Karpuz yüklü kamyonla biraz sürat yaptım...

Bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_10248407/mpage_4//tm.htm#10566060
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

Yeni arabanın katagorisi farklı olduğu için ona uygun parçalarıda açmak gerekiyor.

Alla Alla.

RX-8 ile Eclipse GT tuner kategorisinde sanıyordum ben.

TIER kavramı var bir de. TIER 1 için performans parçaları açık ve TIER 2 için performans parçaları kapalı olduğu zaman TIER 1'de olan Mazda RX-8 için performans parçaları açık iken, TIER 2'de olan Mitsubishi Eclipse GT için performans parçaları kapalı oluyor. Anlatabildim mi?

• Arkadaşlar oyun kitlendiği için bi yerde takıldım kaldım,3-4 yarışın ortasında oyundan atıyor.Onları geçemiyince de devam edemiyorum.
    Sevabına birinize save dosyasını göndersemde bu 3-4 yarışı bitirip bana geri gönderse çok makbule geçecek.
    İlgilecek arkadaşlar özelden mail adreslerini yazarlarsa save dosyasını gönderirim.
    Not:Elimde %70-%90 bitmiş save ler var ama kendi oyunumu bitirmek daha eğlenceli olacak.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Oyunu daha yeni kurdum, yapılması gerekli işlemi yaptım ama kısayoluna tıklayınca bigsyr restart atıyor...

Ayrıca bazı bölümlerde masaüstüne atıyormuş oyun ve bunun için de yama varmış...

Mutlaka bu konu içindedir ama aramada çıkmıyor ve bu konu da 38 sayfa...

Sevabına bu sorunları gidermem için yapmam gerekenlerin yazılı olduğu sayfaları, ya da sayfa numaralarını bilen varsa, sevap kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Oyunu daha yeni kurdum, yapılması gerekli işlemi yaptım ama kısayoluna tıklayınca bigsyr restart atıyor...
    Ekran kartın ATİ mi? Sürücü güncellemesiyle bu reset atma sorunu aşılabiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Oyunu daha yeni kurdum, yapılması gerekli işlemi yaptım ama kısayoluna tıklayınca bigsyr restart atıyor...
    Ekran kartın ATİ mi? Sürücü güncellemesiyle bu reset atma sorunu aşılabiliyor diye biliyorum.

Evet X1600 Pro...

Deneyeyim bakalım sonuç ne olacak

• oyun hiçte beklediğim gibi çıkmadı ben daha sürükleyici daha güsel difrtler olan bişey bekliodm ama
    bide çok kısa sürdü 2 günde bitti oyun
  • beyler ben de carbonu yükledim fakat bi çok kişide olduğu gibi bende de sorun çıktı..oyunu açmaya çalışıyorum fakat mavi bi ekran ve yazılar çıkıyo..bunun için ayrı bir başlıkta açtım kusura bakmayın bilseydim buraya yazardım.yöneticilerden de özür diliyorum bunun için.acaba bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? özelden yada msnden de olabilir..ekran kartım ati radeon 1600..bununla ilgili bir sorun söz konusu sanırım fakat çözümünü yapamıyorum..bir yardım ederseniz sevinirim.şimdiden saolun..
  • Bende de x1600 Pro var ve kafayı sıyırmak üzereyim...

Konuyu baştan beri 17-18. sayfaya kadar okudum ama bu restart sorunu ile ilgili çözüm bulamadım...Driver güncelleme mi (CATALYST) yapmalıyım?? Hangi versiyonu yükleyeyim?

Bu arada patch olayı da var ama okuduğum yere kadar adından söz edilmiyor...

Tamamını okuyacağım sanırım kaldı 20 sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 23 Kasım 2006; 19:46:15 >

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.