Şimdi Ara

Need for Speed 20 Yaşında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need for Speed'in geçmişinden bazı kesitlerle 20 yıl içinde yaptığı tüm oyunları güzel bir video yapmışlar. Eskileri gördükçe (Hot Pursuit gibi yarışçı-polis teması olanlar) 1 sene bekleyip çıkartacakları oyunu daha çok merak etmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 29 Mayıs 2014; 16:04:05 >

• Gerçekten eski serileri çok güzeldi özellikle Most Wanted ve Carbon. Umarım ona benzer bir oyun çıkarırlar. En çok da ara sahneleri güzeldi
  • Benim eskilerden kastım Hot Pursuit serisi gibi yarışçı-polis teması olanlardı. Bana göre en iyi oyunu NFS Hot Pursuit 2010'du. Seneyede NFS'den Hot Pursuit 3 bekliyorum.

Tabi sizin görüşünüz sizde modifiye bekliyorsunuz ama son zamanlarda NFS eski konseptine dönüyor. Modifiye olan bir oyun gelmeyebilir.
  • Hot Pursuit serisi de güzeldi. Ama en çok çok sevdiklerim Most Wanted ve Carbon. Ben işin modifiyesinde de değilim. Sadece oyunun bir hikayesi olsun istiyorum. Tabi modifiye falan olursa da tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirHerif -- 29 Mayıs 2014; 19:39:39 >
  • nfsyi nfs yapan underground dir ama
  • Underground2, carbon ve Most wanted en sevdiğim üç nfs oyunu. Ug2'yi mod,Mw'yi senaryo, Carbon'u ise unutulmaz Kanyon yarışlarından dolayı seviyorum. Son viraja tek teker dışarıda girmek anlatılmaz, yaşanır. Keşke yeni carbon yapsalar.
  • Dediğiniz Most Wanted, Carbon. Underground gibi oyunları yapan ekip şuanda NFS World üzerinde çalışıyorlar. NFS serisini ise Criterion Games gibi Arcade tarzı yapanlar bir ekip var. Eski ve yeni NFS'ler gibi. Yine Arcade tarzı olacak gibi ama belli de olmaz.

Benim görüşüm 2 tarafıda sevindirebilecek bir oyun yapabilirler. Egzotik, spor, tuner gibi tüm sınıflardan otomobil koyup modifiye ekleyebilirler. İsteyen benim gibi modifiye sevmeyenler orijinal kullanır isteyen modifiye yapar. Arcade tarzına ufak bir hikaye koyarakta 2 tarafı sevindirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 29 Mayıs 2014; 20:28:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Undergraund 2 vardi bi zamanlar Most Wanted da gizeldi Hot Pursuit 2010 da online cok zevkli olurdu ama simdi pek oynayan kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.