Şimdi Ara

NEDİR BU SAMSUNG F480 'in OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Konunun esası cep telefonu ile ilgili değildir 2.el alışveriş riskleri ile ilgilidir bu yüzden konu dışına uygundur.

Türkiye resmi distribütör girişli Samsung F480 cep telefonunun fiyatı 500TL nakit.Ancak bazı 2. el sitelerinde gerçek olduğu iddia edilen Samsung F480 telefonlar toptan (!) olarak 200 TL tek olarak 220 TL civarına alınabiliyor!

Üstelik satıcılar bu telefonların %100 orjinal ve kayıtlı olduğunu söylüyorlar.Bununla beraber telefon yanında kutu kullanım kılavuzu şarz aleti ve kulaklık yok.Şarz aleti ve kulaklığı yan sanayi olarak veriyorlar.

Ben telefonu gittim gördüm wifi olmaması haricinde bir eksiği yok tasarım olarak dokunmatiğin kalitesi olarak gayet güzel bir telefon 5MP kamerası var 3G bile var.

Sonuç olarak sormak istediğim bu telefonların kaynağı nedir? Bu telefonların neden kutu ve kutu içerikleri yok? Ülkeye bu kadar adetli nasıl sokulabiliniyor? IMEI kayıt yöntemleri nedir? Telefonu alırsak ileride başımızın derde girme ihtimali nedir? Ne dersiniz sizce alınır mı?

• ben 5 ay önce hepsiburada'dan f480i' yi 570 liraya aldım. Zaten piyasada çok fazla bulunmuyoor. Senin dediğin 200 liralıklar kaçaktır veya çalıntıdır. elektronik alette 200 -300 lira ucuzluk varsa kesin işin içinde bir sakatlık vardır ;)
  • yurtdışından taklitlerini getiriyorlar. Çok sayıda nasıl getirirler diye sormuşsun. O meseleyide ben böyle biliyorum; Telefonları kutudan çıkartıp getiriyorlar böylece ülkeye sokarken vergi vermiyorlar. Telefonları kendilerininmiş gibi gösteriyorlar. Açtırma konusuna gelecek olursak emniyet te açılıyor telefonlar. ben 2 sene önce Arabistandan Nokia 6120 aldırttım bizimkiler hac dan dönerken. Emniyet te 5 tl ye falan açtırmıştık.
  • %100 emin değilim ama bu Samsung F480'ler %98 gerçek arkadaşlar.Ben daha çok yurtdışındaki bazı GSM operatörlerinin kampanyası olabilir şeklinde düşünüyorum.Konu ile ilgili net bilgisi olan yok mu?
  • Ben geçen gün bir tanıdıktan aldım f480 rn %100 orjinal arkadaşlar bir şüpheniz olmasın yanlız yanında verilen aksesuarlar yan sanayi bu kadar ucuz olmasının sebebi sanırım daha üretimi yok eski nesil bir telefon ancak bazılarına dikkat edin dış kasası orjinal board u çakma oluyor bunu tabiki siz anlayamazsınız o yğzden bir tanıdıktan alın
  • ortalıkta satılan samsung f480'ler gerçekten orjinal. ucuz olmalarının sebebi türkiye'ye gümrüksüz girmeleri ve eski model telefon olmaları . imei klonlanma tehlikesi dışında güvenle kullanabilirsiniz.
  • bende çok merak ediyorum ve halen bulamadım bu makinelerin kaynağını , araştırdım diğer telefonlarda o kadar büyük rakam farkları yok .. kesin bu telefonlarda bir şey var... 2.cisi birisi bir şikayet bırakmış bununla alakası olabilir mi ..

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/556607
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f480 de wi fi mevcut değil zaten bende f480 leri çok samimi bir telefoncu arkadaşıma sordum çin de bulunan samsung fabrikasından kaçak olarak geldiğini vergi ye tabi olmadığı için bu kadar ucuz olduğunu söylediler
  • Arkadaslar bnde samsunq f480 var orjinal 2 hafta once 300 tl ye aldım 2.ci el cok temiz hiç bir sorunu sıkıntısı yok renqi eflatundur almak isteyen arkadaslar msn den bana ulaşsın fiyatta yardımcı olurum..!
  • bende geçen gün 250 ye buldum almadım. gerçekten de güzel telefon. wifi olsa hemen alırdım.
  • herkezın yazdıgını okumadım ama o olayı gecen telefon tamırcısı var tanıdık ona sordum artık cinliler cakma deıl ımıtasyon yapmaya basladı yanı o telefonlar evet bırebır sız anlayamazsınız hangısının ımıtasyon hangısının orjınal oldugunu dedı .... olay bundan ıbaretmıs
  • F480 bende de var.Gerçekten kullanışlı.Bide Wifi olsa alır süpürür la
  • Yahu bu telefondan hediye aldım ama şarjı hiç dayanmıyor. 1 gün bile gitmiyor. Pişman oldum aldığıma...
  • Bunlar Grey telefon veya Grey market malları imiş, Forumda da bu konuda açılmış topikler var. Ben bir tane aldım hiç bir halta yaramazlar. Bir daha almayacağım şeylerin arasına girdiler. Bende 250 TL'ye bir F480 aldım ve alacağıma pişman oldum. Garanti yok, iade yok, satan zat-ı muhterem yok. Yani yok oğlu yok.
  • ben de gittigidiyor üzerinde 220 tl ye almıştım.telefon orj ama aksesuarlar yan sanayi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.