Şimdi Ara

NEDİR DOBLO CARIOCA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamlarda çıkıyor sınırlı sayıda üretilmiş değişik çizgileri varmış... Nedir ne değildir bilen var mı?

• doblo karı koca ismi güzel :)

sanirim doblu üretimi biticek yavas yavas bu da binek özellikleri fazla olan bi arac diger doblolardan 40 .000 lira olur fiyati da
  • komple tamponları boyalı;aksesuarı biraz fazla bir araç.
  • Bi onceki kasada doblo malibu vardi, her tarafi malibu mavisi dedikleri renk olan, biraz da ekstra'dan donanim. carioca da malibu'nun col grisi rengindeki, yeni kasaya uyarlanmi$ versiyonu. detayli bilgi:

http://fiat.com.tr/Pages/tr/ticari/doblocarioca_genel.aspx
  • Yanlız Malibu sadece 1.6 16v 103 hp motorla üretildi;14" alüminyum alaşımlı çelik jant vardı ve sanırım Türkiye'de sadece 35 tane satıldı.

Carioca ise multijet motorla üretiliyor(1.3-1.9);14" sac jant+jant kapağı var.
  • Doblonun her yanı donanım olsa kaç yazar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Doblonun her yanı donanım olsa kaç yazar ya

Ne alaka şimdi bu laf?

şu an satılan kangoo'dan daha iyi olduğu kesindir.
    en azından motoru daha güçlü;özellikleri daha fazla.
    ayrıca segmentinin en çok satan ve tutulan aracı da olması bunu gösteriyor.

boş konuşmamak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Yanlız Malibu sadece 1.6 16v 103 hp motorla üretildi;14" alüminyum alaşımlı çelik jant vardı ve sanırım Türkiye'de sadece 35 tane satıldı.

Carioca ise multijet motorla üretiliyor(1.3-1.9);14" sac jant+jant kapağı var.

35 taneden fazladir sanirim. ben aydin'da dahi cok kez kar$ila$tim

ben malibu benzetmesini, ikisi de ozel donanim oldugu icin yapmi$tim. yoksa, motorlari farklidir, jant kapagi ve aluminyum ala$im jant farki dogrudur, resmi gorunce ben de farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 30 Mayıs 2008; 18:38:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Ne alaka şimdi bu laf?

şu an satılan kangoo'dan daha iyi olduğu kesindir.
    en azından motoru daha güçlü;özellikleri daha fazla.
    ayrıca segmentinin en çok satan ve tutulan aracı da olması bunu gösteriyor.

boş konuşmamak gerek.

Birader neden bu kadar sert yapıyorsun Kangodan iyi mi?Allahlaa kaportada kango doblodan iyi
    En çok satılmasının nedeni diğerlerinden ucuz olması ve Küçük esnaflara falan indirim yapması
    Sengmentin en kalitesizi bence doblo en kaliteliden en kötüye doğru sıralayacak olursak

cadyy connect kango doblo

Allah yoklugunu vermesin ama bence 124den farksız bomboş bi araç.

• Kolpadan bişey işte. Kurtlar vadisinin reklam aralarına koyuyolar fatoşoplu bi tane karyola mıdır nedir. Web sitesi giriyosun bakıyosun jant kapaklı kıyrıtırık bişey. Cacık olmaz.
  • esnaflara indirim yapması kötü olduğu anlamına gelmez;tofaş böyle yaparak daha fazla araç satışı projesini gerçekleştiriyor.

güncel kangoo'yla demedim;şu an hâlen bayiilerde satılan 2004-2005 modellerle aynı olan kangoo'dan bahsediyorum ben.
    eğer ki en kalitesizi doblò ise sana diyecek laf bulamıyorum;bişeyden anlamadığın burdan belli işte.

sıralama yaptığın araçların hangisiyle bir test sürüşü yaptın;kullandın da en iyi en kötü sıralama yapıyorsun?
    hangisinin motorunu açıp da şöylee bir baktın;inceledin?

multijet'in teknolojisini görmediğin belli..
    dci triger kayışı kullanırken multijet zincirli sistem kullanıyor;kayış değiştir masrafı yok.
    bundan kötü değil mi...

anca kötüleyin;anca kötüleyin..
    ortaya bilgi verin desek hiçbişey yok;boş..
    anca böle kötü yorum..

• quote:

alakasız şeyler yazmayın lütfen.
  • arkadaşlar doblo gerçekten çok kesime hitap ediyor birşey dikkatimi çekti vip versiyonun siyah rengi diğer versiyondaki doblolardan daha koyu ve kaliteli görünüyor içide gerçekten çok hoş hertaraf deri döşeme
  • aa doblonun vıp versiyonudamı var

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 31 Mayıs 2008; 9:52:13 >
  • ya millet niye beni yanlış anlıyor ??? Ben kendi görüşlerimi belirttim yine belirtiyorum''Doblo Bana göre hacı muro gibi Ama Allah yokluğunu göstermesin.''ben bu kanıdayım.Ama yeni fiorino derseniz hepsi aynı kalitede onlar güzel ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas1200

aa doblonun vıp versiyonudamı var

oho, bi onceki vip versiyonlarinda deri koltuk bile var
  • ne kadar boş yazılar yazıyoruz konu başlığı ne yazıların bazıları ne alakya maydanoz hep bir şeylere muhalefet etmek zorundamıyız arkadaş merak etmiş ki bende ediyordum mu model nedir diye birkaç arkadaş başlamış kötülemeye iyidir veya kötüdür burada sorulan farklı bir soru adam doblo iyimidir diye sormamış varsa araç hakkında bir bilgimiz yazalım sırf yazmış olmak için yazmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

ne kadar boş yazılar yazıyoruz konu başlığı ne yazıların bazıları ne alakya maydanoz hep bir şeylere muhalefet etmek zorundamıyız arkadaş merak etmiş ki bende ediyordum mu model nedir diye birkaç arkadaş başlamış kötülemeye iyidir veya kötüdür burada sorulan farklı bir soru adam doblo iyimidir diye sormamış varsa araç hakkında bir bilgimiz yazalım sırf yazmış olmak için yazmayalım

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin2030

ne kadar boş yazılar yazıyoruz konu başlığı ne yazıların bazıları ne alakya maydanoz hep bir şeylere muhalefet etmek zorundamıyız arkadaş merak etmiş ki bende ediyordum mu model nedir diye birkaç arkadaş başlamış kötülemeye iyidir veya kötüdür burada sorulan farklı bir soru adam doblo iyimidir diye sormamış varsa araç hakkında bir bilgimiz yazalım sırf yazmış olmak için yazmayalım

Babamda Doblo 2007 Multijet vardı, buna geçer mi diye araştırayım dedim, hiç birşey yazmama gerek kalmadı, forum hala aynı forummuş öğrendik... Tama kabul ettik Doblo dünyanın en dandik arabası, o ödülü de Doblo almamıştı zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.