Şimdi Ara

nedir bu ntsc-j ve pal arasındaki uçurum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya en iyisi o bu diye birşey yok sonuçta hepsi aynı makine sadece bölge kodları farklı bence herkes kullandığı aletin bölge kodunu elindeki oyunları ve yaşadığı sıkıntıları anlatsın
  • ilk ben başlayayım öleyse bana şubatın başında ntsc j xbox geliyor hatta 2 oyunum oldu bile makine gelene kadarda artıracam oyunlarımı fifa07 ve test drive unlimited ikiside ntsc j
  • ntcs-u nerde satılıyor
  • ntsc u ve pal aynı paraysa neden ntsc u alalımki
  • quote:

Orjinalden alıntı: multigen

4. 1200 YTL ve 750YTL adamlar uçmuş , sadece ayip ediyorlar, normalda yurt dişı fiyatlarında versiyonlar arasinda bu kadar fiyat yok. Yanlız şunuda unutma 750 YTL satılan NTSC-J versiyonu 110V çalışmatadır. PAL' kutular 220V bu yüzde NTSC-J aldığın zaman iyi bir 220V/110V çecirici alman gerekiyor, buda 100 YTL civarinda. bunuda eklemelisiniz.

Yok 1000 YTL çevirici Kardeş ne yaptın 100 YTL'ye çevirici mi olur? Ben 1000wattlık çeviriciyi 10 YTL'ye mi ne aldım, sorunsuz çalışıyor. Sizin almanız gereken 300wattlık bir çevirici... 5-6 YTL'ye bulursunuz.
  • Firma kaynaklı bazı sorunlarda region seçimi yapmanızda etkili yada alacaksınız tamammen şansınıza örnekler vermek gerekirse;
    Pes 6 pala cıkalı aylar oldu WE 2007 yeni Ntsc-j ye cıktı NTSC-U ya yok!
    Oblivion NTSC-J de yok çıkacaktı en son ne oldu bilmiyorum.
    Bazı japon oyunları ne pal da ne de Ntsc u da var.
    Bölgeler arasında oyun çıkışlarında bariz süre farkları olabiliyor.
  • kahretsin karasız kalmış durumdayım ntsc j ntsc u ve pal arasında. pal için adaptöre gerek yok fakat çok pahalı arada 100 150 lira oynuyor. ntsc u için adaptör gerekli fiyat pal dan 50 vyea 75 daha ucuz.aralarında en ucuz ntsc j hem de adaptöre gerek olmayan asya versiyonu fakat oyun bulma sıkıntısı ve ilerde bir sorun çıkarırmı acaba diye kafamı kurcalıyor offf bilemiyorum ya.almak bir dert aldıktan sonrası ayrı bir dert(kırmızı ışık falan)
  • arkadaşlar peki ntsc-japon olunca bunun japon modeli olsun asya modeli olsun dil ne caba?yani japonca mı yoksa standart olark tüm versiyonlarda ingilizce mi konsolun dili acaba?bi bilgi verseniz.yani bu bölge farklılığı dışında neler farklı birbirinden acaba?
  • Valla benim konsol Ntsc-U ve şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım;mutlu mesut yaşıyoruz.Bildiğim kadarıyla bazı istisnaların dışında oyunlar ilk Ntsc-U'lara çıkıyor.Bazı Japon oyunlarının Ntsc-J dışında hiçbir makineye çıkmayacağı konusunu da ilk defa buradan duydum,ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.Bana sorarsanız ülkemizde bölge koduna göre alınacak en mantıklı X360 Ntsc-U'dur;oyun sorunu yok,fiyatı Pal gibi tavanlarda gezmiyor.Belki bir eksisi varsa o da voltaj çevirici alma zorunluğudur ama o da büyütülecek birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacmahal

Oblivion NTSC-J de yok çıkacaktı en son ne oldu bilmiyorum.

abi ne yaptın sen. Çıkalı kaç ay oldu. Ben konsolu haziran'da koreden aldırdım ve yanında oblivion ntsc/j oyunu vardı.

quote:

Orjinalden alıntı: Wf Pack

Bazı Japon oyunlarının Ntsc-J dışında hiçbir makineye çıkmayacağı konusunu da ilk defa buradan duydum,ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.

diğer bölge kodlulara çıkmayan oyunlar var misal love football
  • Arkadaşlar, Project Gotham Racing 3 ve Perfect Dark Zero oyunlarını bulabilen var mı ntsc j olarak?
  • Love football üzerine kısa bir araştırma yaptım ve teamxbox , gamespot'da incelemesini dahi göremedim.Her halde bunun gibi küçük,önemsiz yapımlar sadece Ntsc-J'ye çıkar.
  • ntsc-u nered satılıyor peki arkadaşlar ben hiç rastlamadım.ya pal yada japon var her yerde.bi ayrdımcı olun nerden alabiliriz?
  • arkadaşlar ben pal makine satıyorum sürekli
    ortalam fiyatım 850 ytl dir.
    1200 ytl abartı olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: multigen

4. 1200 YTL ve 750YTL adamlar uçmuş , sadece ayip ediyorlar, normalda yurt dişı fiyatlarında versiyonlar arasinda bu kadar fiyat yok. Yanlız şunuda unutma 750 YTL satılan NTSC-J versiyonu 110V çalışmatadır. PAL' kutular 220V bu yüzde NTSC-J aldığın zaman iyi bir 220V/110V çecirici alman gerekiyor, buda 100 YTL civarinda. bunuda eklemelisiniz.

Yok 1000 YTL çevirici Kardeş ne yaptın 100 YTL'ye çevirici mi olur? Ben 1000wattlık çeviriciyi 10 YTL'ye mi ne aldım, sorunsuz çalışıyor. Sizin almanız gereken 300wattlık bir çevirici... 5-6 YTL'ye bulursunuz.

arkadaşım malesef yanlış biliyorsun senin dediğin fişin ucuna takılıyor direk bizim bahsettiğimiz adaptörler hatta şöyle 2 kg falan oluyor bayağıda büyük. yani 5-6 değil 50 ytl

• ben de daha ekonomik olduğu için ntsc-usa versiyonunu almayı çok düşündüm.ama sırf futbola olan tutkumdan ötürü yaniPES6'ya düşkünlüğümden ötürü PAL'ı seçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

arkadaşlar ben pal makine satıyorum sürekli
    1200 ytl abartı olmuş

nerde satıyosun isyerimi var adres tel ver bu fiyata uygun almak isitiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

arkadaşlar ben pal makine satıyorum sürekli
    1200 ytl abartı olmuş

nerdesin hocam.
  • pm attım iki arkadaşa da...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.