Şimdi Ara

nedir ya bu mart bıkkınlığı?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınava 3. girişim olucak hiç sekmedi şu mart olayı. tabi bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi zaptedebiliyorum ama şu durumda olmaya dahi hakkım yok çünkü dediğim gibi 3. yıl. Bi yorgunluk hissetmiyorum ama dikkatim dağılıyor düzenim gitti takır takır gitmiyo liste. ne olucak bu şimdi? yardım pls

• +olarak şunları da eklim, kafamı da dinledim yani. çıktım gezdim bi, tekrar çalışabilmek için ama olmadı. oturdum film izledim olmadı. yani dinlenmeyle yorgunlukla alakalı bi durum değil
  • Aynı
  • luvwithope kullanıcısına yanıt
    hocam ne yapıcaz
  • tyt de 105 üstü sabitlemiş kişiyle ve kedilerin en sevdiği aydır mart ayı

• pichbomber kullanıcısına yanıt
    ahahahahsha martta konu çalışan ise binbir türlü cehennemi yaşar
  • cidden sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilemiyorum altan

• taveuni kullanıcısına yanıt
    hocam bitireceğiniz konulara da bağlı, eğer bu konularda temeliniz varsa yapın ama yoksa bi kafanız karışabilir çünkü konuları sindirmek önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb

hocam ne yapıcaz

millet aytyi bitirdi beni biraz o geriyo yani etrafımdaki herkes öyle diyor ben de boşlamasaydım belki biterdi ama vallahi bilmiyorum mart sonuna kadar bitiririm umarım. geçen sene beni hiç konuları erken bitiriyim telaşı almamıştı niye böyle oldu bilmiyorum

• mart ayını kaldırıp martı şubata bağlayalım şu sıkıntı kalkar vence
  • luvwithope kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayım hocam ahahsha geçen yıl konuları son ayda bile bitiririm no problem rahatlığındaydım
  • Stres yapın uyumadan önce sonra yarın şunları yapacam deyin sabah manyak çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 13 Mart 2021; 19:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlendiyseniz bence artık oturup zorla da olsa çalışmaya bakın günleriniz çalışmaya çabalayıp çalışamayarak geçtikçe çok daha kötü hissedersiniz.

• strestemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim de 3. yıl malesef 3. yıl olmasının büyük etkisi var bıhtık ya bıhtık modunda beyin ve vücut

• 12yim 85+ üstüne sabitledim tytyi ayt fen calısmaya calısıyom
  • Aynı durum hocam 3. Sene. Artık konuları da baştan alamıyorum unutulmasına da unutuluyor. İlk mezunluk düzenim kalmadı hiç. Ama bir şekilde ilerletmek zorundayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.